Bir de üstüne eşinden olmak

Tavriniz çok kotü. Once bu tavri degistirmekle baslayin. Insanlar sizi tanimiyor sadece fikir sunuyor. Gerginsiniz zor bir donemdesiniz anliyorum ama baska insanlara bu tarzda yaklasmakta soruni cozmez. Bunalmissiniz belli
Fikir sunanlar belli.Daha cok tartisma yaratmaya zanan gecirmeye gelen cok.Onun ayrimini yapabiliyorum icin rahat olsun.

Sizde yapmayin birsey ve tavrinizi takinin bu kadar basit. Benimde cocugum var kimse yardim etmiyor. Diyorum ki yaptiysam bakma yukumlulugu bende. O insanlar bize bakmis buyutmus rahat etmek haklari belkide istemiyorlar bakmak.
O zaman ben burdan tasinacagimi soyledigimde de tepki gosterip kusmeyecekler.Giden istedigi yere gidecek.

Yorumlarından sonra anladım ki annen ve abin haklı.Eşin de evlenmiş eşinin ailesinden beklentisi var senin de var , eşin de seni dolduruyor heralde onlara karşı , sen de sürekli onlardan şikayet ediyorsun.Bu enerjini çocuklarınıza harcayın.İnsanlar başka şehirde başka ülkede çocuk büyütüyor ailelerinden uzakta."Ürüyorum öyleyse varım!" mantığından vazgeçin.2 çocuk ve bir sürü boş vakit , şikayet etmeyi bırakın.Anneniz bir tencere yemek yapsa bu kez de evimi temizlemiyor dersiniz.

Cok kesin konusuyorsun.Birseyi anlamamissin,ben baska sehirde yada baska ulkede degilim.Baska da birsey yazmiyorum.Soyleyecegimi soyledim.Kendi sorunlarinizla ilgilenmeniz daha dogru olacaktir.

Cok kesin konusuyorsun.Birseyi anlamamissin,ben baska sehirde yada baska ulkede degilim.Baska da birsey yazmiyorum.Soyleyecegimi soyledim.Kendi sorunlarinizla ilgilenmeniz daha dogru olacaktir.
Başka şehirde başka ülkede değilsin onlar zaten söz temsili , öyle de olabilirdin demek.Gelmiyorlar sormuyorlar diyorsun sürekli , abimle çalıştıkları için işi bozarız diye görüşmüyorlar gibi bişey yazmışsın yukarılarda.Belki de gerçekten işi bozabilecek karakterde birisindir ve abin de bu yüzden istemiyordur.Bu konuda sıkıntılı kişi sadece eşin.Bunalmış olabilirsin 2 çocuk anneliği zor gelmiş olabilir , eşin ne yapıyor bu arada? Sen de çalışıyormuşsun üstelik.Maddi olarak da eşine desteksin , çocuklarla da ilgilenip bakımlarını üstleniyorsun , evi de çekip çeviriyorsun.Eşin ne yapıyor? Ailen destek olmuyor , ben ayrılmak istiyorum diyor.Böyle bir mantık olabilir mi? Aileni şeytanlaştırmışsın zihninde de bence eşin daha fena.Seni onlardan bu kadar beklenti içine sokan da eşin hatta.Sen söyledikçe onlar gelmiyor gitmiyor dedikçe biz bize yeteriz demesi gerekir.

Sizin bütün stresiniz bu aslında anne ve abinizle olan soğukluğunuz halledilebilecek bişey ise halletmeye çalışın abinizle konuşun derim eşiniz açısından çok büyük bir sıkıntı olmasa bile illaki onuda etkiliyordur gerçi zaten işi ordaymış evlenince gelmemiş ama iyi aile ilişkileri herkesi mutlu eder. Benim adanalı enişte kendi memleketini bırakıp geldi kardeşim için tayinini hiç bilmediği bir yere aldırdı ama bizimkiler enişteyi severler zaten adananın sıcağından mı bilmiyorum kendisi de gayet cana yakın bir insan gelin nasıl geldiği aileden sıcaklık yakınlık beklerse damat ta oyle ama tamamen baz alınıcak bir durum değil bu çünkü eşiniz illaki belli başlı bir çevre yapmıştır orda arkadaşları tanıdıkları iş arkadaşları mutlaka vardır. Sizin stresiniz eşinize geçmiş ve bu onu fazlasıyla bunaltmış olabilir. Taşınmak son çare mi bilmiyorum bence değil hakkınızda hayırlısı olsun.

İşin iç yüzünü tamamen bilmeden her konuda suçlu eşin demek sadece kk ya özgü bir kuralmış gibi geliyor artık

Esinizinki bahane olmuş biraz,
Orda calısıyomus zaten,sizin için gelmemiş ki zaten.
Çocuklarla ne kadar ilgili bilemiyrz ama 2 çocuklu hayatın zor olacağını biiliyordur herhalde.
Yapmasaymıs ozaman.
Simdi ilk aklına gelenin ayrılık olması bahane gibi.

Sayfalarca işin iç yüzünü anlattı konu sahibi.
Ama sadece kendi tarafından anlatıyor. Objektif bakamıyoruz biz sadece konu sahibinin anlattığını biliyoruz eşini veya annesi veya abisinin düşüncelerini bilmiyoruz. Burda herkes bişeyler yazıyor ama yapıcı yorumlar daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum zira eşini suçlasak ona karşı cephe bile alabilir araları bozulabilir. Kimisi hemen boşan ilgisiz adam çekilir mi diyor mesela sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın belki gerçekte olay çok çok farklıdır belki adamın derdi vardır belki gerçekten boşanılası bir evliliktir ama kadının gidecek ne bir imkanı ne bir maddiyatı nede bir ailesi vardır.çocuk için durulur mu deniyor mesela ömrünü çocuğun yanında çok mutluymuş gibi geçiren ona hiçbirşey belli etmeyen ama içi kan ağlayan kadınlarımız vardır. Hangi insan olursa olsun suçlayıcı bir tavırla yaklaşılırsa ters teper. Buradaki üslupların çoğu sert yani kaş yapalım derken göz çıkartıyoruz daha ılımlı yorumlar yapılırsa hem konu sahipleri doğruyu yanlışı daha iyi ayırt edebilecek.

Fikir sunanlar belli.Daha cok tartisma yaratmaya zanan gecirmeye gelen cok.Onun ayrimini yapabiliyorum icin rahat olsun.
Benim icim rahat sadece diger insanlarda size yardim etmek istemez bu tavrinizdan anlatmak istedigim buydu. Neticede sorun yasayan sizsiniz ben burda kahve icerek yaziyorum rahat yani icim dokundurmaya gerek yok banada

O zaman ben burdan tasinacagimi soyledigimde de tepki gosterip kusmeyecekler.Giden istedigi yere gidecek.
Iste bunu durust konusun ailenizle tepkisiz kalmayin. Insan tavrini koymayinca hep daha cok ezilir. Neticede abiniz koymus ve ondan cekiniyorlar ve uzmemeye calisiyorlar ama sizde durum tam tersi olmus naz ceker ne yapsak sineye ceker olmus.

üslubunuza, düşünce tarzınıza ve agresif ,saldırgan yorumlarınıza bakılırsa annenizin size olan tavrının da nedeni belli kocanızın neden boşanmak istediği de sorunun kaynağı sizsiniz kimse değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…