İki sene sonra kimseyi mağdur etmeyiz o anlamda demedim biz de kiracıyız sonuçta şehrime dönersem derdindeyim. Yine kirada kalır ev değiştiririm2 seneligine kirada oturmayı kabul edecek birisi zor bulursunuz.
Akıllıdepo gibi profesyonel yerler içinde böyle midir?Depoda pek sağlıklı kalmaz sanki eşyalarınız ama başka seçenek yoksa yapacak bi şey yok
Konteyner sistemi ile depo yapan bir yer düşünüyorum apartmanın deposu var ama sağlıklı bir yer değilApartman ise depo odasi gibi birsey var mi acaba
Konteyner sistemi ile depo yapan bir yer düşünüyorum apartmanın deposu var ama sağlıklı bir yer değil
Yarın arayıp sorucam fiyatını eminim ki her türlü garantiyi verecekler ama tecrübesi olan varsa trikleri öğrenebilirim. Sanırım konteynerde olunca sonraki taşınmada da onu alıp getiriyorlarmış taşınma sorununu da çözer bu diye düşündüm. Teorikle pratik hep farklı olur tabi.Konteyner sistemi mantikli. Esyalar için güvence veriyorlar mi? Fiyat metrekare bazli veriliyor diye biliyorum. Bir fiyat alabildiniz mi?
Bilgi alırsanız burdan paylasim yaparsanız sevinirim.Yarın arayıp sorucam fiyatını eminim ki her türlü garantiyi verecekler ama tecrübesi olan varsa trikleri öğrenebilirim. Sanırım konteynerde olunca sonraki taşınmada da onu alıp getiriyorlarmış taşınma sorununu da çözer bu diye düşündüm. Teorikle pratik hep farklı olur tabi.
Tabiki paylaşırım. Hatta İstanbul’daki firmalar için daha düzgün yorumlar okudum. Ankarada iki şirket var sadeceBilgi alırsanız burdan paylasim yaparsanız sevinirim.
Sadece Istanbul ve Ankara gibi buyuk sehirlerde var sanki bu konteyner sistemi
Eğer yüklü meblağ çıkarsa ben de evimi öyle bırakırım herhalde.ben bir donem arastirmistim hem fiyatlar yuksekti hem de esyalari zarar goren insanlarin yorumlari coktu.esyalari satip yeniden aldik artik sonrasinda
bizim esyalar cok yeni degildi ama sizin yeniyse daha zor tabi karar vermek. umarim saglikli bir cozum yolu bulursunuzEğer yüklü meblağ çıkarsa ben de evimi öyle bırakırım herhalde.
Zaten alım gücümüz yerlerde bir daha aynılarını mümkün değil alamambizim esyalar cok yeni degildi ama sizin yeniyse daha zor tabi karar vermek. umarim saglikli bir cozum yolu bulursunuz
Depolar ne kadar guvenlı olur bılmıyorumÖncelikle okuyan herkese teşekkür ederek durumumu özetle anlatayım, kısa bir süre önce ankaradan istanbula eşimin işi dolayısıyla taşındık. Ankarada evimiz vardı burada malum kiralar ve diğer ödemelerimiz nedeniyle o evi kiraya vermek gibi bir düşünce oluştu. Şu an burada oturabileceğimiz 1+1 eşyalı bir daire için oradaki 3+1 evimizi kiraya vererek denk getirebiliyoruz bu da çok ayrı bir konu. Evimizi bozmadık çünkü memnun kalmazsak 2 sene sonra dönme gibi bir durumumuz olacak bu nedenle eşyalarımızı bir depo tutarak beklemek istiyoruz. İnternette bir çok sitede bunu araştırdım ve tatmin edici bir bilgi bulamadım. Burada tecrübe eden olursa akıl almak isterim. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?