• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var ama

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var:KK61::KK42:
Hatta suan kafama sıkasım var.
:KK42:

dur kız sıkma kafana :KK19:
oluyor böyle arada
aç müziği ağla ağla sabaha bişeyin kalmaz bende olurum arada öyle
eskilerden bi dostunla mesajlaş
herkesin vardır bi ahretliği herşeyini anlattığı

bu arada taşın dın mı?
yoktun buralarda

Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
kafama sıkar giderim diyorsun yani...dert etme arada bir insanın ruh hali değişebilir..belkide hiçbir derdinin olmadığındandır..insanın ruhu da vücut gibidir hani bazen saç uzar uzar sonra uzama durur..hani kilo vermek için spor diyet yaparız kilo veririz sonra bir duraksama olur kilo veremeyiz..metapolizmamız çok iyi çalışır sonra bir sekteye uğrar rütun çalışmaz..hah işte ruh da böyledir..canın sıkılmak istiyorsa bırak canını keyfine sıkılsın..hep mutlu olacak değilya..

dur kız sıkma kafana :KK19:
oluyor böyle arada
aç müziği ağla ağla sabaha bişeyin kalmaz bende olurum arada öyle
eskilerden bi dostunla mesajlaş
herkesin vardır bi ahretliği herşeyini anlattığı

bu arada taşın dın mı?
yoktun buralarda

Yok cnim daha pimapen degsck tamir falan olck .

Bu benimmm :mad:
Gel hele yamacıma:KK65:

Canim benim senin ozel hayatinda sIkintilarin var ki dogal boyle hissetmen ^^ yeni ev, sorumluluklar vs

kafama sıkar giderim diyorsun yani...dert etme arada bir insanın ruh hali değişebilir..belkide hiçbir derdinin olmadığındandır..insanın ruhu da vücut gibidir hani bazen saç uzar uzar sonra uzama durur..hani kilo vermek için spor diyet yaparız kilo veririz sonra bir duraksama olur kilo veremeyiz..metapolizmamız çok iyi çalışır sonra bir sekteye uğrar rütun çalışmaz..hah işte ruh da böyledir..canın sıkılmak istiyorsa bırak canını keyfine sıkılsın..hep mutlu olacak değilya..

Hayat çok sacma ya

Back
X