bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her yoruma karşı tepki göstermedim ki. Üslup konusunta sıkıntılı olan arkadaşların yorumlarına tepki gösterdim. Risk var mı yok mu, eğer yoksa boşuna almayayım dedim. Varmış ve gidip aldım. Uzatan sizlersiniz.
İnan senin hamile kalip kalmaman kimsenin umrunda degil, burda insanlar elinden geldigince fikir vermeye calisiyor ama oda karsidakinin anladigindan ibaret. Kimse sizi siz kadar dusunemez, anladik bilgisiz deilsiniz hatta tecrubelisiniz ozaman ilerde kendinizi uzmemek adina birdaha adimlarinizi atarken ona gore temkinli atın ki sonradan başınız agrimasin. Soyleceklerim bukadar😊

İnan senin hamile kalip kalmaman kimsenin umrunda degil, burda insanlar elinden geldigince fikir vermeye calisiyor ama oda karsidakinin anladigindan ibaret. Kimse sizi siz kadar dusunemez, anladik bilgisiz deilsiniz hatta tecrubelisiniz ozaman ilerde kendinizi uzmemek adina birdaha adimlarinizi atarken ona gore temkinli atın ki sonradan başınız agrimasin. Soyleceklerim bukadar😊
Evet karşındakinin anladığından ibaret çok haklısınız. Yüz kere söylediğim şeyler anlaşılmıyor mesela. Yardımcı olanlara teşekkürlerimi ettim. Sizin derdiniz yardımcı olmak değil. Sinir bozmak

Son düzenleme:
Her zaman seviştiğin çocuk!? la korunma yöntemlerini de konuşun arada çağdaş çağdaş takılıyonuz ama kafa değişik. Hapa 100 lira veremeyen hamile kalırsa doğururmuş ?! Sgjksfjkk konuya gel ya

Bilemedim ya. 1 sperm milyonlarca sperm arasından yarışı kazanıp yumurtayı döllüyor. Kaç tane sperm gelmiştir size?

Kondomla korunun. Hivden de korunmanız lazım. Hiçbir seks ve hiçbir erkek bu risklere değmez.

Her zaman seviştiğin çocuk!? la korunma yöntemlerini de konuşun arada çağdaş çağdaş takılıyonuz ama kafa değişik. Hapa 100 lira veremeyen hamile kalırsa doğururmuş ?! Sgjksfjkk konuya gel ya
Bakın zateen normalde korunuyoruz, bu defa istemeden böyle oldu. Ayrıca evet doğururum, şu an param yok ama yakında atanacağım. Olamaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X