Bir derdim var ama derdim ne bende bilmiyorum

Senin atlatacağına eminim. Burada hep neseli yorumlarına denk geliyordum. Demek ki özünde neseli birisin. Benim görümcemin kızında panik atak var. Diyor ki ben panik atağıma isim koydum.😂Adını fatma koymus. Atağın gelceğini anladığım zaman "seni istemiyorum Fatma git. Kabul etmiyorum seni" diyormus. Bazen çok işe yarıyor diyor. 😂. Sende kabul etme.
Çok neşeliyimdir aslında çocukla çocuk yetişkinle yetişkin oluyorum kendimi mutlu edecek şeyler bulabiliyorum pozitifimdir genelde. Teşhisim yok olursa bu fikiri deneyebilirim dur yolcu diye :duduk: İlk defa böyle olduğu için çok dara düştüm

Çok neşeliyimdir aslında çocukla çocuk yetişkinle yetişkin oluyorum kendimi mutlu edecek şeyler bulabiliyorum pozitifimdir genelde. Teşhisim yok olursa bu fikiri deneyebilirim dur yolcu diye :duduk: İlk defa böyle olduğu için çok dara düştüm
Zaman zaman hepimiz bu gibi dönemlerden geçiyoruz. Allah tez zamanda içini ferahlatsın❤️

Bazı söylediklerinizde bende öyleyim.Sürekli içimde bi huzursuzluk bi mutsuzluk var.Sanki kötü bişey olacak da eşimi göremeyecek gibi .Başka şehirdeyim bende ait hissedemiyorum ve bunun yalnızlığı ,pandemi süreci baya kötü etkiledi.Evimi güvenli buluyorum sanki evde olunca tehlikeden korunuyor gibi .hiç bişey yapmak istemiyorum gözümde herşey büyüyor ..Bilmiyorum nasıl geçecek ama Böyle😌🤷🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Psikiyatriye gidin bence. Corona süreci ve evde çok uzun süre kalma tetikliyor zaten bu iç sıkıntısını. Sizde de öyle oldu muhtemelen. Aşarsınız zaman içinde ama kendi kendine geçmesini beklemeyin. Daha fazla takıntıya gidebilirsiniz. Eşe şartlanma, evden çıkmak istememe, depreme takmak çok normal değil. Yine evde kalarak, ama mutlu huzurlu bir şekilde de geçirilebilir bu süreç.

benim de bir dönem böyle olmuştu. Geçen sene Hiç hastalık yokken çok zor bir süreç geçirdim. Camdan bakmak, balkona bile çakmak istemiyordum. Psikiyatriyle çözdüm. Şu anda kalmadı bu Haller.

Bana da anksiyete gibi geldi... Doktora gorunseniz belki ilac da verebilir. Bunun yanisira bence spor yapin evde, spor yapmak cok rahatlatiyor. Bazen meditasyon videolari, uygulamalari da insani rahatlatiyor. Insallah sifa bulursunuz bir an once.

Doktorum istanbulda. Ama ben istanbula da gitmek istemiyorum deprem olacak diye. Saplantılı manyak bi hal aldı durumum. Çok sıkıntıdayım gerçekten çözüm bulamıyorum. Sanki ben 2017de kaldım bekarlığımdaki gibi. 2017den sonra hiç bişeyden tat alamıyorum. Mutsuzum ait olmadığım bi şehirde ait olmadığım bi evde gibi. Ama evimden uzaklaşınca da kayboluyormuşum gibi. Karma karışık....

Bu surecte bir cok kisi online terapiye yoneldi,
bence doktorunuza bir danisin, belki kendisi bu sekilde hizmet vermeyi kabul eder.
Bu sekilde hayat gecmez, evet disarida cok tehlikeler var,
ama bir tanecik de omrumuz var, yasamayak mi...

Bahsedildi mi bilmiyorum ama bazı hastaneler psikiyatri doktorlarıyla online muayeneye başladı. Evden çıkmadan da doktorla görüşebilirsiniz. Çaresiz dert değil inanın ki.

