• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evlendikten sonra 1.5 yıl böyle hamile kalmadım sonra bir ay bam diye kaldım. O bebeği kaybettik malasef. Sonra doğum kontrol haplarına başladım. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım 4. ayın başında hala ilaç kullanırken hamile kaldım. Yaaaaani doğmak istiyorsa doğuyor bu bebeler. Ama senin yerinde olsam alırdım ilaç.
Merhaba Shusui Shusui beni hatırlardın mı :rolleyes: pazar malını seven. Önceki konuda yorum yazcaktım konu kapatilmis. Haha burada görünce bi selam vereyim dedim :KK3:

100 lira vermezseniz belki 1-2 aya 4-5 bin doktora para vermek zorunda kalabilirsiniz.

Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
1 kerelige mahsus boyle birsey yasadiysaniz kullanabilirsiniz. Iciniz rahat degilse kullanmaktan baska care kalmiyor

Ertesi gün hapına 100 tl vermezseniz kürtaja bikaç bin tl vermek zoruna kalabilirsiniz,o açıdan bakın olaya. Bunu dert edinip konu açmak çok saçma kim ne desin size ? Alın ertesi gün hapını konu kapansın.

Zevk suyuyla sperm ayni sey mi? Zevk suyundan hamile kalinmaz spermden hamile kalinir. Ikinci turdaki zevk suyundan hamile kalinabilir. Haha daha nasil anlatim cizim yapcam
Ahahha yani biliyor gibi yazıyorsunuz da bi şeyden haberiniz yok. O zevk suyu denen sıvıda sperm olur ve tüm kadın doğum uzmanları geri çekilme korunma yöntemi değildir der. Bende bu şekilde gebe kalmıştım tecrübeyle de sabit.

Yani yok ilk boşalıyosa korur da 2. Defaysa kalan sperm gelir :D böyle komik bir şey olamaz. İlkinde de ikincisinde de 5. Sinde de aynı risk söz konusu, çünkü zevk suyunda spermler mevcut özellikle 2. Defa yazdım.

Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
bence alın o 100 lıralık hapı..

Ertesi gün hapına 100 tl vermezseniz kürtaja bikaç bin tl vermek zoruna kalabilirsiniz,o açıdan bakın olaya. Bunu dert edinip konu açmak çok saçma kim ne desin size ? Alın ertesi gün hapını konu kapansın.
aynen ya..fake konumudur nedır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X