Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet imla onemli. Yazilanlar anlasilmiyor.Ya bunca şey yazdim tek takıldığın nokta onlarmi simdi abim eve gelicek cabuk yazdm gormesin diye biraz teselli verseydin keske
Bir ise girdi 3 senedr hic is yapmadi simdi de gidiyo ise ama hic para getrmiyorBaban niye çalışmıyor..abine acidim..
Bende merdiven falan siliyorum ama yetmiyo kenime değil zaten kardesime anneme falan veriyorum ama yetmiyor kiraci olmak zorAnladigim kadariyla okumuyorsun suan.sende ailene destek verebilirsin. En azindan kendi harcligini cikar gez kafan dagilir
Bundan sonra dikkat edeceğim dediğim gibi acelem vardı o yüzdenEvet imla onemli. Yazilanlar anlasilmiyor.
Bizde abime cok üzülüyoruz üzüldükçe sedeflerim çoğalıyor kendim gerçekten o kadar önemli değilim abim evlense hayirlisiyla annem üzülmese falan yeter aslındaBaban niye çalışmıyor..abine acidim..
kız haklı sanki bunu demeseydiniz bişey eksilecekti sizden . Küçük ve mutsuz bir kız illa iğneleceycek bir şey bulursunuz !Siz yanlış anladınız burayı öyle teselli vermek gibi bi mecburiyetimiz yok.
Sadece önerilerde bulunabiliriz ki nacizane öyle yaptım
İyi günler
Ne münasebet neden iğneleyim ki amacım ne olabilir ki sosyal bi ortamda hemde ?Kız haklı
kız haklı sanki bunu demeseydiniz bişey eksilecekti sizden . Küçük ve mutsuz bir kız illa iğneleceycek bir şey bulursunuz !