kızlar anlatamıyorum galiba ne kadar rahat eleştiriyorsunuz
ben buraya düşüncemin yanlış olduğunu bu yüzden vicdan azabı duyduğumu belirttim. sizden de eşimin kardeşinin bize gelmesinin normal olduğunu destekleyici şeyler söylemenizi bekledim. ayrıca tekrarlıyorum benim eşim sağolsun hem bizimkilere soğuk davrandı şimdi de ben yavaş yavaş onlardan soğumaya başladım. ama hiç sorun yaşamadım 3,5 senelik hayatımızda
bana diyorsunuz senin kardeşin olsa ne düşünürdün benim kardeşim yokki düşünemiyorum. tuhaf geliyor anlatabildim mi? kardeşi sevmek onla samimi olmak ne demek bilmiyorum. belki bencilim ama napiim huyum bu. emin olun sizlerden daha iyi gelinlik yapmışımdır şimdiye kadar asla saygısızlığım olmamıştır. daha önce aynı memleketteydik hep gidip geldiler ben de çağırdım sorun çıkarmadım. ilkkez uzun tatil olacak belki ondan çekindim
Ben bekarım benim için sorun yok ama evli arkadaşlar buna alınabilir
ben buraya düşüncemin yanlış olduğunu bu yüzden vicdan azabı duyduğumu belirttim. sizden de eşimin kardeşinin bize gelmesinin normal olduğunu destekleyici şeyler söylemenizi bekledim. ayrıca tekrarlıyorum benim eşim sağolsun hem bizimkilere soğuk davrandı şimdi de ben yavaş yavaş onlardan soğumaya başladım. ama hiç sorun yaşamadım 3,5 senelik hayatımızda
bana diyorsunuz senin kardeşin olsa ne düşünürdün benim kardeşim yokki düşünemiyorum. tuhaf geliyor anlatabildim mi? kardeşi sevmek onla samimi olmak ne demek bilmiyorum. belki bencilim ama napiim huyum bu. emin olun birçoğunuzdan daha iyi gelinlik yapmışımdır şimdiye kadar asla saygısızlığım olmamıştır. daha önce aynı memleketteydik hep gidip geldiler ben de çağırdım sorun çıkarmadım. ilkkez uzun tatil olacak belki ondan çekindim
bana diyorsunuz senin kardeşin olsa ne düşünürdün benim kardeşim yokki düşünemiyorum. tuhaf geliyor anlatabildim mi? kardeşi sevmek onla samimi olmak ne demek bilmiyorum. belki bencilim ama napiim huyum bu. emin olun sizlerden daha iyi gelinlik yapmışımdır şimdiye kadar asla saygısızlığım olmamıştır. daha önce aynı memleketteydik hep gidip geldiler ben de çağırdım sorun çıkarmadım. ilkkez uzun tatil olacak belki ondan çekindim
bana diyorsunuz senin kardeşin olsa ne düşünürdün benim kardeşim yokki düşünemiyorum. tuhaf geliyor anlatabildim mi? kardeşi sevmek onla samimi olmak ne demek bilmiyorum. belki bencilim ama napiim huyum bu. emin olun birçoğunuzdan daha iyi gelinlik yapmışımdır şimdiye kadar asla saygısızlığım olmamıştır. daha önce aynı memleketteydik hep gidip geldiler ben de çağırdım sorun çıkarmadım. ilkkez uzun tatil olacak belki ondan çekindim
Konu sahibinin annesi, eğer gelen görümcesi olsaydı pek bir şey söyleyemeyecekti sanırım. Erkek kardeş olduğu için böyle düşünüyor ya da iki tarafın ailesi pek samimi değil çekinceleri var. Benim görümcem var kaynım yok, benim de erkek kardeşim var kız kardeşim yok, ideal olan bu yani öyle düşünenlere göre. İnsanlar düşünmüyor empati yapmıyor işte, sığ bir düşünce yapısı ama bazı ailelerde hala bu mevzular aşılmış değil.
