Bir derdim daha var,hep var..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Arkadaşlar öncelikle iyi,kötü destekleriniz için çok teşekkür ederim..

Nişanlımla en son üç günlük bi küslüğümüz oldu,kandilde o beni aradı ve kandil günü küslük olmaz diye telefonda konuştuk,barıştık..Buraya kadar güzel.

Babam,abim ve kayınpederim aynı şirkette çalışıyolar,bizde nişanlımla o şekilde tanışmıştık zaten.Abime ben nişanlımla konuşmaya başladığım zamanlarda anlatmıştım gizli saklı olmasın diye,abim aynı işyerinde olduklarından dolayı kayınpederimi hiç sevmiyor,kayınpederim biraz patavatsızdır ve bana bu işin olmasını istemediğini söylemişti bende x in(nişanlımın) ne suçu varki babasını sevmiyosun diye geçerli bi sebepmi bu demiştim ve sevgili oldum..

Gel zaman git zaman anneme babamada açıkladım ve abine ne oluyomuş biz severiz o aileyi dediler ve izin verdiler söz nişan oldu bildiğiniz üzere..Ama abim benimle bu sebepten dolayı iki yıldır konuşmuyor sözünü dinlemediğim için,oda benim gibi kindardır küstümü tam küser..

İsteme ve nişan döneminde sağolsun sorun çıkarmadı nişanlımlada konuştu,şakalaştı hatta yengeme efendi çocuk falan demiş ama babasını hiç sevmiyo Nişanlım her kandil şu bu günlerde arar ama ne yazıkki abim benimle küs olduğu için açmıyo onun telefonlarını,nişanlımda abimin beni kıskandığını düşünüyo evlenip gideceğim için halbuki babasından nefret ediyo ona nasıl derimki aslında babanı sevmediği için diye..

Cumartesi kandilde nişanlım yine aramış abimde açmamış,bana söyledi lütfen abini ara kandilini kutla aranızı düzelt diye,bende dayanamadım abime yazdım hayırlı kandiller abi benimle istediğin kadar küs konuşma ama x e lütfen bunu yapma dedim,abimde meşguldüm görmedim falan dedi her kandildemi görmedin sonradan gördünde niye aramadın demek geldi içimden ama demedim tamam abi afedersin o zaman dedim dahada cevap vermedi.

Sonra bunu nişanlıma anlattım bana çok kızdı,sadece kandilini kutlamanı istedim niye böyle dedin adam iyice bana düşman olacak diye çok kızdı ve hala kırgın,kusura bakma dayanamadım sana cevap vermemesine dedim ama çok üzüldü napıcam bilmiyorum..

ilk defa bir konuda seni haklı gördüm homeostas
abin cocuk mu ya yengen olduguna göre yetişkin bi insan
ne demek babasını sevmediği için nişanlına ve sana tavır almak 2 yıl boyunca konuşmamış ben olsam hiç konuşmam nişanlında sende üstüne düşmeyin hiç bırak nasıl isterse öyle kalsın

ilk defa abartmadığın bir konuna denk geliyorum
çözümü bilemedim
ama bence abin yerden göğe kadar haksız
bence abine daha fazla yüz verme
babasını sevmiyor olabilir, nişanlının ne suçu var
sen de abine kırgın davran, kırgın olduğunu belli et, belki inadından döner
onun, senin mutlu olmanı istemesi lazım
3. şahıslar yüzünden mutsuz etmesi çok yanlış

Teşekkür ederim,abim malesef böyle sadece benimle değil annesine babasına arkadaşlarına kızıp küsebilen birisi ama ben alıştım artık nişanlımın telefonlarını açmaması canımı sıkıyor

Bu sefer ciddi bir konu. Ben nişanlınızı haklı gördüm, normalde küs olup da sadece böyle bir şey için abinize yazmanız çok itici. Abiniz bunu nişanlınızın yaptırdığını bile düşünmüş olabilir, hadi bunu düşünmedi diyelim, en azından bu durumu size anlattığını anlamış. Bence çirkin bir durum ve YİNE nişanlınız haklı.

Kimse için kardeşinizle aranızı açmayın. Abiniz nişanlınıza iyi çocuk da demiş. Kayınpederinizi sevmiyor diye ona soğuk davranmanız anlamsız. Orta yolu en başında bulabilirdiniz, o sonuçta Kayınpeder vs diye. Abiniz de kötülüğünüzü istemiyordur sonuçta.

Bence abinizle aranızı düzelterek başlayın. Siz iyi olur ve dengeli davranırsanız nişanlınızla çok iyi kanka bile olabilir abiniz ilerde.

