- Konu Sahibi pozitifhatun
-
o zamana kadar başkasından duyar mutlaka yetiştiren olur işte o zaman beyefendiyi zapdedemeyizannem evlendiği gün söylemişti aramasın artık rahatsız etmesin diye
özellikle şehir dışı sıkıntı olur
adam dava vs açar mı
velayet ister mi
çocuk kaç yaşında
neyse ki erkek
kız olunca daha büyük sıkıntı oluyor
kan bağı olmayan adam ile aynı evde nasıl olur kızım diye olay yaratıyorlar
çocuk kaç yaşında
aklı eriyorsa o anlatsın evlenmeyi
ama bence isteme vs olsun sonra söyleyin
cidden karşı taraf için de beklemek zor oluyor
çocuğu vs görmek taşınmak vs açısından
o zamana kadar başkasından duyar mutlaka yetiştiren olur işte o zaman beyefendiyi zapdedemeyiz
onlar da aynı kafadalar ne yazık kiBence böyle bi adamsa sen doğrudan muhattap olma eski kv veya ortak samimi bi tanıdık varsa o söylesin.
Sanırım çocuk da varmış,bunu belirtmediğiniz için konunuz yanlış anlaşıldı.En azından benim açımdan öyle oldu. Dediğiniz gibi sorunluysa nasıl söyleyeceğiniz konusunda fikrim yok malesef,inş. sorunsuz çözülürböyle birşey düşünsem boşanmak için o kadar uğraşmazdım..o adamdan ayrılmak için neleri göze aldığımı tahmin edemezsniz inanın
ilk anda çocuğu almak istediğini söyler ama bunu yapamaz bazı hukuki durumlardan ötürü ne olursda olsun velayeti alamaz o konuda derdim yok çok şükürvelayet annedeyse hukuken 2 hafta da bir görme hakkı vardır büyük ihtimalle babanın,şehir dışına yerleşirken izin alıp bildirmek zorunda değil :) evlendikten sonra artık yaşamım yuvam bu şehirde deyip çocuğun babasıyla bağını kopartmazsa adam dava falan açamaz :) bu da bilgi olarak kalsın :)
büyük ihtimalle düğün değil nikah yapıcaz zaten bu nedenle dediğiiz gibi yapamayız.bir de şu var ki ben onun yüzünden ne evlenmekten vazgeçmek ne de gizli iş yapmak istemiyorum..evliliğimi mecbur kabullenecek.ama evlenip söyleyip de evliliğimiin ilk zamanlarını onun yarattığı sorunlar yüzünden mahvetmek istemiyorum ben artık mutlu günler istiyorumevleneceğiniz adamla kimseye söylemeden birden nikah yapın o halde,sonra gerekirse aile bireyleri varken tazelersiniz hem kimsenn kulağına gitmemiş olur
ilk anda çocuğu almak istediğini söyler ama bunu yapamaz bazı hukuki durumlardan ötürü ne olursda olsun velayeti alamaz o konuda derdim yok çok şükür
velayet annedeyse hukuken 2 hafta da bir görme hakkı vardır büyük ihtimalle babanın,şehir dışına yerleşirken izin alıp bildirmek zorunda değil :) evlendikten sonra artık yaşamım yuvam bu şehirde deyip çocuğun babasıyla bağını kopartmazsa adam dava falan açamaz :) bu da bilgi olarak kalsın :)
Dava neden açamasın açar
Normal şartlarda velayet değişikliği alamaz ama
Görüşme günlerinde vs değişiklik olabilir
Eski eşler evlenmeye kalkınca o babaların babalığı birden alevlenir bu konularda çok dava var
Benim de mesleğimgörüşme günlerinin sıklaşması bişey ifade etmez ki? velayeti sırf anne evlendi diye birden alamaz.veya anne şehir değişikliği yapıp çocuğuyla görüşmesini engellemiyorsa neyin davasını açacak ki? bahsettiğimiz sırf şehir değişikliğinden açılacak dava olup olmamasıydı merak etmeyin mesleğim bu zaten benim yeterince bilgim var.Sadece sizinle dava konusunda zıtlaşmış olduğumuz için farklı algılanma oldu sanırım.
görüşme günlerinin sıklaşması bişey ifade etmez ki? velayeti sırf anne evlendi diye birden alamaz.veya anne şehir değişikliği yapıp çocuğuyla görüşmesini engellemiyorsa neyin davasını açacak ki? bahsettiğimiz sırf şehir değişikliğinden açılacak dava olup olmamasıydı merak etmeyin mesleğim bu zaten benim yeterince bilgim var.Sadece sizinle dava konusunda zıtlaşmış olduğumuz için farklı algılanma oldu sanırım.
Benim de mesleğim
Ve adam direkt dava açarım görürsünle başlayabileceği için hazırlıklı olsun dedim
Zaten şimdi de farklı şehirmiş sonra yazdı çok sıkıntı olmaz
Ayrı şehirde görüşmeyi sıklaştırmak değil de benimle yazın bir ay kalsın vs davaları ile karşılaşıyoruz genelde ve çocuk küçük olunca anneler öyle yatılı vermek istemiyor
Neyse konu sahibi yazdı zaten çocuk da küçükmüş sorun yokmuş bu hususta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?