• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var adı aşk...

mineerhan9288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
24
0
0
Hatay
Hayat bnm icin cok zor. Ön lisans okudum fakat eşim izin vermediği için çalışmadm evlendik, ailemin tüm baskısı ve olumsuz tavrına karşı. 14 aylık evliyim. Şimdi 4,5 aylık hamileyim. Eşim maddi konularda cok yetersiz kalmaya başladı benim babamn şirketi var eşimi ikna ettim ve babama çalışmak istediğimi söyledim ama hamile olduğum icin olmaz dediler. Körü körüne aşık oldum diye herşeyden vazgeçtim. Sonucta o bnm eşim oldu bi süre mutlu oldum ama kısa bi süre. Inanın hamile olduğum olmadığım hiç farketmiyo bana hayatı zindan ediyo. Düşüncemi söyledim ilgisizsin neden bunu yapıyosun dedim neden böyle oldun dedim. Ben liseli aşıklar gibi olamam dedi sen daha cocuksun dedi. Hakaretler küfürler... Bense hep ona destek oldum bugüne dek. Sen getir bn yiyim asla demedim kimseye muhtaç olmadan ikimiz yaşayalım dedim hep. Bn öyle yan gelip yatim asla yapmadım çok cabaladim bu evlilik icin. Belkide bu son konu açışım. Kendim ilgilensem istemiyo soğudu biliyorum. Bn iş güç para derdindeyim diyo başka bise demiyo. Sen cocuksun hala diyo. Kiskansam kiskandi oluyo uzak dursam odaya çekilip aglasam agladm die bni daha cok üzüyo. Dayak bile yedim bebegimle birlikte. Uzak dursam duramıyorum çünkü yinede seviyorum. Ama artk bu sevgi çok canımı acitiyor. Evlendigim günden beri hakaret küfür dayanılmaz rezillik çektim hep sustum ama bnde bittim artk. Ben ne yapacağımı şaşırdım artk. Resmen tek başıma kaldm hayatta. Hiç kimsem yok... Çok zor geliyo artk ağır geliyo yaşamak. Tükendim. Sadece bebek icin katlanıyorum. Eşim böyle gider değişmez biliyorum. Ne yapacam nasıl yaşicam bilmiyorum...

Canım yasadıklarin zor.heleki daha 14 aylik bi evlilik icin.ama hamile kalmis olmanda senin icin pek iyi olmamis.neticede ne kadar seversen sev evlilige alisma suresi bi duzene oturma suresi var.ben bunlar tam oturmadan cocuk yapilmasina karsiyim.Neticede korunabilirdin.Ama rabbim vermis hayirli saglikli bi evladin olur insallah
Fakat esinin davranislarina amlam veremedim.onu bu sekilde davranmaya iten ne oldu? Sen maddi yetersizligimi yuzune vurmus olabilir misin? Yada istenmeyen damat durumunda olmasinin etkisi?

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Evin icinde yasananlari siz ikiniz biliyosunuz ama boyle olmasinin sebebi olarak bildigin yada tahmin ettigin birsey varsa soyleki yardimci olmaya calisalim sana

Bnm bi tek suçum çok değer vermek. O zaten anlattığım gibi biriymiş bn bilmiyodum yani bi sebep yok çocuk değilmişiz artk. Her dk aramazmis ilgi gösteremezmis. Para,geçim bu dertlerdeymis.

sevgı boyle bırsey bwnce acılı kotu ıste ama cok dayanılmaz bı hal aldıysa bıraz uzak durmyı deneybılırsın... sana kesınlıklae bosan gıt demıyorum ama hıc bısey ımkansız maddı sıkıntlrdan esının canı sıkkın olabılr ustune fazle gıtme...

Canım yasadıklarin zor.heleki daha 14 aylik bi evlilik icin.ama hamile kalmis olmanda senin icin pek iyi olmamis.neticede ne kadar seversen sev evlilige alisma suresi bi duzene oturma suresi var.ben bunlar tam oturmadan cocuk yapilmasina karsiyim.Neticede korunabilirdin.Ama rabbim vermis hayirli saglikli bi evladin olur insallah
Fakat esinin davranislarina amlam veremedim.onu bu sekilde davranmaya iten ne oldu? Sen maddi yetersizligimi yuzune vurmus olabilir misin? Yada istenmeyen damat durumunda olmasinin etkisi?

Bn baba evine geri dönemem. Bebek de olmasa hiç dayanamazdım. Bn bebekten şikayetci değilim. Ayrılmak da zor zaten seviyorum hala eşimi. Ama bazen dayanamicak gibi oluyorm,insan bu kadar degisemez diyorum... Ama konuyu acsam bn çocuk oluyorum. Ilgi beklemek çocukluk mu... Bm böyle olacağını bilmiyodum evlenince diyorum artk öğrendin diyo o kadar soğuk kanlı vurdumduymaz acımasız bi adam.

