- Konu Sahibi romantiiksiz
-
yanlış anlamayın ama ev almak zorunda değil nişanlınızın babası. durumu el veriyorsa tabii ki olabilir ama evi olmadan evlenenler de var.
kısaca anlatmaya çalışcam.çok sıkıntılı bi süreçten sonra nişanlandık mutluyuz falan derken nişanlım bosna herseke çalışmaya gitti mesafeler aşka engel değil dedik katlanıyoz ama bu çocuğun babası beni öldürecek yahu.bayram günü el öpmeye gittim bide fındığa biraz yardım edersin kızım dedi bende kıramadım gittim bayramlaştık 4 görümcem var onlarla kaldık eğlendik falan nyse kayınpederimle konuşurken bana ne dese beğenirsiniz? - benim borcum var ev almanıza yardım edemicem baban alsın evihönk diye kaldım.saygısızlık etmek istemedim ama nasıl sinirlendm benim nişanlım zaten yetim,zaten uzakta ve zateeenn tek erkek çocuk sen ne biçim babasın demedim diyemedim akıl verin bana çıldırmak üzereyim.
bi ikinci sorun:malum ortada ev yok görümcem ev eşyalarını alalım aradan cıksın diyo.dereyi görmeden paçayı sıvayalım mı napmak lazım nerelere gidem ben[/
valla allah yardım etsin ne kadar zamandır nişanlısınız bilmiyorum ama bayram günü gel de çalış denmezki daha evlenmemişsiniz bile canım bu durumu nişanlına anlat bakalım o ne diyecek. daha şimdiden borç felan diyolarsa o iş yaş daha düğün dernek olacak sizi daha da borçla bırakabilir yani. benim tavsiyem ne alırsan kardır ama zorla biraz nişanlını babasına ısrar etsin al diye sen konuşma ama o konuşsun ailesiyle.
kısaca anlatmaya çalışcam.çok sıkıntılı bi süreçten sonra nişanlandık mutluyuz falan derken nişanlım bosna herseke çalışmaya gitti mesafeler aşka engel değil dedik katlanıyoz ama bu çocuğun babası beni öldürecek yahu.bayram günü el öpmeye gittim bide fındığa biraz yardım edersin kızım dedi bende kıramadım gittim bayramlaştık 4 görümcem var onlarla kaldık eğlendik falan nyse kayınpederimle konuşurken bana ne dese beğenirsiniz? - benim borcum var ev almanıza yardım edemicem baban alsın evihönk diye kaldım.saygısızlık etmek istemedim ama nasıl sinirlendm benim nişanlım zaten yetim,zaten uzakta ve zateeenn tek erkek çocuk sen ne biçim babasın demedim diyemedim akıl verin bana çıldırmak üzereyim.
bi ikinci sorun:malum ortada ev yok görümcem ev eşyalarını alalım aradan cıksın diyo.dereyi görmeden paçayı sıvayalım mı napmak lazım nerelere gidem ben
tabiki almak zorunda değil efendim imkanı olmasa başım üstüne.ama peder bey oğluna aldığı eve kendisi yerleşti gösteriyo ama vermiyo töbe töbe.yangına körükle gitmesseniz sevinirim fikir istiyorum sadece kışkırtma değil
bizim buralarda adettendir erkek çocuğunun evini barkını babası yaparTek erkek cocuk diyosun, erkek cocuk olunca ayricalikli mi oluyo, ev alinmak zorunda mi anlamadim? Birde nisanlin yetim de, gorumcelerin yetim degil mi..
Bi kadin olarak nasil boyle dusunuyorsunuz inanmak mumkun degil...
Eşinizin sürekli bir işi var mı? Kiraya çıkarsınız belki. Ama böyle bir ev mevzusu geçtiyse eşiniz babasıyla konuşsun.
Birde arkadaşım, evlenmeden bence aileler çok içli dış olmayın. El öpmek neyse de, fındık toplayıp, temizlik falan yapmayın bence...
Böyle şeyler istemeleri tuhaf, yüzsüzlük...ve inan yapılanda hayra geçmiyor sanki. Evlenmeden yaptırdım, evlenince hayli hayli yapacak diye bir beklentileri oluyor. Tabii ki ben kimseye aman kayınvalidenlere yardımcı olma demiyorum...ama bunun sizin içinizden geldiği, onları sevdiğiniz için yaptığınızı bilmeliler. Yoksa kıymetli oğlumuzu verdik, bedava yardımcıya hak kazandık gibi bir tavır olmamalı.
bu konuları sizinle değil nişanlınızla halletsınler
haklısın kardeş ama gönülleri olsun istedim yetemedim ben bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?