- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Çok teşekkür ederimBiraz akışına birakın olayları
İleride siz evlenip mutlu olduğunuzda abinizin düşünceleri değişecektir
Şuanda babasını sevmediği içim oğlunu da sizi üzecek gbi algılıyor olabilir
Önyargılı yani
Bu durumu yok sayın bi süre ve ltf oluruna birakın
Annem abin bize danışmadı bile apar topar istemeye gittik diyo,empati yoksunu malesefKendisi bir kızı sevse, sen evlenme anasini sevmedim dese, seni dinkeyecekmiydi acaba cok merak ediyorum.
Hadi ordan der evlenirdi.
Ayy ayy şu erkekler.
Haklısın canım o kadar çok üstüste sorunlar geldiki biraz yoruldum,gerçi onun tarafından bakarsak hem benimle hem abimle uğraşıyoBu sefer ben seni haksız görmedim mesela. Abin bi değişik..
Nişanlın da çok tatlı, sevdigi kızın ailesi de sevsin istiyo kendisini :)
Bisey olmaz sen alırsın nisanlının gönlünü, iki gülersin biraz sarılırsn "seni kimse üzsün istemiyorum aşkım o yüzden dedim ama zaten abimin sana düşüncesi değişmez endiselenme ters bi cevap da vermedim kii :)) " dersin tamaam. :)
Canını sıkma bunun için hiç. Ve birazck nisanlına yumusak davran, sanırım gergin bir dönemi. Bırak müstakbel eşine nazlansın adam, ona da iyi gelir bu :)
Abini kafamda canlandıramadım. Barışmak isteyene "hayır" diyor. Üstelik ortada bir mesele de yok aslında.Benimle konuşmadığı için onunlada konuşmuyo nişanlıma söyledim aramasana diye hayır arıcam o benim büyüğüm diye inat ediyo
Annem abin bize danışmadı bile apar topar istemeye gittik diyo,empati yoksunu malesef
Ona göre çok önemli bi mesele var kendini saydıramadı ben onun sözünü dinlemedim,anneme babamada uzun süre trip attı bana neden danışmadınız sevmiyorum ben o adamı diye oğlum sen babasını napıcaksın dediler kaç defaAbini kafamda canlandıramadım. Barışmak isteyene "hayır" diyor. Üstelik ortada bir mesele de yok aslında.
Es geç canım hic takilma böyle şeylere sonuçta anne baba razı olmus. Kayınpedern ağzından evladına ne ? Hiç hoş bir tavrı yok abinin, inşallah yakın zamanda yaptığı yanlışı anlar ! Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Abinde sanırım "ben merkezcilik" varYa tamam kayınpederim biraz değişiktir açık açık konuşur patavatsızdır kabul ediyorum ama nişanlımı niye suçlayalımki herkes annesini babasını seçemiyo evladınıda seçemiyo,abiminde kızı var o kadar çok büyük konuşuyoki geleceği merak ediyorum
Malesef bende tripli küsen biriyim ama böyle bi sebepten iki yıl kimseyle küsemem,nişanlımın abisi sürekli arar sorar bi ihtiyacınız varmı yapalım der o kadar imreniyorumki ben hiçbi zaman bu sahneyi yaşayamıcamEs geç canım hic takilma böyle şeylere sonuçta anne baba razı olmus. Kayınpedern ağzından evladına ne ? Hiç hoş bir tavrı yok abinin, inşallah yakın zamanda yaptığı yanlışı anlar ! Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Abinde sanırım "ben merkezcilik" var
Zaman gelir gelinlikler içinde gorur seni de pişman olur inşallah yaptığı saçmalığa ! Offf sanki var ya babası kızına darilmis ! Kusme sebebi sadece ona sormayisin mi ?Malesef bende tripli küsen biriyim ama böyle bi sebepten iki yıl kimseyle küsemem,nişanlımın abisi sürekli arar sorar bi ihtiyacınız varmı yapalım der o kadar imreniyorumki ben hiçbi zaman bu sahneyi yaşayamıcam
Sözünü dinlememiş olmam,inşallah zamanla bize karşı iyi olur.Zaman gelir gelinlikler içinde gorur seni de pişman olur inşallah yaptığı saçmalığa ! Offf sanki var ya babası kızına darilmis ! Kusme sebebi sadece ona sormayisin mi ?
Tövbe tövbe!! Abinin sevgi ile hiç alakası yokmuş sanki.. boşver canım sen ilişkini ayakta tutmaya bak inşallah mutlu olursun.. abinde muhakkak birgün anlamak zorunda kalacak... böyle sebepten kusulmez, bir abi kardeşine bu kdr kolay sırt dönmez ! Sakinligini ve saygını koru zamanla yaptığı hatayı muhakkak anlarSözünü dinlememiş olmam,inşallah zamanla bize karşı iyi olur.
Teşekkür ederim canım izin verse bilicem ama hala kırgın bana nasıl beni düşünmeden davranırsın diye kızıyo
Öyle demedi ama oda bana o kadar ısrar ettiki ara diye bende dayanamadım :)çocuk yine haklı
sana sen abinle aranı düzelt demiş benim aramı düzeltmeme yardımcı ol dememiş ki.. işgüzarlık yapmışsın..
bende olsam bende kızarım benim adıma çok üzülüyor falan denmesine..
abine gelince sonuna kadar haksız..
Bugün daha iyiydi hiç o konuyu açmadı bileBu sefer sizi haksız bulmadım. Ama nişanlınız da haksız değil. Abinize yazdığınız mesajın kendisi yazdırmış gibi görüneceğini düşünüyor, öyle görünebilir evet. Sizin de niyetiniz iyi ama.
Keşke bu durumu öngörebilseydiniz ama yapacak çok da şey yok.
Üstelemeyin bence, birkaç gün bırakın kafasını dinlesin. Sakin kafayla açıklarsınız kendinizi tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?