Bir degil birden cok derdim var

Kız haklı

kız haklı sanki bunu demeseydiniz bişey eksilecekti sizden . Küçük ve mutsuz bir kız illa iğneleceycek bir şey bulursunuz !
Çok sağolun ben burada kimse tanimiyor beni gercekten burazda olsa moral bulabilecegimi dusunerek yazmistim cok sagolun tekrar

Evet dogru söylüyorsunuz babam rahata alıştı ve şu anda biz ne soylersek soyleyelim çalışmıyor.

Tabi yinede hastalığım icin şükürler olsun ama gecmiyor ilac kullanıyorum sıkıntı stres yaptikca çoğalan bir hastalık malum bunlarda eksik olmuyor.

Benim zaten cok az arkadasim vardi sadece üç tane biri hep yanimda Allah eksik etmesin onu biri arkadan vurmaktan beter etti iftiraya kadar üçüncüsü de varla yok gibi

Ben sadece birazcik azıcık mutlu olmak istiyorum cok degilki sonucta daha 19 yaşındayım bu kadar mutsuzluk fazla sanki

Ama haklısınız yinede hayata kusmemek gerek bide Anıl beni gorseydi birazcık iyi olucakta neyse

Cok sağolun cok yardimci oldunuz biraz kendime gelmis gibiyim

Iste sıkıntılar yoluna girmiyor. Abimin yasi 27 biraz geciyor bence annem rahatsiz calisamiyorum o yuzden . Pozitif balmaya çalısıcam ama

Hep oyle yapiyorum zaten demekki Allah sınıyor beni diyorum ama bir zamandan sonra boyumu aşıyor darlanıyorum.Evet dogru Allah her zaman yanimizda şükürler olsun Rabbime herseyi ondan istiyorum o isterse olur. Her zaman dua ediyorum. Biz cok dua ettik abim uyusturucu bagimlisiydi hic huzurumuz yokyu biz annemle cok agladik cok yalvardik Rabbime her gece dua ettik ve Allah dualarimizi kabul etti abim suan bir rekat namazını kacırmaz dort dortluk oldu benim en buyuk duam oydu zaten o oldu abim basimizda ve cok iyu bir sekilde bu yuzden yuzbinlerce kez Rabbime şükürler olsun .Cok yardimci oldunuz hepiniz bunlari okudukca herseyin duzelecegine inanıyorum cok sağolun iyiki yazmışım buraya bu yazıyı

Okula gidiyorum universite ikinci sınıfa gectim su anda zaten okuyup hem kendime hemde aileme destek olucam inşallah cok guzel yerlere felicem siz yazdikca ben inaniyorum sagolun

Bazen sadwce inanmak ve biraz desteklenmel isteriz. Her sey guzel olacak. Bak Allah her seyin duzelecegine ve sadece seni sevdigi icin sinadigini gostermis sana sen dua etmeye pozitif olmaya devam et umutsuzluga dusme hic bir zaman.

Bazen sadwce inanmak ve biraz desteklenmel isteriz. Her sey guzel olacak. Bak Allah her seyin duzelecegine ve sadece seni sevdigi icin sinadigini gostermis sana sen dua etmeye pozitif olmaya devam et umutsuzluga dusme hic bir zaman.
Simdi yaziyi okur okumaz hemen kalkip duami ettim . Dediginiz gibi buraz desteklenmeye ihtiyacimiz oluyot sagolun sizin gibi insanlarda bu sekilde bize cok yardimci oluyorlar etrafimdaki insanlar sizin gibi pozitif bakmayi anlatsa duzgun davransa bu kadar darlanmam belkide

İse yaramaz bir abiniz var ve onu evlendiremiyorsunuz
Ve bu bir dert oyle mi?
Evlenirse daha buyuk dertleriniz olabilir.
Sadece bu kismi anladim o yuzden oraya cevap verdim

Olur oyle burdaki mesajinizda bile ilk seferde duzgun yaz imla hatasi yapma diyerek baslamislardi ama sonunda guzel ve destekleyici mesajlar da almaya basladiniz hayatta boyle iste bir iyi bir kotu. Hepimiz icin....
Rabbim dardaki tum kullarina yardim etsin. Beterin beteri var diye dusunmek lazim belki de insanlar, masum yavrular hic suclari gunahlari olmadi halde ölduruluyor bu dunyada.

Bu arada benden sana bir de tavsiye eger karsi cinsten ilgi duyan ya da senin ilgi duydugun biri varsa hayatinin bu zorlu donemlerinde ciddi kararlar alma.

darkmore ise yaramaz olan, calismayan baba. Abi evin yukunu goguslemis.
Evin yukunu gogusleyen abi uyusturucu bagimlisi olmaz. Baba calismiyorsa calismasin. Abi alsin anasini bacisini ayri bir eve ciksin calissin onlara baksin. İse yarayan abi oyle olur. Para yuzunden evlendirilemiyormus mus olmaz. Anlatabildim umarim.

Allah yardımcın olsun canım,hayat bazılarına okadar zorki maalesef senin gibi bir sürü insan var.Okuluna devam et bu arada evde takı, boncuk gibi işler yapabilirsin ,harçlığın çıkar.Baban olacak sorumsuz adam çalışmadıgı gibi abinin kazandıgı üç, beş kuruşada göz dikmiş, belkide sigara bile içiyordur.Tavsiyem bir asalagı beslemeyin, annen abin bir ev tutup ayrılın.Sırtınızdan bir yük düser, tıbkı onun sizi düşünmedigi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…