Teşekkür ederim. Ben de diyorum ilk defa derken neyi kastetti acaba diye merak ettim iste kusura bakmayinO saatte o kadar yazabilmişimilk defa k.k da iyi geceler mesajı yazacağım demek istedim.
Konudan biraz bahsedermisiniz. Neydi problemÇok mutlu oldum.
İnşallah çook mutlu olursun meleklerinle.
O lanet kocana ve seni ifşa eden insanlara haddini bildireceğin için çok sevindim, sen güçlü bir kadınsın.
Konu kaldırıldı, bi kac kisi yazmis aslinda geçmiş sayfalarda niye bu israr anlayamadim ?Konudan biraz bahsedermisiniz. Neydi problem
hiç üzülmeyin. Allahın size onun gerçek yüzünü gösterdiğine şükredin. Rabbim yar ve yardımcınız olsunyok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptıiçim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
Ne israri pardon? Yorumlari okumadim ve insan gibi geldim size sordum. Insanlik bekledim kusura bakmayın.Konu kaldırıldı, bi kac kisi yazmis aslinda geçmiş sayfalarda niye bu israr anlayamadim ?
Önceki konusu hoş olmayan şekilde bitti bu yüzden kimsede tekrar anlatıp olayı tekrar açmak ve konu sahibini üzmek istemiyor bu nedenle konusu arşivlendiNe israri pardon? Yorumlari okumadim ve insan gibi geldim size sordum. Insanlik bekledim kusura bakmayın.
Önceki konusu hoş olmayan şekilde bitti bu yüzden kimsede tekrar anlatıp olayı tekrar açmak ve konu sahibini üzmek istemiyor bu nedenle konusu arşivlendiNe israri pardon? Yorumlari okumadim ve insan gibi geldim size sordum. Insanlik bekledim kusura bakmayın.
Boyle bir cevap verilse ısrar edicek degilim,anlayış gosteririm Hakli olarak . Ama bazilarinin insanliktan nasibini almadigini görmüş olduk. Tesekkurler anlayış icin.Önceki konusu hoş olmayan şekilde bitti bu yüzden kimsede tekrar anlatıp olayı tekrar açmak ve konu sahibini üzmek istemiyor bu nedenle konusu arşivlendi
Onlarda o şekilde yazmak istemedi cidden hoş olmayan şeylerdi boşverin rica ederim iyi akşamlarBoyle bir cevap verilse ısrar edicek degilim,anlayış gosteririm Hakli olarak . Ama bazilarinin insanliktan nasibini almadigini görmüş olduk. Tesekkurler anlayış icin.
Allah razı olsun, dualarınız sayesinde bu kadar güçlüyüm zaten. Şükürler olsunKonunu ilk yazdığın günden beri takip ediyorum,hiç yorum yazmadım kalabalık etmemek adına yalnızca özelden mesaj yazmıştım elimden geldiğince yardımcı olabilmek için.
Şimdi bakıyorum da dualarımız kabul olmuş çok şükür.Yorum yazmadım ama sürekli dua ettim Rabbim alnının akıyla bu işin içinden çıkar bu güçlü kadını diye..
Rabbim hayatının geri kalanını huzur içinde geçirmeni nasip etsin,yavrularının kaderi güzel olsun,hayatında hep iyi insanlar olsun
Tertemiz kalbin sayesinde bu zorlu süreci sükûnet ile atlattın,bundan sonraki süreçte Allah yâr ve yardımcın olsun..
Bizler buradayız (iyi niyetli olanlar) her daim yanındayız,sende bizim dualarımızdasın..
Allah razı olsunHelal olsun kardeşime... Rabbim bundan sonra mutlu etsin inşallah kurtuldun tebrik ederim.
Erkeklerin hepsi aynı.. Sen çalışıyormusun ? şuan nerdesin ?Merhaba Arkadaşlar, ancak fırsatım oldu...
Avukata vekalet verdim. Başta anlaşmalı denedi, eşim olacak adam ile görüştü ama kuyruğu dik tutuyor hala güveniyorsa, veremem ben o kadar para girsin bir işe çalışsın demiş bide onca rezilliğine rağmen
Merhaba Arkadaşlar, ancak fırsatım oldu...
Avukata vekalet verdim. Başla anlaşmalı denedi, eşim olacak adam ile görüştü ama kuyruğu dik tutuyor hala güveniyorsa, veremem ben o kadar para girsin bir işe çalışsın demiş bide onca rezilliğine rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?