kızlar aslında büyük bir sorun değil,
ama size de danışmak istedim
yarın kaynım gelecek bekar ve 20 li yaşlarda. gelsin hiç sorun değil. ama bayram üstü gelmesi biraz canımı sıktı, bayramın ilk günü ananemlerde ikinci günü de annemlerde olacaktık. şimdi eşim diyo onu da götürürüz.
benim annem de sağolsun sorun eder şimdi . onun da bayramda yanımızda dolaşması abes kaçar gibime geliyor.sonuçta delikanlı
bu saatten sonra yapacak bişey yok kızlar. bu seferde vicdan azabı çekiyorum çocuk abisinin evine gelcek ben nelere düşünüyorum diyorum bir yanımda bayram gün ne gerek var gelmesine diyorum?
kızlar aslında büyük bir sorun değil,
ama size de danışmak istedim
yarın kaynım gelecek bekar ve 20 li yaşlarda. gelsin hiç sorun değil. ama bayram üstü gelmesi biraz canımı sıktı, bayramın ilk günü ananemlerde ikinci günü de annemlerde olacaktık. şimdi eşim diyo onu da götürürüz.
benim annem de sağolsun sorun eder şimdi . onun da bayramda yanımızda dolaşması abes kaçar gibime geliyor.sonuçta delikanlı
bu saatten sonra yapacak bişey yok kızlar. bu seferde vicdan azabı çekiyorum çocuk abisinin evine gelcek ben nelere düşünüyorum diyorum bir yanımda bayram gün ne gerek var gelmesine diyorum?
bir kere eşinizin sonrada kardeşinin düşünmesi lazım. dar görüslü diyebilirsiniz bana ama bayan olsa neyse.
20 yaşlarında bir gençten bahsediliyor.
yengesinin banyo yapması gerekecek temizlik vs vs . evin icinde hareketleriniz kısıtlanacak.
-------
bayramda sizinle gezmeye gelmesinde o kadar sorun yok ama sizde ne kadar kalacagı düsündürücü.. cocuk gibi sizin pesinize takılıp gelmek istemez belki.
o konular da beni düşündürüyor zaten.ben de senin dediğin gibi sorun yaparım. ama eşim yapmaz kardeşimiz o bizim der
kızlar düşüncelerinizde haklısınız zaten böyle düşündüğüm için ben kendimi suçlu hissederim. benim kardeşim yok ama eşim işteyken açıkçası ben bütün gün nasıl vakit geçireceğim
kaç gün kalıcakki baram sonrası dönmeyecekmi
oda 20 yaşında bir genç bütün gün evde oturmaz herhalde
yada otururmu bilemedim şimdi herkes farklı :26:
benim kardeşimde 24 yaşında oruçlu oruçlu
dolaşıyor valla evde tutamıyoruz çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?