• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var ama

Ayy herkese benden caaaay!sebepsiz degil sebepli darlaniyom ben ama farketmezzz her turlu darlanma,bunalma,bunalim,bunalimdan kaynakli obeziteye varimmm!

Hımm seninkisi neden sonuç.ama benimki nedeni olmayan sonuç.bazen ölmek istiyorum yada en zirve de.böyle dünyaya hükmeksem keşke
Sen nedensiz saniyorsun. Ruhunun derinliklerine hata hata cocukluguna in. Yapmak isteyip yapamadiklarin. Isteklerin arzularin ve umitlerini, beklntilerini ve elde edemediklerini bir sorgula bakalim. Neler cikacak neler. Sen hala sebepsiz de dur: ))

Etrafinizda yeteri kadar samimi olduğunuz arkadaşlar yok saniyorum derdinizi veya sevincimizi anlatsaniz daha çok rahatlarsiniz diye düşünüyorum insanlar bazen beynin de çok şey biriktirdikleri zaman boyle olaylarla sik kars ulaşabiliyor zaman zaman bu durum bendede oluyor cunku

benim nişanlım ile bazı sorunlarım oldu askerdeydken yuzugu attım ve askerden kaçtı geldı sonra tekrar barıstık tekrar yuzuk takıldı aıleler arasında sımdı dugunumuz var fakat soyle bır durum var ışlemlerı tamamladık nıkah gunumuzu aldık herhangı bır sorun ıle karsılasmadık yanı nufus mudurlugune felan gıttık sağlık raporu ıcın gıttık herhangı bırsey çıkmadı nıkah da herhangı bırsey olur mu duye cok endısem var yardımcı olur musunuz rezıl olmak ıstemıyorum cogu yerde çıkmaz yazıyor ama cok buyuk rıks asker kaçağı ve aılem hıc kımse bılmıyor :KK43: lutfennnnn

Back
X