Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay konu sahibi geldi aklıma eşinin Facebook profiline girdim baktim barışmişlar.eşi seni seviyorum diye fotoğraf paylaşmış.şurda yarattığı kaosa yazık
Size ne ya? İşiniz gücünüz yok mu? İnsanların hayatını didikliyorsunuz. Kaos yaratmıştı çünki kaos yaşamıştı. Bu sizin probleminiz değil.

Rica etsem anlatir misiniz? Biseyler yazilmis ama hic bisey anlamadim ne oldu ki
Konu sahibini eşi aldattı. Ancak öyle böyle değil herkes bir kadın var zannederken ahlaksız sitelere videolu paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Konu günlerce ilk sayfada kaldı o kadar mevzu oldu ki artık üyelerden kimisi kadının kim olduğunu araştırıp buldu. Bu konudaki sitemi de kendini ifşa edenlere

Ay konu sahibi geldi aklıma eşinin Facebook profiline girdim baktim barışmişlar.eşi seni seviyorum diye fotoğraf paylaşmış.şurda yarattığı kaosa yazık

Mümkün değil.
Çünkü boşanmış yakın zamanda.

Yok barışmışlar

Barıştıklarını nereden biliyorsunuz, barıştık mı yazmışlar? Belki kocası kendisini affettirmeye çalışıyordur?
Ayrıca barışmış dahi olsa burada konuyu yeniden alevlendirip tekrar başa sarmaya ne gerek var anlayamadım. Artık foruma girmiyor, aktif değil. Ünlülerin peşindeki paparazzi gibi bu didikleme hiç hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…