Konu sahibi bence annene kaynının uygun araba bulduğu için ziyaretinin bayrama denk geldiğini, eşine bu konuda bir şey demenin ayıp olacağını, gelene gelme diyemeyeceğini, eğer rahatsız olacaksa ziyareti kısa tutup onlarda kalmayacağınızı belirt.
Forumda eş ailesi ile o kadar konu açılıyor ki, öyle düşünceler açıklanıyor ki, hassasiyet oluşuyor haliyle, her konu açanı eşinin ailesini istemeyen biri gibi algılıyoruz.
11 senelik evliyim hala eşimin ailesinden çekiniyorum ve rahat edemiyorum. Kendi ailem gibi göremiyorum. Ama benim eşim ailemle ilişkisi çok iyi bu yüzden bir çok şeyi görmezden geliyorum, ilişkimi iyi tutmaya gayret ediyorum. Ama aynı samimiyeti onun ailesi ile yakalayamadım çünkü eşimin ailesinden de görmedim. Benim ailem evlendiğimiz günden bu yana 2 oğlumuz var artık diye düşündü. Babam annem hiç bir zaman eşime damat diye hitap etmemiştir. Hiç bir zaman el oğlu diye bakmadılar, bunda eşimin tavırlarının etkisi de var ama karşılıklı, bu tür ilişkilerin karşılıklı çaba ile gelişeceğini düşünüyorum. Sen karşı tarafı onlarda benim ailem diye düşünmen için onlardan da aynı davranışı görmen lazım. Çok dolmuşum galiba bu konuda, susayım en iyisi konuyu dağıtmayayım...
insanlar saldırmaya yer arıyor her zaman ki gibi... ve gerçekten her zaman ki gibi biri birine nasihat verirken mükemmelleşiyor..
pardon da iki gün önce sen ne konular açıp nelerden bahsediyordun şimdi bu mesele mi insanlık dışı oldu... ayıp oldu...
kişi kendine dönüp bir baksa, zaten bu kadar kırıcı olamaz...
konu sahibi yapılan yorumlara aldırış etmeyin, sizi bin pişman etmek için herkes çabaladı ama boşverin...
az da olsa sizi anlayanlar vardır
bunda büyütülecek bir durum yok, kendinizi germeyin durduk yere.. daha önce alışık olmadığınız bir durum anlıyorum ve kardeş kavramını bilmediğiniz için bocalıyor olmanız da normal...
fakat utanmayın, doğal olmaya çalışın..kendi evinizde olduğunuzu hatırlayın...
evde baş başa kaldığınızda da siz hareketlendirin genç oğlanı... sıkıldıysan gezebilirsin... bak şuralara git gör, yaşıtlarında vardır belki bir kaç günlük arkadaşlıklar bile edinebilirsin keyifli olur diyerek siz de destekçi olabilirsiniz... hoşlanabileceği konularda muhabbet kurmaya çalışın... günümüz teknolojisi sağ olsun... bilgisayarı rahatça kullanabileceğini söyleyin... ablası gibi olmaya çalışın, kız arkadaşın var mı yoksa diye ilgilenin.... ortak pek çok anınız vardır onları hatırlatıp gülümseyin.... yani o anlar kendiliğinden gelişir zaten.. ne kadar düşünseniz de her şey o anlara bağlı....
banyo konusunu da sorun etmeyin.. gerekirse geceleri eşinizle yatmaya çekildiğiniz de girersiniz..
bir de şu var gelen kız kardeş olsa evet daha çok konuşulacak konu olurdu belki ve daha rahat ederdiniz haklısınız ama inanın erkek misafir daha iyidirne yemeğe kusur bulur ne temizliğe... ne de dönüşte kaynananıza anlatacak malzemeler biriktirir
tavsiyem gönlünüzü ferah tutun ve kardeşlik duygusunu tatmaya çalışın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?