• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var ama

Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var:KK61::KK42:
Hatta suan kafama sıkasım var.
:KK42:
[/QUOTE
Çık dışarı bir kuaföre git alışverişe falan evde kalma arkadaşlarımla buluş. Üstelik bencil insanlar kıyar canına ailen annem yokmu her sıkılan sıksaydı dünyada insan kalmazdı. Hele burada bu tarz yönlendirici yazılar yazmayın.

Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
:KK42:[/QUOTE
Çık dışarı bir kuaföre git alışverişe falan evde kalma arkadaşlarımla buluş. Üstelik bencil insanlar kıyar canına ailen annem yokmu her sıkılan sıksaydı dünyada insan kalmazdı. Hele burada bu tarz yönlendirici yazılar yazmayın.

Batsın bu dünya ! koy ortaya bi 70lik beraber takılalım, benim de kafa kırık bugün:KK50:

Ay valla benimde oyle ama kendimi bildim bileli oyle mutlu olamiyorum hicbirseyden zevk alamiyorum hep mutsuzum hep dusunceliyim :KK43:

bence sizin bi uğraşa ihtiyacınız var. hayat şartları sdandartlar nedir bilemem ama size uygun bi değişim planıyla olumlu etkiler alacağınıza eminim... tazelenin ve kendinizde bi ışık yakın. bu illaki sosyal bi uğraş değil. kültürel sanatsal da olabilir.
bazen insan kendini çok dinler ve olumsuz ölçüde etkilenir. kendinizi dinlemeyi bırakın başta.
Hiç denediniz mi mesela karakalem resim yapmayı ya da origami yapmayı. ya da bi günlük tutun yazmak sıkıntıları alıp götürür :) deneyiniz

Ahmet Kaya, Neşet Ertaş, Ali Ekber Çiçek... O kafaya bunlar gider.

Back
X