Herkese merhaba.
Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Herşey üst üste geldi ve gelmeye de devam ediyor.
Ard arda kötü şeyler yaşadım. Önce karnımdaki bebeğimi kaybettim sonra annem ciddi bir hastalık geçirdi, son olarak da eşim beni terketti. Bunların hepsi 2'şer gün arayla geldi başıma. Hangisine yanayım, napayım ne edeyim bilmiyorum.
Eşim boşanmakta kararlı. Nuh diyor peygamber demiyor. Beni her yerden engellemiş ne arayabiliyorum ne mesaj yazabiliyorum.
Bir ayda iğne ipliğe döndüm. Nerdeyse hergün 1 kilo veriyorum. Psikolojim altüst durumda. Ne bir dostum var ne derdimi açacak bir yakınım
2 ser gun arayla mi oldu tum bunlar? Karninizdaki bebegi kaybetmenizle esinizdeki problemin bir alakasi olabilir mi?
Biraz daha detay verirseniz daha iyi yardimci olmaya calisiriz..
Size destek olmasi gerekirken nasil oluyor ya.. Bence o kasteddiginiz sacma sebep yuzunden degil altinda baska bir sey oldugunu dusunuyorum. Hemen sizi engellemesi her yerden silmesi vs.baska bir bir sebep olmali.Evet malesefbebeği kaybettim 2 gün sonra annemin hastalığına teşhis konuldu. Annemin yanına giderken saçma sapan bişeyden eşimle tartıştık. Ertesi gün boşanmak istiyorum diye tutturdu.
Bilmiyorum, hamile olduğumu öğrenince çok mutluydu el üstünde tutuyordu beni. Kalp atışını duyamadık bebeğin. Doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi. O gün haliyle hayatımın şokunu yaşadım. Bütün gün ağladım nerdeyse. Ben ağlarken eşim de facebooktan karikatür falan paylaşıyordu, umursamaz davrandı yani
Eşinin aklında ya da hayatında başka biri olabilir.
İmtihanınız çok ağırmışkonunuzu okuyunca bendeki de dert mi dedittirdi.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?