Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk yazdığından beri anı anına takip ettim konunu. Keşke hiçbir şey çıkmasaydı eşinin telefonundan ama her işte bir hayır vardır mutlaka.

Allah sana, çocuklarına gönül ferahlığı versin. Bundan sonraki hayatın bu zamana kadarkinden kat kat güzel olsun inşallah.

Sırf şu üç gündür yaşadıkların ve yapabildiklerinle bile çok güçlü bir kadın olduğunu herkese ispatladın en önemlisi de kendine. Gerisi zaten gelir Allah'ın izniyle.

Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa yaz mutlaka olur mu?

Gerçekten önünüzde kocaman bir hayat var. Yapmanız gereken tek şey dimdik önünüze bakmak... Ayrıca ifşa etmek ne demek ya bunlar nasıl çirkin şeyler. Bi rahat bırakın artık kadını :KK20:

Onurlu ve gururlu duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Umarım bundan sonraki hayatınız kolay geçer. Evlatlarınız hayırlı olurlar inşallah. O lanet adam hakkettiğini yaşamadan ölmesin.

Sen var ya gördüğüm en müthiş kadınlardan birisin. Allah yolunu açık etsin, meleklerinle güzel bi ömrün olsun inşallah. Sakinliğin, zekan, her şeyine ayrı hayran kaldım. Akrep burcu işte, soğukkanlı ve zeki:KK200:

Sen burda değilken meydanı boş bulup sallayanlara da davanı aç ve aldığın tazminatları da çatır çatır ye 😘

Konuyu bulamamıştım birisi özetlenmiştir gerçekten okadar mide bulandırıcı bir adamıydı ya 😠

Dünden beri bayağı endiselenmiştim, haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra çocuklarınızla çok mutlu olursunuz.
Şu an evinizde misiniz ? Eşiniz size ulaşmaya çalışmıyor mu ?
Evwt bende bunu merak ediyorum, hiç bir savunma veya açıklama yapmaya çalışmadı mi bu durumlar karşısında cevabı ne oldu ?

Ben konunuzun fake oldugunu düşünüyordum. Site yönetimi madem onayladı gerçekliğini bana özür dilemek düşer.

Telefonun ekran kilidi eğer google hesap şifresini biliyorsanız çözülür. Bilmiyorsanız format dışında çözüm yok. Daha önce başıma geldi.

Twitter adresinde mail adresi var miydi? Eğer o telefonda kullanilan mail adresini biliyorsanız kilidi pasif yapma şansınız var.

Eşin normal hayatına devam edebiliyor mu bu hâlde? Dilerim geceleri uyuyamaz hale gelir. Hesabını bulanlardan biri de benim ama inan kimseye vermedim sormalarina rağmen. Yine de özel hayatına dahil olduğum için kendi adıma özür diliyorum.
Konu silinmiş, bu çok iyi. Eşin(!) bunu kullanabilirdi.
Dilerim çok mutlu olursun.
Nasıl yani burada açılan konu bile delil mi oluyor

Her kadın senin gibi olmalı.
Güçlü ve akıllı 💐
Rabbim sana çok güzel günler göstersin..
Evlatlarınla güzel günler yaşa
Umarım dava senin için güzel sonuçlanır donuna kadar alırsın, çünkü sen bunu hak ediyorsun!

ah canım yaaa tanıdığın adamın bambaşka biri çıkmasının verdiği o hayal kırıklığı o boşluk berbat bişeydir eminim.ama bu sana artı güç olarak geri döndü daha sakin daha soğukkanlı daha hissiz oldun ama tabi bunun bir patlama noktası da olabilir o yüzden lütfen ağlamak istediğinde sakın kendini tutma hıçkıra hıçkıra ağla yoksa kendini tuta tuta kötü patlayabilirsin.

telefon için arkadaşımın dediği zaman bırak telefonu demişti ya hani ondan sonra sormadı mı size hiç telefon nerede diye şimdi o nerede nerde kalıyor bir de kapınızın kilidini de değiştirin bence,habersiz falan eve gelir kavga münakaşa olur allah korusun

Eski konunun kapatılmasına çok sevindim, bugün burda olanlar gerçekten çok üzücüydü.

İfşa edenlere de dava açacak olmana çok sevindim, insanlar burası forum diye her aklına geleni yazmaması gerektiğini belki bir nebze olsun anlamış olurlar. Konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

Sen çok güçlü bir kadınsın ve umarım bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu huzurlu olursunuz.
Ya hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olaya

Konuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.

Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...

Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.

İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!

Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...

Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...

Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.

Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.

Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...
Konuyu takip ederken fake olduğunu düşünenler olunca içimden fake olmasını dilemiştim.Ama okadar gerçektin ki hissetmiştim.Sen çok güçlü bir kadınsın.Duruşundan ve verdiğin tepkiden dolayı seni tebrik ediyorum.Hayatının dersini verdin.Şimdi açıp istediğine, istediği kadar göstersin beyni yerine koyduğu organını.

Dilerim evlatlarınla birlikte çoook mutlu günlerin olsun.

Ya hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olaya
Konuyu kaçırmış olanlar ister istemez merak içinde kalıyor ama lütfen kimse sormasın artık neler oldu diye zira konu sahibini yine zora sokacak açıklamalar yapılabilir. Neticede kötü bir biçimde aldatılmış, bunu ispat edip eşinden ayrılma sürecine girmiş bir kadın var ve ona destek için burda olalım

Öncelikle olayı soğukkanlılıkla halletmenize çok sevindim. Bahsettiğiniz hesabın elinize geçtiğini fark edince eşiniz agresiflesebilir diye ürkmedim değil.

Telefon markalarına göre kilit çözümleri nette var fakat hiç o toplara girip elinizdeki delilden olmayın derim. O adam muhtemelen şuan hesaplardan kurtulma peşindedir. Elinizdeki deliller yeterliyse gerisi sizi yormaktan fazlası değildir zaten.

Umarım siz de çocuklarınız da en sağlıklı şekilde atlatırsınız bu süreci...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X