- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Süt anne bulup ilaç tedavisine başlasanız?
Durumunuz hiç iç açıcı gözükmüyor.
Ya sen evdn kaçarsan, bnce açıkca konuş çok kötü hissediyorum yardım et diyeEşin işin kolayına kaçmasın.
O çocukları tek başına yapmadın, sana destek olmak zorunda.
Ölüyorum artık. . Sosyal fobim var eşim le bile yüz yüze konuşamıyorum geriliyorum pik yaptı eski hastalığım. Hamilelik Sonrası KlekSan yazdı dr ölmek için yapmadım belki ölürüm diye. .Bende 2 yil otizim suphesi ile yasadim ve 6 ay cok agir lohuaa depsreyonu yasadim. Sirf bu acilari tekrar yasamamak icin, ikinci cocuk dahi dusunemiyorum. Acinizi icimde hissettim. Nekadar yayildi otizim ya..
Fikir de veremiyecegim.. bireysel uzman destegi aliyor mu? Bebeginizi kanguru ile baglayin kizinizi egitime goturun. Araba da durma ama gogusunuzde durur. Rahatlikla emzirebilirsiniz de o poziayonda.
Simdi birlik olma zamani, nerden kimden vazgecim zamani degil.
Ben gemi yi en Son terk ederim evden kaçmam iki sub yan in da bana ihtiyacı varYa sen evdn kaçarsan, bnce açıkca konuş çok kötü hissediyorum yardım et diye
Sizin ne şüpheleriniz vardıBende 2 yil otizim suphesi ile yasadim ve 6 ay cok agir lohuaa depsreyonu yasadim. Sirf bu acilari tekrar yasamamak icin, ikinci cocuk dahi dusunemiyorum. Acinizi icimde hissettim. Nekadar yayildi otizim ya..
Fikir de veremiyecegim.. bireysel uzman destegi aliyor mu? Bebeginizi kanguru ile baglayin kizinizi egitime goturun. Araba da durma ama gogusunuzde durur. Rahatlikla emzirebilirsiniz de o poziayonda.
Simdi birlik olma zamani, nerden kimden kısim vazgecim zamani degil.
Sizin ne şüpheleriniz vardıBende 2 yil otizim suphesi ile yasadim ve 6 ay cok agir lohuaa depsreyonu yasadim. Sirf bu acilari tekrar yasamamak icin, ikinci cocuk dahi dusunemiyorum. Acinizi icimde hissettim. Nekadar yayildi otizim ya..
Temas sevmeme, konusmama, duymamazliktan gelme, amacina uygun oynamama, evinden odaaindan cikmak istememek, disari ciktiginda hurraa diye heryere kosmak. Ellerini izleyerek donmek, tek tip beslenme, yani hep ayni seyleri ayni saate yapma vb. Aklima simdi bunlar geldi. Simdi 3 yas 4 aylik. Otistik degil.Sizin ne şüpheleriniz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?