- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin telini karıştırmak yanlış falan değil. Tabi karıştıracaksın Yeri geldiğinde. Eşler arasında telefon gizlenmez, gizleyen varsa gizlediği birşey vardır zatenmerhaba öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım daha yeni evlendim 2 ay oldu...
öncelikle biz evlenmeden önce 6 ay bi ayrılık yaşadık ben ayrıyken hep onu takip ettim ne yapıyor yada nasıl diye. Ve o sırada barısmak için elimden gelen herşeyi yaptım ki bu sayede barıstık... eşimin çalıştığı yerde bi kız vardı ben aralarında biz ayrıyken hep bişeyler gectiğini hep hissettim ve bak uzak ol bu saatten sonra yok bak bişeyler olmuş belli dedikçe beni delilikle paranoyaklıkla suçladı. Bu arada biz barıştıktam bi hafta somrada komusmaya falan devam etmişler. Geçen gün bana itiraf etti ve ben yıkıldım. Bunun dışında aramızda bi birliktelik olamıyor olamıyorda derken hep ben zorluyorum o şekilde oluyor ve ben sürekli internetten ve burdan okuduklarıma göre hep bi çözüm aradım. Elimden gelen herseyi yaptım. Konustum yinede bi çözüme ulaşamadık. Artık son çare beni aldatıyor diye düşünüp teşefonunu karıstırdım. (Yanlış biliyorum ama bu durumda olan bi insan başka ne yapabilirki) bi kadınla bi resmini mail adresine saklamak ğzere atmış. Kadını görseniz gerçekten çok çirkin. Ve oarayla birlikte olduğu biri. He bu arada bu benden önce olan bişey. Zaten ona kızgınlıgım bundan dolayıda değil resimde o kadar mutlu ki. Benle hiç o kadar mutlu görmedim ben onu. Ve sürekli kendimde kusur aramaya başladım. Ama öyle bi kadına dokunup birlikte oldugu içinde tiksiniyorum ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var... hepinize teşekkürler ve sevgiler
Kendisine sordugumda söyledi zaten kadında öyle görünen bir kadınParayla birlikte oldugunu nerden biliyorsun onu anlayamadım?
Günde kaç kisiyle birlikte olan biriyse cinsel hastalık bulaştırdı diye korkardım ben olsam.
İnanın bende sizin gb düşğnüyorum. Zaten çözüm yoku bulamadıgım için buraya yazdım. Çok teşekkür ederim sizede anlayıp dinlediğiniz içşn. Dediklerinizi uygulayacagım.Kayberme korkusunu yaşatmak için onu kaybetme korkunu bastırman gerekiyor önce. Ozguvenin olsun giyin süslen, o ne yapıyor ediyor diye düşünmeyi bırak mesela, çünkü sen ne kadar kafanda kursan da, ne kadar engellemeye çalışsan da yapacak adam bir yolunu bulup yapıyor emin ol. Hepten rahat bırak demiyorum gözün üstünde olsun ama o sana bakmıyorken izle. Yani karda yürü izini belli etme. Bir şey olursa zaten çıkar önüne. Ben bugüne kadar hep öyle dua ediyorum ve ters bir şey olunca Allah önüme çıkartiyor.
Şu an sizin ilişkinizde bi aldatılma falan yokmus çok şükür. Sen mutlaka ki kıskanmakta haklısın ama bu kadar dillendirirsen adamın aklına sokarsın. bir de eşin seni rahatlatacak hiçbir şey söylememiş aksine seni daha da iskillendirmis. Böyle şüphelerle değil ama gerçekten elle tutulur bir şey görürsen arkana bakmadan gideceğini hissettir. Kim o kadın neden konusuyosun diye baskı kurarak değil de Merak ettiğinde şakayla karışık sor tatlı sert yap. O kadın kim ki neden kıskanayım havasına bürün, yani kadını rakip görme basite al
Valla arkadaşım, ayrıldığın ve senden uzak duran bir adamdan bahsediyoruz. Ben barışmak için neden elinden geleni yaptığını bile anlamadım ama evlenmişsiniz artık. Seni aldatıyor mu? Aldattı mı bilemem ama aşk mutluluk dediğin şeyler dış güzellikle olmuyor. Yani hayata bu açıdan bakarsan yanlış yaparsın. Yani fotoğraftaki kadın güzel olsaydı için rahat mı edecekti. O zaman iğrenmeyecek miydin?merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım daha yeni evlendim 2 ay oldu...
öncelikle biz evlenmeden önce 6 ay bi ayrılık yaşadık ben ayrıyken hep onu takip ettim ne yapıyor yada nasıl diye. Ve o sırada barısmak için elimden gelen herşeyi yaptım ki bu sayede barıstık... eşimin çalıştığı yerde bi kız vardı ben aralarında biz ayrıyken hep bişeyler gectiğini hep hissettim ve bak uzak ol bu saatten sonra yok bak bişeyler olmuş belli dedikçe beni delilikle paranoyaklıkla suçladı. Bu arada biz barıştıktam bi hafta somrada komusmaya falan devam etmişler. Geçen gün bana itiraf etti ve ben yıkıldım. Bunun dışında aramızda bi birliktelik olamıyor olamıyorda derken hep ben zorluyorum o şekilde oluyor ve ben sürekli internetten ve burdan okuduklarıma göre hep bi çözüm aradım. Elimden gelen herseyi yaptım. Konustum yinede bi çözüme ulaşamadık. Artık son çare beni aldatıyor diye düşünüp teşefonunu karıstırdım. (Yanlış biliyorum ama bu durumda olan bi insan başka ne yapabilirki) bi kadınla bi resmini mail adresine saklamak ğzere atmış. Kadını görseniz gerçekten çok çirkin. Ve oarayla birlikte olduğu biri. He bu arada bu benden önce olan bişey. Zaten ona kızgınlıgım bundan dolayıda değil resimde o kadar mutlu ki. Benle hiç o kadar mutlu görmedim ben onu. Ve sürekli kendimde kusur aramaya başladım. Ama öyle bi kadına dokunup birlikte oldugu içinde tiksiniyorum ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var... hepinize teşekkürler ve sevgiler
kesinlikle katılıyorum. herşeyi paylaştığın insanla telefonunu paylaşamıyorsan ortada bir sıkıntı vardır zaten.Eşinin telini karıştırmak yanlış falan değil. Tabi karıştıracaksın Yeri geldiğinde. Eşler arasında telefon gizlenmez, gizleyen varsa gizlediği birşey vardır zaten
Zaten ben o kadını seviyor demedim parayla birlikte oldugu bi insan. Ve o resimdeki mutlulugunu unutamıyorum çünkü benim ısrarım dısında benimle olmuyor ve cok kısa sürüyor dedim. Ve bende iğreti oluyorum o resmi gördüğümden beri öyle bir kadınla birlikte oldugu için dedimAma o kadını sevseydi onla evlenirdi neden seninle evlendi ?sevmediği biriyle evlenmez kimse
Sende uzak dur yani sende umursama üzerine düşersen kıymete biner hatta kafana göre takılıyormuş gibi yapZaten ben o kadını seviyor demedim parayla birlikte oldugu bi insan. Ve o resimdeki mutlulugunu unutamıyorum çünkü benim ısrarım dısında benimle olmuyor ve cok kısa sürüyor dedim. Ve bende iğreti oluyorum o resmi gördüğümden beri öyle bir kadınla birlikte oldugu için dedim