- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
acılı müzik nedir acılı adana gibi mi
kafama sıkar giderim diyorsun yani...dert etme arada bir insanın ruh hali değişebilir..belkide hiçbir derdinin olmadığındandır..insanın ruhu da vücut gibidir hani bazen saç uzar uzar sonra uzama durur..hani kilo vermek için spor diyet yaparız kilo veririz sonra bir duraksama olur kilo veremeyiz..metapolizmamız çok iyi çalışır sonra bir sekteye uğrar rütun çalışmaz..hah işte ruh da böyledir..canın sıkılmak istiyorsa bırak canını keyfine sıkılsın..hep mutlu olacak değilya..Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
dur kız sıkma kafana
oluyor böyle arada
aç müziği ağla ağla sabaha bişeyin kalmaz bende olurum arada öyle
eskilerden bi dostunla mesajlaş
herkesin vardır bi ahretliği herşeyini anlattığı
bu arada taşın dın mı?
yoktun buralarda
Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
Arsız bela durumları diyorsun heee
kedicik herkes aynı durumda çay demle geliyok
acılı müzikte isterük
ödülllde isterük
kafama sıkar giderim diyorsun yani...dert etme arada bir insanın ruh hali değişebilir..belkide hiçbir derdinin olmadığındandır..insanın ruhu da vücut gibidir hani bazen saç uzar uzar sonra uzama durur..hani kilo vermek için spor diyet yaparız kilo veririz sonra bir duraksama olur kilo veremeyiz..metapolizmamız çok iyi çalışır sonra bir sekteye uğrar rütun çalışmaz..hah işte ruh da böyledir..canın sıkılmak istiyorsa bırak canını keyfine sıkılsın..hep mutlu olacak değilya..
Evet ya.aslnda hicbişey yok ama herşey sorun gibi.Canim benim senin ozel hayatinda sIkintilarin var ki dogal boyle hissetmen ^^ yeni ev, sorumluluklar vs
Çay koyacak hal da galmadı kurban
Mandalina;(;(;(Ana babayla yaşarken depresyona girmek çok zor. Tam uzaklara Dalacam annem mandalina soyup getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?