Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzu sürekli takip etmiştim sayfa sayfa,aynı yollardan ben de geçtim ve boşanıyorum hayırlısıyla,dualarım sizinle,evlatlarınızla huzurlu bir ömür diliyorum..

hiç üzülmeyin. Allahın size onun gerçek yüzünü gösterdiğine şükredin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Sonuna kadar sana olan ce yaşadıklarına olan inancım tamdı kim ne yaptıysa da bulsun

Allaha şükürler olsun inan derinden bir ohh çektim kiii...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun siz ve sizin gibi akrep kadınları için benimde burcum akrep yaşadıklarımızda keza hemen hemen aynıydı şiddet farkıyla rabbim önününüz bahtınızı açık eylesin

Önceki konusu hoş olmayan şekilde bitti bu yüzden kimsede tekrar anlatıp olayı tekrar açmak ve konu sahibini üzmek istemiyor bu nedenle konusu arşivlendi
Boyle bir cevap verilse ısrar edicek degilim,anlayış gosteririm Hakli olarak . Ama bazilarinin insanliktan nasibini almadigini görmüş olduk. Tesekkurler anlayış icin.

Boyle bir cevap verilse ısrar edicek degilim,anlayış gosteririm Hakli olarak . Ama bazilarinin insanliktan nasibini almadigini görmüş olduk. Tesekkurler anlayış icin.
Onlarda o şekilde yazmak istemedi cidden hoş olmayan şeylerdi boşverin rica ederim iyi akşamlar

Allah razı olsun, dualarınız sayesinde bu kadar güçlüyüm zaten. Şükürler olsun

Merhaba Arkadaşlar, ancak fırsatım oldu...

Avukata vekalet verdim. Başta anlaşmalı denedi, eşim olacak adam ile görüştü ama kuyruğu dik tutuyor hala, neyine güveniyorsa, veremem ben o kadar para girsin bir işe çalışsın demiş bide onca rezilliğine rağmen

Erkeklerin hepsi aynı.. Sen çalışıyormusun ? şuan nerdesin ?

Onun kuyruğunu indirirler sen canini sıkma. Hakimin karşısında da oyle desin bakalım hakim ne diyecek, delilleri görünce. Hayırlısı olsun canım, avukat belki ikna eder anlasmaliya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…