Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın için pek olumlu değil ama napalim işte merak. Degistirmemis o da demek ki hesapları bilen yesillendiredebilir kızlar hi?
Yani merak kötü birşey ama doğamızda var napalım şimdi biri gelip bizi size ne diye azarlayacak hissediyorum (ve oldu)

Ekşiciler yeşillendiriyor.
Yanlış yerdesin.
Bitmiş gitmiş mevzudan size ne?
Siz neden bu kadar gerildiniz?
Latife ediyoruz şurada izin mi alacaktık sizden.
Bizim merakımız sizi neden ilgilendirdi onu anlamadim ben. Konu var ve yazdım sıkıntı ne?
Bence sizle ilgili olmayan şeylerde yönetici de değilken emir buyurmayin

Bu arada bende sizin gibi biliyorum yesillendirmeyi hemen eksici etiketi koydunuz bildiginize göre sizde öylesiniz o zaman. Her yesillendir yazan eksiciyse yesillendiri bilende eksicidir o halde. Ön yargıya ön yargı

Yani merak kötü birşey ama doğamızda var napalım şimdi biri gelip bizi size ne diye azarlayacak hissediyorum (ve oldu)
.
Sayfa konu varsa yazılsın diye açılmış. Rahatsız olan konusunu kapattiriyor. Konu onun olmadigina göre karisamaz
Azara kalkanlar kraldan çok kralcilar. E bunlarda her yerde malum
hemen xx gel banla xx konuyu mu kapatsan bilmem kim bak hatalı cümle kurdu banla diye diye geziyorlar. Zevkleri bu bence

Daha dur bu ne ki devamı gelicektir suçlusu biz oluruz bide şimdi

Bende eksici ne demek merak ettim ekşi sozluk le ilgili bisey mi ( dalga degil anlamini merak ettim)

Daha dur bu ne ki devamı gelicektir suçlusu biz oluruz bide şimdi
Vallahi ben ne eleştirdim ne bir şey konu açık kapattirilmamis gördüm yazdım. Bize kizip laf söyleyenler asıl ifşa olmus ve çoğu kişinin bildigi insan için mide meselesi baristiysa yazmış.
Mide meselesi çok büyük bir elestiri ve hakaretken hic onemsemem bizim latifemize laf soylenmesini.

Burada adı özel mesaj.
Ekşi jargonu kullanıp ciddi bir mevzuda dalga geçtiğine göre şüpheli birisin.

Bende eksici ne demek merak ettim ekşi sozluk le ilgili bisey mi ( dalga degil anlamini merak ettim)
Evet orada yesillendirmek kullaniyorlar. Bende okudugum için bildigimden latife yaptım. Ama buralarda ekşi sözlük okuyor ya da yaziyorsan mil çekiyor üyeler genelde
Ne hikmetse bunu yapanlar aynı şeyleri kendileride biliyor yani aslında onlarda takip ediyor eksiyi

Ahaha cok cahilim mil cekmek ne demek vallahi son soru...

Burada adı özel mesaj.
Ekşi jargonu kullanıp ciddi bir mevzuda dalga geçtiğine göre şüpheli birisin.
Valla ciddi mevzuya ve kişinin kimliği ifsalanmis konuya
-baristiysa mide meselesi- diye yazan (ki hakaret iceren bir cumle bu)sizsiniz. Ben nasıl suclu ve şüpheli oldum anlamadım
Ekşi takip eden şüpheli mi oluyor yahu e sizde biliyorsunuz jargonu ben gibi o zaman siz de mi şüpheli oluyorsunuz ?
Bu sizin cikariminiz bu arada bilen şüpheli oluyorsa sizde malesef

bayan nickini falanda degisti ifsa oldugu icin ve konu tekrar acilsin istemedi bosanma surecinde esi buradaki bilgileri gosterip ozel hayati ifsa olarak kullanmasin diye
Ovv baya karışıkmış. Tesekkur ederim kızlar. Bdv ye sık girerim senelerdir ama bu konuyu hic animsayamadim. Valla o bulan uye nasil buldu kadini hadi o kisi buldu burda herkes nasil biliyor kadinin kimligini kafamda deli sorular neyse hakkinda hayırlısı olsun diyelim insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…