Bir değil çok derdim var kızlar :'(

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
kısaca anlatmaya çalışcam.çok sıkıntılı bi süreçten sonra nişanlandık mutluyuz falan derken nişanlım bosna herseke çalışmaya gitti mesafeler aşka engel değil dedik katlanıyoz ama bu çocuğun babası beni öldürecek yahu.bayram günü el öpmeye gittim bide fındığa biraz yardım edersin kızım dedi bende kıramadım gittim bayramlaştık 4 görümcem var onlarla kaldık eğlendik falan nyse kayınpederimle konuşurken bana ne dese beğenirsiniz? - benim borcum var ev almanıza yardım edemicem baban alsın evi hönk diye kaldım.saygısızlık etmek istemedim ama nasıl sinirlendm benim nişanlım zaten yetim,zaten uzakta ve zateeenn tek erkek çocuk sen ne biçim babasın demedim diyemedim akıl verin bana çıldırmak üzereyim.
bi ikinci sorun:malum ortada ev yok görümcem ev eşyalarını alalım aradan cıksın diyo.dereyi görmeden paçayı sıvayalım mı napmak lazım nerelere gidem ben

yanlış anlamayın ama ev almak zorunda değil nişanlınızın babası. durumu el veriyorsa tabii ki olabilir ama evi olmadan evlenenler de var.

yanlış anlamayın ama ev almak zorunda değil nişanlınızın babası. durumu el veriyorsa tabii ki olabilir ama evi olmadan evlenenler de var.

tabiki almak zorunda değil efendim imkanı olmasa başım üstüne.ama peder bey oğluna aldığı eve kendisi yerleşti gösteriyo ama vermiyo töbe töbe.yangına körükle gitmesseniz sevinirim fikir istiyorum sadece kışkırtma değil

Ev almak kayınpederinizin görevi değil, sizin babanızın görevi hiç değil.
Kibarca babanızında ev alamayacağını söyleseydiniz.

ne kadar ters cevap veriyorsunuz. Böyle yaparsanız kimse size cevap vermek istemez. Hem ben de arkadaşa katılıyorum . Ev olmazsa evlenmicek misiniz ya da evlenenlerin hep evi mi oluyor??? Ailesi ne kadar iyi durumda olursa olsun siz kendi yuvanızı kuracaksınız. Büyük beklentiler büyük hayal kırıklıkları doğururrrrrr....

yangına körükle hiç bi zaman gitmedim ne forumda ne gerçek hayatta
ben nerden bileyin kayınpederinizin durumunun iyi olduğunu.konu da borcum var dediğini söylemişsiniz.
yazımın başında yanlış anlamayında dedim
siz tersinizden kalkmışsınız
insanları anlamak gerçekten mümkün değil.

kızlar cevaplarınız için teşekkür edrim beni yanlış anlamayın lütfen gercekten cok doluyum fındık bahcesinde insanların içinde bana saçma sapan konuştu bizim gelin çalışmıyo acına ölüyo yaa dedi güya şaka yaptı ağlattı beni sinirim çok bozuk görümcem de nişanlıma söylemiş onların da arası bozulcak hangisini düşüneyim

Tek erkek cocuk diyosun, erkek cocuk olunca ayricalikli mi oluyo, ev alinmak zorunda mi anlamadim? Birde nisanlin yetim de, gorumcelerin yetim degil mi..

Bi kadin olarak nasil boyle dusunuyorsunuz inanmak mumkun degil...

Eşinizin sürekli bir işi var mı? Kiraya çıkarsınız belki. Ama böyle bir ev mevzusu geçtiyse eşiniz babasıyla konuşsun.

Birde arkadaşım, evlenmeden bence aileler çok içli dış olmayın. El öpmek neyse de, fındık toplayıp, temizlik falan yapmayın bence...

Böyle şeyler istemeleri tuhaf, yüzsüzlük...ve inan yapılanda hayra geçmiyor sanki. Evlenmeden yaptırdım, evlenince hayli hayli yapacak diye bir beklentileri oluyor. Tabii ki ben kimseye aman kayınvalidenlere yardımcı olma demiyorum...ama bunun sizin içinizden geldiği, onları sevdiğiniz için yaptığınızı bilmeliler. Yoksa kıymetli oğlumuzu verdik, bedava yardımcıya hak kazandık gibi bir tavır olmamalı.

Kayınpederiniz sızin oturacagınız evi almak zorunda değil.
Ustelık gayet samımı acıklamasını da yapmış, beklentılerınızı en aza ındırgeyın ve sorumluluklarınızı ustlenmesını bilin.

Her evlenen ev alıp da evlenmiyor.

Neden birilerine minnet ediyorsunuz?
Evlenin kendi evinizi kendiniz alın.

Zaten öyle diyen bir kpderden de hiç bir şey beklemeyin.

haklısın kardeş ama gönülleri olsun istedim yetemedim ben bunlara

yanii drum biraz karışık sanırım ama biraz thaflık var bu işte sen nişanlının evinde kalıpta yardıma daha şimdiden gidersen ilerde senin haline vay daha şimdiden o 4 görümcenle başa çıkamazsın hele nişanlın burda yokken sana ne ev ne de eşya alınır .alınırda senin tam istediğin olmaz sen en iyisi nişanlını bekle rahatsızlığını yanii bu durumdaki hoşnutsuzluğunu onunla paylaş kimseyi karıştırmamaya bak...hayat sizin hayatınızzz:::))

neden kayınpeder ev alıyor? kaç kişinin kayınpederi kayınvalidesi hatta öz babası annesi ona ev alıyor ki? adamın kendi evi var, işi gücü borcu harcı var. neden hönk diye kalıyorsunuz? çözemedim hiç. kendi emeklerinizle alabilirseniz alırsınız, para biriktirirsiniz, kirada oturursunuz. neden size ev alınıyor?

ben herkesın babası ev almak zorundamı konusuna katılmıyorum herkez okumuyor 13 14 yaşında işe verılenler var tabıkı bu parayı aile alıyor sonra evlenırkende kendısı yapsın demek adaletsızlık olur bu konuda durum nedır bılmıyorum ama herkes için geçerli değil bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…