Ne kadar mukemmelsin sen yaa ve ne kadar akilliiiAnnenize de şu üslupla konuşuyorsanız kadın o yüzden gelmiyordur. İnsanlar size kötü bir şey söylememiş. Nişanlılık döneminizden beri annenizin tavrı bu ise 2 çocuktan sonra da böyledir. Bence annenizden beklenti içinde de olabilirsiniz ve anneniz sizi hayal kırıklığına da uğratmış olabilir. O zaman da ona göre bir yol haritası çizersiniz. Ama bu yol haritası için çok geç kalmışsınız. Arayın annenize çirkeflenin, iki çocukla sizi tüm gün yalnız bırakıp sonra da ayy ben ayrılmak istiyorum çok fenayım diyen eşinize atarlanın. Hayret bir şey ya
Hadi ya senin ne sorunlarin var allah bilirKonulara herkesin yorum yapma hakkı var. Bu dille annenizi de bıktırmışsınız eşinizi de yazık size
Öyleyim valla hiç mütevazı olamayacağım bu konuda. Doğum planlaması doğum kontrolden de önce gelir. Sonra burada ağlarsınız böyle "kocam elden gidiyeah" diye.Ne kadar mukemmelsin sen yaa ve ne kadar akilliii
Benim yazdığım mesajdan bunu anlamak da marifet tabiHadi ya senin ne sorunlarin var allah bilir
Madem oyle diyorsun annem her daim arkamda 2.5 yasina kadar bakti deyip ovunmeyi hak goruyorsun baskalari icin neden bakmak ilgilenmek zorunda degil gibi seyler soyluyorsun.gercekten laf olsun diye seninki bence.benim de ilk cocuguma bakti bu arada cunku ben calisiyorum.bu sefer ben izin alip cocuguma kendim bakma niyetindeyim.!
Ayrica takildigimiz nokta cocuga bakmamasi degil ki.nisanlandigimiz zamandan beri karsilastugimiz tavirlar.yani esim de ben de oyi niyet bekliyoruz hep tavir almayi cok bilmez.ben de oyle.bu anlamda cok yiprandik zaten.bana yardim etmemesi konunun kucuk bir parcasi sadece.
Ben ukalalik yapiyorum.Ama sen yapmak zorunda degilsin tabi.Simdi baska bir konuya gecip yine marifetlerini dokebilirsin bence zaman kaybetme.Benim yazdığım mesajdan bunu anlamak da marifet tabisorunsuz insan mı var. Ben sorunlarım için akıl danışınca ukalalık yapmıyorum sizin gibi
Yahu annem cocuga kendi bakarim diyor.calistigim icin.o dert degil ki.bakmasa bakici bulunur.ben suanki durumdan bahsediyorum biraz anlamaniz zor mu acabaya ben konuyu özetliyorum
hiç gelmiyor! ilgilenmiyor dediği annesi meğer ilk çocuğa zaten bakmış
çocuğa kardeş olsun diye!! 2. yapıyor ama annesi artık bakmak istemiyor herhalde 2 çocuk zor olur.
tabi şimdi "nasılsa annem bakar" diye düşündüğü çocuğa annesi de bakmayınca böyle kalakalmış yazık.
Kendi ailesinin ilgisizliğinden sürekli dert yanarak eşine bu fırsatı veren konu sahibi çünkü.Eşiniz saçmalamış.aileniz ilgisiz diye boşanmak ne alaka?eşinizin hayatında biri olabilir mi?lafı hemen boşanmaya getirmesi mantıksız.boşanmaya gelene kadar başka çözümler var mesela şehir değiştirmek.ailenizden birşey beklememek.
Güleryüz beklemeniz normal aslında olması gereken. Sonuçta güleryüzü esirgeyen eşiniz olsa ona da kızardım.Beklentimiz nedir biliyormusun arkadasim,aileye giren damata iyi niyet ve guleryuz.yani daha samimi bir aile iliskisi.esimle kacarak evlensek bu muameleyi gormeyiz.biraz da gec uyandik.hakli da yani.belki oylesine soylemistir oda bilemiyorum aksam bakicaz konusucam onunla gerekirse tasinicam.
Güleryüz beklemeniz normal aslında olması gereken. Sonuçta güleryüzü esirgeyen eşiniz olsa ona da kızardım.
Ama inanin ki eğer size bi zararları yoksa başka şey beklemeyin.
Onlara yakın olmak enerjinizi aliyorsa uzağa taşının.
Ama şunu kabul edin ki;eşiniz naz yapıyor.
Zaten orda çalışıyormuş. Arkadaş edinmemis mi?
Ben üniversiteyi daha önce hic gitmediğim bi yerde okudum. Herkes yeni bir yere gidip tek başına kalıyor.
Ki eşin tek değil. Aile kurmuş. Neyin mutsuzluğu bu?
