- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Zaten o ayrı felaket.sıcaklar bunaltmıştır :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten o ayrı felaket.sıcaklar bunaltmıştır :))
bağıra bağıra ağlayın geçer dolmuşsunuz :)
Kalk dans et. Shakiradan la torturayi aççok ciddiyim çok daha iyi hissedeceğine eminim. Bana da oluyo öyle arada kendime nankörsün sen diyorum öyle zamanlarda
bolca sukret bu da çok iyi geliyor
Artık shakirayada uyuz oluyorup aptal çakma sarışn bi halta benzedgi yoj fotoşopla kendni hem sarısn hem kusursuz yapıyo.
Hareketleride salakça piqe bu yaşlıyı nasl alms anlamadm
Geçer kendıne iş çıkar biraz belkı boşluguna denk geldıNeolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
![]()
Evet evet ses tonu da acayip .keçi gibi inek gibiBir de keçi gibi sesi var :)
:))) süperrAna babayla yaşarken depresyona girmek çok zor. Tam uzaklara Dalacam annem mandalina soyup getiriyor.
I love you I love you
Do you love me
Yes I do
If want me telle tel me
If love you kis me kıs me
Evet delirdim suan.durumun vahim bacım ....
izliyom kız seni haberin olaacılı müzik nedir acılı adana gibi mi![]()
kapz dönemi dua et namaz kıl benceNeolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
![]()
izliyom kız seni haberin ola
Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
![]()
sen yine sanslisin.
eskiden agiz tatiyla depresyonada giremezdik.
sikildim dedigimizde annelerimiz canin evlenmek istiyor derlerdi.