"Bugün İzmir'de 4000 insan yaralı askerlere kan verebilmek için Hastaneye akın ettiler ama sosyal medyada bazı kendini bilmez,karakter yoksunu,sözde müslümanlar "İzmirliler oruç tutmadıkları için rahatça kan vermeye gitmişler" diye çirkin iletiler yazarken anlaşılan kan vermenin orucu bozmadığını bilmiyorlardı..
Rabbim bizi sahte müslümanlardan, sapla samanı ayıramayan zevatlardan korusun..Onlara inat teşekkürler İzmir. "
Görevinizi alnınızın akıyla yapmışsınız..Allah Şehidimize rahmet,yaralılarımızada acil şifa verisn..İnşa'Allah..
Kan vermeye gidebiliyorlar çünkü oruç tutmuyorlar mı? Elalemin orucundan onlara ne ki.. Bir türlü anlayamadılar, dinimizde zorlama, kınama, baskı ve şiddetin olmadığını..
Allah tüm kan verenlerden razı olsun. Şehit ailelerine sabır, gazilere de sağlık sıhhat versin.
Medyada gördüm paylaşmak istedim..
O an ki durumun oruçtan daha hayırlı olduğuna inananlardanım..
Böyle güzel bir hareketi bile bu yöne çektikleri içinde utanıyorum..
Keşke bizde verebilseydik kanımızı onlara..
Eki Görüntüle 484979
Bu da önceki gün şehit düşen Sivaslı bir uzman çavuşumuzun babasının
ayakkabısı... Ben utandım kendimden... KK olarak bir yardım falan organize
edip ulaştıramaz mıyız acaba?
Bugün eğer bir çift ayakkabımız, üzerine giyecek bir gömleğimiz varsa şanslıyız.
Ama şansımız bunlara sahip oluşumuzda değil, bunları giyebilecek sağlıkta,
huzurda, refahta oluşumuzdan... Bu insanlar canlarını, evlatlarını kendilerinin
olmayan bir kavgada yitirdiler. Bir daha geri gelmeyecek canları. Onun için
kurdukları tüm hayalleri yarım kaldı. Daha anneciği yavrusunun kokusuna doyamadı
eminim. Oğlunun sevdiği kızı hiç bilmeyecek, doğmamış torunlarını hep merak
edecek, oğlunun damatlık içinde nasıl göründüğünü de bilemeyecek... Kimin,
kimlerin bunu o aileye yaşatmaya hakkı var ki...
"Bugün İzmir'de 4000 insan yaralı askerlere kan verebilmek için Hastaneye akın ettiler ama sosyal medyada bazı kendini bilmez,karakter yoksunu,sözde müslümanlar "İzmirliler oruç tutmadıkları için rahatça kan vermeye gitmişler" diye çirkin iletiler yazarken anlaşılan kan vermenin orucu bozmadığını bilmiyorlardı..
Rabbim bizi sahte müslümanlardan, sapla samanı ayıramayan zevatlardan korusun..Onlara inat teşekkürler İzmir. "
Görevinizi alnınızın akıyla yapmışsınız..Allah Şehidimize rahmet,yaralılarımızada acil şifa verisn..İnşa'Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?