Devlet 24 yaşında gencecik kızları gencecik delikanlıları bu memleketin en uzak bir köşesine tayin ediyor.
Yani diyorum ki; kendi memleketinden uzak yaşamak ekstrem bir durum değil.
Kadınlarımızın yüzde 90ı kv kp şehrine yerleşiyor.
Kayın ailesinden bin türlü cefa çekiyor. Onlar neden ayaklanmıyor da... eşin bir guleryuz görmedim diye depresyondan depresyona koşuyor.
Benim eşim de benim olduğum yere geldi. Yalniz kaldığı zamanlar oldu. Arkadaş beğenmiyordu çünkü. E ama hiç de nazlamadım kendisini.
Arkadaş begenmiyorsan bu senin sorunun. Hiç de kendime yüklemedim.
Ama o da bana yüklenmedi. Çünkü ben ne yapabilirim....
Burda eşin seni düşünüp bu kadar basit bir şey için sana yüklenmemeliydi.
Eş olmak hayatı paylaşmaktır. Paylaşım varsa yalnızlıktan dem vuramayız. Eşim yalnızım diye sana kendini suclu hissettirmemeli ve yükünü hafifletmeliydi.
Eşinin yaşadığınız yer ile ilgili olarak bulduğu çözüm ayrılık olmamaliydi.
Boşanmak çözümü olmayan sorunlar için geçerlidir.
Bak kuzucuğum. Anneni filan boşver. Şu an sana sorun çıkaran kişi eşin.
Bu noktaya odaklan. Buna çözüm ara.
Al karşına ciddiyetle ne istediğini sor.
Güleryüz yoksa çözüm boşanmak mı diye sor.
Senden ve çocuklarından vazgecmemesi icin güleryüz ya da arkadaşlik mı istiyor....
Bunları sor. Ona göre bir yol çiz kendine.
Yapici ve cözüm odakli yorumun icin cok tsk ederim.Inan kafam allak bullak oldu.Surda karsilastigim yorumlardan sonra daha cok inandim ki gercekten kadin kadinin dusmani imis.Sagol arkadasim beni anladigin icin.Yardimin icin.
Sizde yapmayin birsey ve tavrinizi takinin bu kadar basit. Benimde cocugum var kimse yardim etmiyor. Diyorum ki yaptiysam bakma yukumlulugu bende. O insanlar bize bakmis buyutmus rahat etmek haklari belkide istemiyorlar bakmak.Niye siz onlara yardimci oluyorsunuz onlar sizin icin birsey yapmiyorda ozaman?yahu biz hepi topu 2 kardesiz zaten ailemin durumu suanda gayet iyi evimize ugramiyor.tlfda rahat konusamiyor.cocuklarimi icten sevemiyor.ben de bunlari kaldiramiyorum.!
Tavriniz çok kotü. Once bu tavri degistirmekle baslayin. Insanlar sizi tanimiyor sadece fikir sunuyor. Gerginsiniz zor bir donemdesiniz anliyorum ama baska insanlara bu tarzda yaklasmakta soruni cozmez. Bunalmissiniz belliEglenmekle ugrasmayin evt.nedir bu yani oyle mi boyle mi.hep siz mukemmelsiniz.hep suz akılli.hep siz sorunsuz.bu sekilde gunu bitirmeye calismayin bence burda.bos zamaniniz cok anlasiliyor.hadi bye.
Evt o yuzden.Hicbirsey hemde hicbirsey gecmedi.Babamla birlikte calismalari dertleri.Yani is sonunda yine maddiyata cikiyor.Sacma birsey iste.Insanin gucune giden de bu.Tamamen annemin kuruntulari.Yani benim yanima geldiginde,cocuklarimi sevdiklerinde,fotograflarini cektiklerinde,rahat arayip konusabildiginde kiziyla 1 saat disarda gezip kafa dagittiginda islerini mi dagitacagiz anlamiyorum.Anneniz abinizden çekindiği için sizinle görüşemiyor peki abinizin bu tavrı neden aranızda ne geçti abiniz böyle oldu
Lutfen sizin msjdan sonra yazdigim bir alt msji okuyun lutfen.Beklenti icine giricem tabi neden girmiycem ayrica arkadasim,gelip haftanin 7gunu cocuklara baksin demiyoruzya.Annenin yaninda yoresinde yardimci olacak kimse yokmus demekki.o zaman amenna.aman neyse.Pardonda eşiniz saçmalamış ,boşanmayın sakın 2 çocukla ,evlilik beklentisini karşılamamış,
Kardeşimle benim aramda 1 yaş var ,üstelik annem çalışan bi kadın mis gibi baktı bize kimsemin desteği olmadan ,kendinize bi gelin ,
Herkesin çocuğuna gelip birisi bakmıyor,herlesin yazlığı yok ,
Neden bu kadar çok beklenti içindesiniz ,eşinizde sizde bi kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?