• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var anlam veremiyorum

üzülme canım ama ya ailesi ya arkadaşları ya da çevresinden başka biri kafasını karıştırıyor duygularıyla mantığı arasında kalmış gibi. bi de belki fiziksel çekim alamıyodur artık. benim de vardı öyle bitane hangi arkadaşı ne derse onun peşine gidiyodu. belki çok iyi bi insandır belki çok iyi değildir ama öylesinden hayır gelmez canım. sence bi evlilik sorumluluğu alabilcek biri mi şu durumda ? sıkma canını Allah kurtarmış seni...

7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey oldu :KK43: yani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??

uzgunum ama brn krsinlikle baska birinin oldugunu dusunuyorum hatta eminim yasanmisligimdan biliorum. smd tabi insan sevince diyorki ama beni sevmese benden vazgecer gecemiyor falan ama bu erkekler boyle. size karsida hisleri yok degil tabiki var ama tamamen beceremesedr gozden cikardigi kisi sizsiniz. bence iyi bir arastirma yapin derim.

Ben bir otelde resepsiyonisttim oda otelin spor salonunda üyeydi ben 26 yaşındayım o da 25

Yani bana göre 25 bi erkek icin kücük bi yas evlilik icin. Hazir degilim demesi normal geldi bana. Onunla evlilik olmadan da olacagini hissetmesini sagla, eger ille de ayrilmak istemiyorum diyosan

Başka şeyler olduğu kesin... Defalarca aynı şeyi yapması da mantıksız.

uzgunum ama brn krsinlikle baska birinin oldugunu dusunuyorum hatta eminim yasanmisligimdan biliorum. smd tabi insan sevince diyorki ama beni sevmese benden vazgecer gecemiyor falan ama bu erkekler boyle. size karsida hisleri yok degil tabiki var ama tamamen beceremesedr gozden cikardigi kisi sizsiniz. bence iyi bir arastirma yapin derim.
varsada görmek ister miyim bilmiyorum ben varken başkasının olma düşüncesi o kadar çirkin ki yine de yakıştıramıyorum ama sebep buysa allaha havale ediyorum

Yani bana göre 25 bi erkek icin kücük bi yas evlilik icin. Hazir degilim demesi normal geldi bana. Onunla evlilik olmadan da olacagini hissetmesini sagla, eger ille de ayrilmak istemiyorum diyosan
Zaten öyle bizim planımız 2 3 yıl sonra kadardı gerekçesi ben seni 2 yıl bekletip sonra ortada bırakmak istemiyorum çünkü emin değilimdi

üzülme canım ama ya ailesi ya arkadaşları ya da çevresinden başka biri kafasını karıştırıyor duygularıyla mantığı arasında kalmış gibi. bi de belki fiziksel çekim alamıyodur artık. benim de vardı öyle bitane hangi arkadaşı ne derse onun peşine gidiyodu. belki çok iyi bi insandır belki çok iyi değildir ama öylesinden hayır gelmez canım. sence bi evlilik sorumluluğu alabilcek biri mi şu durumda ? sıkma canını Allah kurtarmış seni...
değil evet bunu zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum galiba :(

sen güçlüsün unutma o kim ki seni üzüyo... hiiiç sallamıyosun hayat güzel önünde uzun yılar var :*

madde bağımlısı mı. yada şizofreni felan mı var.

kafa yerinde değil herhalde.

öle ilişki olmaz...

canım benim sana şöyle söyleyeyim seven erkek her şekilde dünyayı karşısına alır evlenmek için ama erkek sevmiyorsa gözünün üstünde kaş var der ayrılır erkek milleti işte. Eminim çok güzelsindir yaşında gençtir sen daha iyilerine layıksın ilişkinizin ömrü bitmiş o çocuktan sana hayır yok. zaten fikri 1 saat içinde değişen erkek daha olgunlaşmamıştır bu yüzden o adam değil o çocuktan sana koca çocuklarına baba olmaz . Dünyaya bir daha gelmicez sakın üzülme kimse senden değerli değil yolunu ver gitsin .

canım benim sana şöyle söyleyeyim seven erkek her şekilde dünyayı karşısına alır evlenmek için ama erkek sevmiyorsa gözünün üstünde kaş var der ayrılır erkek milleti işte. Eminim çok güzelsindir yaşında gençtir sen daha iyilerine layıksın ilişkinizin ömrü bitmiş o çocuktan sana hayır yok. zaten fikri 1 saat içinde değişen erkek daha olgunlaşmamıştır bu yüzden o adam değil o çocuktan sana koca çocuklarına baba olmaz . Dünyaya bir daha gelmicez sakın üzülme kimse senden değerli değil yolunu ver gitsin .
Ne güzel konuştun jjesika burda paylaşmak ve sizlerin yorumları o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim

Back
X