Yaşadıklarınız zor.allah yardımcınız olsun.eşiniz maddi anlamda kazancı yetmedği içinmi böyle davranıyor acaba?evlendiğinizin ilk zamanları nasıldı?ayrıca bu kadar umutsuz olmayın.dua edin.yuvanız için dua edin.

Yaşadıklarınız zor.allah yardımcınız olsun.eşiniz maddi anlamda kazancı yetmedği içinmi böyle davranıyor acaba?evlendiğinizin ilk zamanları nasıldı?ayrıca bu kadar umutsuz olmayın.dua edin.yuvanız için dua edin.

Ne sebeple olursa olsun iş işte kalır para skntısını her saniye düşünmek zorunda değiliz. Bn kendisine karşı çok anlayışlym saraylar beklemedim ondan evde ne varsa onu yedim her gün oturup işten gelmesini bekledim. Bir arkadaşım bile yok. Hep o ne derse o. Dedigini yapınca iyisin yoksa kötü ama bn bi kadınım duygularm var arada sevildigimi bilmeye ihtiyacım var. Hayatta herşey para degil. O para derdi olmadanda byle olur çünkü karakteri buymuş. Yeni evliyken de 3 gün felan sonra bi haftalıkken tokat atmıştı hemde hiç bi sebep yokken suratm asıkmş ondanmş. Dua da çok ettim allah bunu çekeceksin dedi verdi işte bu derdi ne yapalım çekiyorum bnde ama burayada yazmasam bunalıma girecektim.

Okumuş olmanıza rağmen çalışmayacaksın diyen bir adam varsa karşınızda, burdan çok büyük anlamlar çıkar zaten. Seviyorum deyip de iş yaşamınıza karışan adamları ne güzle beni seviyor, beni kıskanıyor diye baştacı yaparsınız sonra da ah vah tüh....

Güzel Kızlarımız Allah aşkına bir adam için geleceğinizden VAZGEÇMEYİN....

Evliliği ne sanıyorsunuz bilmiyorum fakat ellerinizle geleceğinizle oynamayın...

Konu sahibi arkadaşım, siz baştan kendi isteklerinizi yok saymışsınız hayatınızı eşinize göre ayarlamışsınız, adamda sizin üzerinizde hükmünü sürdürmüş..

umarım eşinizin bu şiddet tutumları çocuğunuz olduğunda da devam etmez, işte o zaman işiniz daha da zor olacaktır..

Allah yardımcınız olsun inş...

Bebeğimle birlikte dayak yedim deyip hala bu adamı sevmek ne kadar tuhaf. Acaba nasıl bi travman var da seni döven, dayak atan koca bozuntusunu hala sevebiliyorsun?!

Hamile halinle seni dövdü mü bu adam? Hakaret küfür de cabası.

Dayanacaksın. Katlanacaksın. Madem o değişmiyormuş ve sen de ayrılmayı düşünmüyormuşsun, susup oturacaksın. Ne diyelim artık. Anormal ve çok sağlıksız bir ilişki. Trajik. Çocuğa da ayrıca yazık.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Belli ki evlenmeden önce de vardı problemler.
Kabullenip evlenmişsiniz.
Hamile halinizle bile dayak atıyor, hakaret ediyor, ama seviyorum diyorsunuz.
Boşanma düşünceniz yok zaten.

Ne diyelim, Allah sabır versin, dayanma gücü versin.
Inşallah arada çocuğa yazık olmaz.

Baştan sona hata dolu bir evlilik.
Çalışmanıza izin vermemiş he demişsiniz,
Daha ne evliliğinizi ne maddi durumunuzu yoluna koyamadan hamile kalmışsınız,
Hem dayak hem psikolojik şiddet var hala seviyorum diyorsunuz.
Kusura bakmayın ama hak etmişsiniz ve bundan sonra başınıza gelecekleri de hak ediyorsunuz.

Hay aşkınız batsın diyorum arkadaşım!
Aşk dediğiniz basit hormonal bir durum. Sırf bunun için karnınızda bebeğiniz varken dayak yemeyi göze alıyorsanız ne diyim? Cidden kör olmuşsunuz demektir!
Bunu yapan adam ilerde o çocuğun yanında da döver, çocuğunu da döver.
Yani bu kadar önemli mi bu evlilik denen şey, illa ki olmalı. Düşünmeden etmeden sırf evlenmek için evleniyorsunuz yazık değil mi sana ve senin gibilere? Okumuşsun bir de yazık ailen ne emeklerle büyütmüştür seni, kimse evladını elin oğlu dövsün diye yetiştirmiyor. Sen kendi kıymetini bilmiyorken bizim ne dememizi bekliyorsun ki?

Back
X