Bazı söylediklerinizde bende öyleyim.Sürekli içimde bi huzursuzluk bi mutsuzluk var.Sanki kötü bişey olacak da eşimi göremeyecek gibi .Başka şehirdeyim bende ait hissedemiyorum ve bunun yalnızlığı ,pandemi süreci baya kötü etkiledi.Evimi güvenli buluyorum sanki evde olunca tehlikeden korunuyor gibi .hiç bişey yapmak istemiyorum gözümde herşey büyüyor ..Bilmiyorum nasıl geçecek ama Böyle😌🤷🏼‍♀️🙇🏼‍♀️
Sizde destek alın mutlaka yoksa ilerledikçe daha kötü olacak gibi geliyor bana...

Psikiyatriye gidin bence. Corona süreci ve evde çok uzun süre kalma tetikliyor zaten bu iç sıkıntısını. Sizde de öyle oldu muhtemelen. Aşarsınız zaman içinde ama kendi kendine geçmesini beklemeyin. Daha fazla takıntıya gidebilirsiniz. Eşe şartlanma, evden çıkmak istememe, depreme takmak çok normal değil. Yine evde kalarak, ama mutlu huzurlu bir şekilde de geçirilebilir bu süreç.

benim de bir dönem böyle olmuştu. Geçen sene Hiç hastalık yokken çok zor bir süreç geçirdim. Camdan bakmak, balkona bile çakmak istemiyordum. Psikiyatriyle çözdüm. Şu anda kalmadı bu Haller.
Gideceğim inşallah. Beni hastalık tetikledi. Birden insan kendini kaybediyor evden dışarı çıkınca mutsuz oluyorum sanki.
Siz ne güzel atlatabilmişsiniz darısı bana inşallah

Bana da anksiyete gibi geldi... Doktora gorunseniz belki ilac da verebilir. Bunun yanisira bence spor yapin evde, spor yapmak cok rahatlatiyor. Bazen meditasyon videolari, uygulamalari da insani rahatlatiyor. Insallah sifa bulursunuz bir an once.
Yogaya başladım bugün. faydasını görürüm inşallah.

Bu surecte bir cok kisi online terapiye yoneldi,
bence doktorunuza bir danisin, belki kendisi bu sekilde hizmet vermeyi kabul eder.
Bu sekilde hayat gecmez, evet disarida cok tehlikeler var,
ama bir tanecik de omrumuz var, yasamayak mi...
Ben aktif biriyim canım sıkılsın porsuğa çay içmeye gidiyorum tek başıma. Gezmeyi severim. Ama neden böyle oldu bilemedim. Hayat geçmiyor gerçekten çok haklısınız.
Kendi doktoruma gitmek istemiyorum zaten istanbulda ancak eşimin buradaki doktorunu arayacağım online için.

Bahsedildi mi bilmiyorum ama bazı hastaneler psikiyatri doktorlarıyla online muayeneye başladı. Evden çıkmadan da doktorla görüşebilirsiniz. Çaresiz dert değil inanın ki.
Evet evet eşimde bende online görüşme için arayacağız doktoru yarın. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Insanlara yaydığınız kötü enerjidir
Sizin kim olduğunuzu bile hatırlamıyordum neden böyle yazdığınızı konularınıza bakınca gördüm.
Bu kadar takıntı yaptınız mı beni gerçekten? Bu konuda doktora gitmekten bahsediyordum ama sizin benden daha çok ihtiyacınız varmış.
İçimi tanımadığım insanlara karşı kin Ve nefret dolduracak kadar boşlukta değilim çok şükür. Ama benden tavsiye eşinize besleyin o kini. Zira adam sizi o piknikte aldatmış olabilir.
Son olarak negatif enerjiden bahsetmişsiniz ama ben sizin mesajınızı görmeden ban yemişsiniz. Yine kime üslupsuzluk yaptınız acaba? :dondurma:

Kendinize eğlence bulsanız sizin için daha iyi olur. Oturup düşünmeye vaktiniz olmaz. Bu kadar korkmayın Allah ne dilemiş ise o olur.
Eğlenceden maksadınız nedir? Kitap okuyorum müzik dinliyorum günlük temizlik yemek çamaşır gibi rutinlerim var okula devam ediyorum sınavlara çalışıyorum kpssye de vakit ayırmaya çalışıyorum. Daha ne yapabilirm ki? Boşta değilim aslında kafam boşluğa düştü.

Back
X