Bu sefer ben seni haksız görmedim mesela. Abin bi değişik..

Nişanlın da çok tatlı, sevdigi kızın ailesi de sevsin istiyo kendisini :)

Bisey olmaz sen alırsın nisanlının gönlünü, iki gülersin biraz sarılırsn "seni kimse üzsün istemiyorum aşkım o yüzden dedim ama zaten abimin sana düşüncesi değişmez endiselenme ters bi cevap da vermedim kii :)) " dersin tamaam. :)

Canını sıkma bunun için hiç. Ve birazck nisanlına yumusak davran, sanırım gergin bir dönemi. Bırak müstakbel eşine nazlansın adam, ona da iyi gelir bu :)

Annem babamda öyle dedi,kendisi sanki bize sordudamı evlendi sen bize danışıyorsun dediler,ben hiç konuşmuyorum zaten nişanlımın ısrarıyla mesaj attım ama sadece kandilini kutlamam gerekiyomuş çok kızdı bana

Abin saçmalamış. Benim abim eşimden nefret ettiği halde , hemen ayrılacaksın o çocuktan dediği ve hatta geçerli sebepleri de birer birer anlattığı halde, "abi benim için anlattıkların geçmişte kalmış şeyler ve önemsiz, ben seviyorum" dedim ve evlendim. Abim de sen bilirsin dedi ve bir daha açmadı konuyu. Şimdi eşimle de çok yakın arkadaş gibi olamasalar da görüşür şakalaşır, benle zaten hiçbirproblemi olmadı.

Sizin ailede huy böyle galiba. Abin çok çocuksu ve saçma davranıyor.

Biraz akışına birakın olayları
İleride siz evlenip mutlu olduğunuzda abinizin düşünceleri değişecektir
Şuanda babasını sevmediği içim oğlunu da sizi üzecek gbi algılıyor olabilir
Önyargılı yani
Bu durumu yok sayın bi süre ve ltf oluruna birakın

Ben abimle aramı nişanlım yüzünden açmadım,o bana en başından resti çekti sevgili olursan konuşma o zaman benimle diye,bende bana böyle yaklaşan birine nasıl davranabilirimki x in ne suçu var abi demiştim ben söylüceğimi söyledim sevmiyorum babasını dedi bu cevap beni tatmin etmedi,nişanlımda sanki kendisinin şikayet ettirdiğini düşündüğü için kızdı halbuki dayanamadım artık ısrarla arıyo mesaj atıyo ama abim cevap vermiyo

Anan baban olumlu olduktan sonra abin bir kenara çekilsin otursun bir zahmet ! Babası ile değil evladı ile evlilik yapacaksın nasip olursa.. insanların kafasından artık "ailesi ile de evleniyorsun" dusuncesi çıkmalı ! Yok öyle bisey ! Abin boşu boşuna tribe girmiş. Offf çok şey var da diyecek abin işte ! Az ötede oynasın ! Sonucta o senin nişanlın ve saygı duymak zorunda !

Ne güzel keşke bizde öyle olabilsek,abim nişanlımla iyi anlaşmaktan korkuyo sanki,bana deseydiki böyle böyle yanlışları var gel vazgeç kesinlikle vazgeçerdim ama elle tutulur bişey yok babasını sevmiyomuş

Seninle konuşmasa nişanlın ile konuşsa biraz tuhaf olur bence. Küslük çok kötü birşey. Abin ile barış diyeceğim ama bu yapıda biri iki gün sonra başka bir şey bulur küsecek. Umulur ki huyu değişsin.

Ya tamam kayınpederim biraz değişiktir açık açık konuşur patavatsızdır kabul ediyorum ama nişanlımı niye suçlayalımki herkes annesini babasını seçemiyo evladınıda seçemiyo,abiminde kızı var o kadar çok büyük konuşuyoki geleceği merak ediyorum

Sen abinin üstüne gitme derim ben, evlendiğinizde kabullenir durumu. Bizim abimle ilişkimiz öyle pek abi -kardeş gibi de değildir. Korumacı sahiplenici olmadı hiçbi Zaman. O yüzden benimkinin uyarısı bile şaşırtmıştı beni, sonrasında üstelemeyeceğini zaten tahmin ediyordum.
Önümüz bayram, abinle karşılaştığınızda sarıl boynuna yumuşar o. Kıskanmış seni sanırım çocukça, yoksa bahane hakkaten saçma..

Benimle konuşmadığı için onunlada konuşmuyo nişanlıma söyledim aramasana diye hayır arıcam o benim büyüğüm diye inat ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…