- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
Madem 100lira vermek istemiyorsun o zaman bebek için alışveriş yapmaya başla nede olsa çocuk doğurmak 100liradan daha ucuz değilmi ?
Yıl 2021 oldu hala bu konuları konuştuğumuza inanamıyorum bu kadar cehaletle sevişmeseydiniz o zaman.
Cehaletle hmm. Birincisi emin olun sevişmek için yeterince bilgi sahibiyim. Daha önce de bir çok birlikteliğim oldu her seferinde önlemimi aldım. Ancak dediğim gibi bugün ani bir şekilde oldu ve Bunu düşünmem gerekiyordu, o anın büyüsüyle düşünmedim, olabilir insanlık halidir. Hatamın da farkındayım. (Ki zaten bu hata geri dönüşü olmayan bir hata da değil, gider alırım diyerek aldım bu riski.) Ancak şu an 100 lira vermek için durumum pek müsait değil, Çocuktan da istemek istemiyorum. Bu yüzden de daha detaylı bir araştırma yapmak istedim. Bildiğim kadarıyla erkek boşalmadan hemen önce bir zevk suyu geliyor ve o hamileliğe sebep oluyor. Ben de fazlasıyla erken çektiği için belki bu yeterli olabilir diye düşündüm. Yine de daha doğru bir bilgiye ulaşmak için buradaki insanlara sordum. Ben burada bir cehalet göremiyorum. Bilmediğim ayrıntıları sorup öğrenerek doğru bir karar vermeye çalışıyorum.Sevişmeyi bilip, boşalmadan öncesinde de çıkan sıvılar var olduğunu ve onların da sperm içerdiğini bilmemek te![]()