Bir derdim değil bin derdim var acil hayati mesele. . .

Oğlum 10 yaşında bu sene 4. Sınıfta içiniz rahatlasın diye yazıyorum ilk sınavlarını bile oldular karne ortalaması 96 geldi.
Bize de eğitim araştırmada çocuk psikiyatri tanı koymuştu.
Yaptıklarımıza gelince konuşamıyordu konuşma terapistine gittik ve bol bol konuşma egzersizleri yapıldı hala konuşması akranları kadar akıcı değil.Aile içi ve kuzenleriyle buluşma çok sık olmasa da işe yaradı yalnız kalmadı.En çok da anne ve baba olarak hiç yalnız vakit geçirmesine müsaade etmedik hep oyun, aktivite, temas derken çok şükür kreşte sahne önü gösterileri de yaptı.Şimdi canlı derste bile doğru dürüst bilmediği halde söz isteyip yalan yanlış da olsa şarkı söylüyor derse katılıyor.İnanılmaz mutlu oluyorum nereden nereye.Daha ne olsun yani şükrediyoruz bugüne.
Ama ne ben ne babası hiç ümitsizliğe düşmedik lütfen çocuklara inanın onlar bizim zayıf yönlerimizi hissediyor onlara güvenmezsek bunu da farkederler ve yol alamazsınız

kendi kendine yetebilen birey olmasi hayattaki en buyuk dilegim sizin adiniza cok sevindim .biz de ugrasiyoruz tum hayatimi bunlari dusunerek yasiyorum

kendi kendine yetebilen birey olmasi hayattaki en buyuk dilegim sizin adiniza cok sevindim .biz de ugrasiyoruz tum hayatimi bunlari dusunerek yasiyorum

Olacak düzelecek inşallah.Bol sabır ve emek gerrkiyor.Dünyada onları anne babasından başka bu derece kimse düşünemez.O yüzden bıkmadan usanmadan ne gerekiyorsa yapın.İnanın meyvelerini toplayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…