- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
ne bu atar gider!!Kadın görünsun istemiyorki kapatmış ne bu ısrar,bu merak
Önceki konularına hakim değilim ama bir konusu yönetim tarafından silindi şimdi tekrar dillendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum sevgiler..önceki konularını hatırlayamadım?
baktığımda da görünmüyor
link paylaşabilir misiniz?
teşekkür ederimÖnceki konularına hakim değilim ama bir konusu yönetim tarafından silindi şimdi tekrar dillendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum sevgiler..
ne bu atar gider!!
önceki konularımızı biliyorsunuz yazmış
kişiyi hatırladım ama konularını hatırlayamadım
burda arkadaşlar birbirine hatırlatır
farkındaysanız üzeri kapalı yazmış anlamak için öncekilere bakmak gerek!
Ne bu merak?ne bu atar gider!!
önceki konularımızı biliyorsunuz yazmış
kişiyi hatırladım ama konularını hatırlayamadım
burda arkadaşlar birbirine hatırlatır
farkındaysanız üzeri kapalı yazmış anlamak için öncekilere bakmak gerek!
Yuzsuzlukte bir dünya markası.Günaydın arkadaşlar
dediğiniz gibi telefonu aldırma çabasını Avukatıma ileteceğim, haklısınız.
Dün okullar açıldı, oğlum okuldayken gün boyu aralıklarla sürekli aradı, mesaj attı eşim... Acil sizi görmem lazım oğlum nolur vs yazmış. Neymiş beli çok ağrıyormuış muş!! Arabada yatıyor heralde hala, neleri yansıtıyor oğluma!!
Oğlum da çok tavırlı, aslında ben zorluyorum konuşması, mesajlarına cevap vermesi için. Sonuçta ne olursa olsun olanlar bizim aramızda. Yine de istemiyorum konuşmak yazmış..
Akşam aradı eşim, oğlum açtı ama isteksiz... Ağlama baba, neyse kapatıyorum görüşürüz dedi ve kapattı...
Bana barışma girişimi yazdığı not dışında olmadı, olamaz çünkü affedilmeyeceğini biliyor. Sadece mesaj olarak yazıyor oğluma, seni, anneni kardeşini çok ama çok seviyorum diye..
Eltilerinize söyleseniz de uyarsalar. Okuldaki çocuğa akşama kadar msj falan atmasa. Çocukların iyiliğini düşğneceği yere anca kendi derdinde. Beli kopsun. O arabada o kimbilir ne haltlar da yemiştir, onlara saysın.Günaydın arkadaşlar
Dün okullar açıldı, oğlum okuldayken gün boyu aralıklarla sürekli aradı, mesaj attı eşim... Acil sizi görmem lazım oğlum nolur vs yazmış. Neymiş beli çok ağrıyormuış muş!! Arabada yatıyor heralde hala, neleri yansıtıyor oğluma!!
Oğlum da çok tavırlı, aslında ben zorluyorum konuşması, mesajlarına cevap vermesi için. Sonuçta ne olursa olsun olanlar bizim aramızda. Yine de istemiyorum konuşmak yazmış..
Akşam aradı eşim, oğlum açtı ama isteksiz... Ağlama baba, neyse kapatıyorum görüşürüz dedi ve kapattı...
Bana barışma girişimi yazdığı not dışında olmadı, olamaz çünkü affedilmeyeceğini biliyor. Sadece mesaj olarak yazıyor oğluma, seni, anneni kardeşini çok ama çok seviyorum diye..
teşekkür ederim :)Arkadaşım önceki konuyu hatırlayanların bir çoğunda; annelerinin muhabbetini dinleyen çocuğu azarlayan bir tavır var ve sana özel değil
Hanımefendiyi eşi aldatmış kısaca şuan boşanma aşamasındalar.
neden daha önce az çok konusunu hatırladığım biri hakkında hatırlatın yazıncaNe bu merak?
Aynen öyleEltilerinize söyleseniz de uyarsalar. Okuldaki çocuğa akşama kadar msj falan atmasa. Çocukların iyiliğini düşğneceği yere anca kendi derdinde. Beli kopsun. O arabada o kimbilir ne haltlar da yemiştir, onlara saysın.
Ben daha önceki hiçbir konunuzu okumadan buradan bi iki soru sormuştum hani başınıza ne geldi merak ettiğim için ama bazıları benim sizin hakkınızda kötü düşünmüştüm hala araştırıyormuşum gibi algılayıp sırf bu konuya yazdığım iki üç cümle için 7 gün engel yedim suçum yokken kendimi kötü hissettim önemli olan suçsuz yere bi yerden engellenmek yoksa Allah biliyor konu sahinine dua ettim hep. Ama yargısız infaz çok malesef ki şimdi bu yorumum için isterse 20 gün engel yesem sorun değil benim kalbim temiz içimde kötülük yok Allah ta biliyor kendimde biliyorum o yüzden sadece ben kötü bir kadın değilim yazmak istedim Allah'a emanet olun konu sahibi...
Oglunuz icin cok uzuldum. Boyle vicik vicik manipulatif bir baba insani omur boyu yaraliyor (bilin bakalim nereden biliyorum). Bu konuda sizin de yapabileceginiz pek bir sey yok gibi. Acaba bu surecte bir uzmandan yardim mi alsaniz oglunuz icin?Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?