- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Konuyu hortlatmışsınız hiç bilmediğimden aşırı merak ettimAy konu sahibi geldi aklıma eşinin Facebook profiline girdim baktim barışmişlar.eşi seni seviyorum diye fotoğraf paylaşmış.şurda yarattığı kaosa yazık
İlk konusunda ifşa olmuştu baya olaylı bi şekildeAa.. nerden bulup girdiniz yahu..
Bayanin fotosunu filan nerden biliyorsunuzki
Valla nasil ifşa ettiler anlamam pekte..İlk konusunda ifşa olmuştu baya olaylı bi şekilde
Size ne ya? İşiniz gücünüz yok mu? İnsanların hayatını didikliyorsunuz. Kaos yaratmıştı çünki kaos yaşamıştı. Bu sizin probleminiz değil.Ay konu sahibi geldi aklıma eşinin Facebook profiline girdim baktim barışmişlar.eşi seni seviyorum diye fotoğraf paylaşmış.şurda yarattığı kaosa yazık
Rica etsem anlatir misiniz? Biseyler yazilmis ama hic bisey anlamadim ne oldu kiİlk konusunda ifşa olmuştu baya olaylı bi şekilde
bayan nickini falanda degisti ifsa oldugu icin ve konu tekrar acilsin istemedi bosanma surecinde esi buradaki bilgileri gosterip ozel hayati ifsa olarak kullanmasin diyeRica etsem anlatir misiniz? Biseyler yazilmis ama hic bisey anlamadim ne oldu ki
Konu sahibini eşi aldattı. Ancak öyle böyle değil herkes bir kadın var zannederken ahlaksız sitelere videolu paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Konu günlerce ilk sayfada kaldı o kadar mevzu oldu ki artık üyelerden kimisi kadının kim olduğunu araştırıp buldu. Bu konudaki sitemi de kendini ifşa edenlereRica etsem anlatir misiniz? Biseyler yazilmis ama hic bisey anlamadim ne oldu ki
Ay konu sahibi geldi aklıma eşinin Facebook profiline girdim baktim barışmişlar.eşi seni seviyorum diye fotoğraf paylaşmış.şurda yarattığı kaosa yazık
Bloguna baktım barışma sinyalleri vermiş amaMümkün değil.
Çünkü boşanmış yakın zamanda.
Youtube kanalı bile vardı kadının ilk burdaki ismi ile bende bakmıştım bir üye var demişti hatırlıyorum olayıda hayat herkesin kendi hayatı bişi diyemeyiz bizBloguna baktım barışma sinyalleri vermiş ama
Evet bende bakmıştım. Öyle gerçekten onun hayatıYoutube kanalı bile vardı kadının ilk burdaki ismi ile bende bakmıştım bir üye var demişti hatırlıyorum olayıda hayat herkesin kendi hayatı bişi diyemeyiz biz
Yok barışmışlarMümkün değil.
Çünkü boşanmış yakın zamanda.
3 4 tane videosu vardı cocukları ile eşide vardı biliyorum hatta videoyu açmadım hiçbirini bela okuyup çıkmıştım güzel kadındı cünküEvet bende bakmıştım. Öyle gerçekten onun hayatı
Yok barışmışlar
Bari youtube kanalını bilsek bakardıkKimmis ya ben bile merak ettim
Kadın için pek olumlu değil ama napalim işte merak. Degistirmemis o da demek ki hesapları bilen yesillendiredebilir kızlar hi?Bari youtube kanalını bilsek bakardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?