- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
ben sonraki mesajlari daha sonradan gordum uyari mesajlarini yani kusura bakmayin duzeltebilirsem hemen duzeltecegimLğtdsm
Lütfen aynı konu dönüyor yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sonraki mesajlari daha sonradan gordum uyari mesajlarini yani kusura bakmayin duzeltebilirsem hemen duzeltecegimLğtdsm
Lütfen aynı konu dönüyor yine
OHAKonu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Oyle bi adamin kilidi böyle bi yöntemle acma fikri tuhaf geldi.. yani cok masumsunuzne oldu
parmak izi birakmamak gibi bir şansi yok maalesefOyle bi adamin kilidi böyle bi yöntemle acma fikri tuhaf geldi.. yani cok masumsunuz![]()
Onlardan hiç bahseden yokÇocuklarınız küçük mu ? Onlar nasıllar ?
Çok Baro atıyor ama benimki çekişmeli olacak muhtemelen, o yüzden alabildiğim kadar fazla nafaka almak istiyorum.Bedava avukat yok muydu ya sanki öyle bir şey hatırlıyorum durumu olmayanlar için baro avukatları oluyor diye biliyorum bir araştırın bence
Diğer konunuzun her sayfasını okumuştum ve şimdi de bakayım konuda bir gelişme var mı diye girdim. Döndüğünüzü gördüğüme sevindim o konunun kapatılıp mesajların silinmesine de sevindim. Bir ara sizin için çok endişelendim ve ben sizin teli eşinizin ele geçirip sayfaya giriyo olması ihtimalinden korkmuştum.Yarın akrabam olan bir avukat ile görüşeceğim. Bakalım o nasıl yönlendirecek. Bir avukat 5 bin istedi ve şuanda öyle bir durumum yok açıkçası. Ama yine de tazminat alabilirsem mutlaka, borç arç halledeceğiz. Konuştuğum avukat deliller yeterli dedi, inşallah öyle olur
O yontem icin kilidi acip baska bi islem yapmamasi gerekiyor ki iz belli olsun.. adam neler yapmis neler o telefonla (gerci şifre kırılmadan kimse bilemez ama okudugumuz kadarıyla akil yurutuyorum)parmak izi birakmamak gibi bir şansi yok maalesef
Bi seçim yapmak zorundaydınız. Bir kere affettiniz yine yaptı. Bir daha affetseniz yine yapacak. Bununla yaşamak o kadar zor ki. Burada bi kaç kere daha söyledim ben de affetmiş bi annenin çocuğuyum. İnanın olmuyor. Kadın bunu hiç bi zaman unutamıyor. Ben kocamı affettim diyen de kendini kandırıyor. O kin, o şüphe, paranoya sizi yer bitirir. Zamanla çocuklara yansır. En mutlu günlerinizde bile eşinize kaşının üstünde göz var der kavga edersiniz. O yangın sönmüyor. Bu seçim de kolay olmayacak, acınızı inkar etmeyin, üzülün, ağlayın, yasınızı tutun. Sonunda üstesinden geleceksiniz. Siz donanımlı bi kadınsınız. Kendinizi çok güzel iyileştireceğinize inanıyorum ben.Haklısın.
Az önce Oğlum evde yanlız kalmak istediğinde kullanması için aldığımız telefona watsaptan mesaj geldiğini gördüm.
Babam gönderdi yazıyor. 'oğlum sana kontör attım. Beni ara tamam mı babacım'![]()
Anlaşmalıya yanaşmıyor mu? Bence bulacağınız avukat ile anlasın tazminat üzerinden pay alsın. Anlaşmalı için şartlarınızı sunun maddi manevi tazminat + yoksulluk nafakası + çocuklar için bakım ücreti. Gerçi yanaşmaz muhtemelen. Çatır çatır alırsın insallah. İt gibi çalışsın kuruşu kuruşuna ödesin köpek.Evet
Çok Baro atıyor ama benimki çekişmeli olacak muhtemelen, o yüzden alabildiğim kadar fazla nafaka almak istiyorum.
3 ve 10 yaşındalar. Büyük oğluma misafir gelen yiğen demiş annenler boşanacakmış diye. Gittiklerinde sordu 'nerden çıktı oğlum yanlış anlamış. Hem ayırsak bizim dedenin evine gidip babanı terk etmemiz gerekirdi, bak biz ebdeylz7. Baban gelecek' dedimOnlardan hiç bahseden yok![]()
detaya girmeyelim hanimefendi rahatsizligini belirtti bu konuda olan olmus artik insallaj bayanin hayati hergun katlanarak guzellesir bundan sonraO yontem icin kilidi acip baska bi islem yapmamasi gerekiyor ki iz belli olsun.. adam neler yapmis neler o telefonla (gerci şifre kırılmadan kimse bilemez ama okudugumuz kadarıyla akil yurutuyorum)
O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadeceBi seçim yapmak zorundaydınız. Bir kere affettiniz yine yaptı. Bir daha affetseniz yine yapacak. Bununla yaşamak o kadar zor ki. Burada bi kaç kere daha söyledim ben de affetmiş bi annenin çocuğuyum. İnanın olmuyor. Kadın bunu hiç bi zaman unutamıyor. Ben kocamı affettim diyen de kendini kandırıyor. O kin, o şüphe, paranoya sizi yer bitirir. Zamanla çocuklara yansır. En mutlu günlerinizde bile eşinize kaşının üstünde göz var der kavga edersiniz. O yangın sönmüyor. Bu seçim de kolay olmayacak, acınızı inkar etmeyin, üzülün, ağlayın, yasınızı tutun. Sonunda üstesinden geleceksiniz. Siz donanımlı bi kadınsınız. Kendinizi çok güzel iyileştireceğinize inanıyorum ben.
O yontem icin kilidi acip baska bi islem yapmamasi gerekiyor ki iz belli olsun.. adam neler yapmis neler o telefonla (gerci şifre kırılmadan kimse bilemez ama okudugumuz kadarıyla akil yurutuyorum)
Yok demek istediğim konu sahibi değil yeri gelip içimize atmayalım diye buraya konu açıyoruz oyle kolay bulunuyor mu ki hesaplar yani dikkatli olmak mı lazımŞimdi nasıl bulduklarını tekrar söylersem kadın tekrar ifşa olur. Konusu tamamen kapandı. Bazı arkadaşların düşünmeden hareket etmesi işde.