Bir derdim var,bin derdim var:((

bence takmayın boyle ınsanlara cevap vermeye bıle degmez. cevap verılınce kendını onemlı falan sanarlar

Bende çok merak ettim o terbiyesizi.

Eşimde avukat ve ben de... ve gerçekten hakaret mesajı yazan kişiyi tespit ettirip gerekeni yapacağım... yüzyüze gelince merak ediyorum tepkisini ilgili kişinin?

sen benden daha iyi bilirsin bu durumlardaki tepkiyi ama özürlerin bini bir para olcak....

facede de cok tepki var bu konuya. kan verenlere orucsuz demısler.tutarlar tutmazlar kıme ne? amac oruc mu kan mı onu bıle idrak edememişler.

Ben kendimi bildim bileli "bıçak kemiğe dayandı"
Ama senelerdir o bıçaklar nice yürekleri parçalıyor canları yakıyor..
Diyecek tek bir söz var "Allahım köklerini kurutsun"...
İzmirlilere de helal olsun valla Allah razı olsun onlardan..

ben o mantığı anlamadım..bir asker şehit oluyor,bi sürü yaralı var ve sen kan vermeye gidiyorsun diye rezilin biri çıkıp buradan yosma diye mesaj atıyor sana! neden?çünkü orucun bozuluyormuş...beyni eksik insan,kan vermek orucu bozmaz ki bozsa bile sana ne?! şimdi ağır şeyler derdim ama neyse...

Buraya tüm samimiyetimle yaşadıklarımı yazdıktan sonra izmirli dinsiz,yosma,kaşar vs sözleri haddini aşan sözler... ''sizin yedi sülaleniz dinsiz'' sözü üzerine elimden geleni yapacağım ve haddini bildireceğim... ve asla kelime ettirmem onlara.. ki beş vakit namazındaydı hepsi de..... insan olmalı biraz insan!! ruhunu kaybeden zavallı hayvanı da bağlasan aç kalır ki sen ondan betersin!

Bana burdan bile hakaret edebiliyorlar ya pes!! fakat farkında değiller ki ben bir hukukçuyum ve bu hakaretlerle kendilerine ulaşıp yosma kimmiş gösterebilirim???

Aaaaaaaaa yok artık. Bu kadar vicdansız mı oldu?. O msj atan kişi size böyle söyleyip, yaptığı ibadetten sevap mı bekliyor pes artık. Yastığa kafasını koyup rahatça uyuyorsa askerlerimiz sayesinde.

Tüylerim diken diken oldu bravo İzmir. İzmir de değilim ama İzmir e yakın bi şehirdeyim koşup gitmek istedim....

İzmirlilerin yaptığı bir lütuf değildi ki gerekeni yaptılar..... herkes böyle davranmalı herkes...

keşke azıcık cesur olsaymış,ADAM olsaymış da bu mesajı buradan yazsaymış..Allah biliyor ya içinin fesatlığını,bence korksun bundan!

Vatanınızda rahat uyuyun diye döküldü o gazinin kanı.
Zaten sizin gibiler vermesin kan falan.
Temiz asker kanına pis kan bulaşmasın.

Bu lafımda insanlık vazifesini yapanlara laf atanlara!!!!!!!

Konu askerler olunca hele de şehitler gazilerse ben kendimden geçiyorum... tv de otobüsle yollanan gaziyi görünce ağladım sinirimden.... saçımıza 300 tl röfle 10 tl fön vs çektiren insanlar olara,bir akşam yemeği 200 tl verirken benim gazim otobüsle yaralı halde evine dönüyor utandım sahip olduklarımdan utandım(

Allahım korusun tüm askerlerimizi ve hepimizi... ve herkesin kalbine biraz insanlık, biraz merhamet, biraz nur katsın inşallah.....

Konuyu geç gördüm biraz , gerçekten çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Bu tarz saçma sapan konuşan insanların akıl sağlığı yerinde değildir heralde o yüzden uğraşmaya değmez.
Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Vatani görevini yapmakta olan tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun
Bıkmadan, usanmadan huzuru, bütünlüğü bozmaya çalışan teröristleri de Allah ıslah etsin. Burada bir şehit ölüyor milyonlarca insan yıkılıyor, ama bilmiyorlar ki bu vatan asla bölünmez.

Kimmiş o zavallı çok merak ettim, içinde bir damla insanlık kalmamış, ruhunu, beynini tv ekranından duyduklarına satmış belli ki, düşünceleri bile kendine ait değil. Bundan bi 5-10 yıl önce Türkiye'deki herhangi bir şehirden nefret etmek aklına gelir miydi ki kimsenin. Hayır bir de ortada tahrik yok birşey yok. Durup dururken kan veren gavur yosmalar diyye celallenmenin mantığı ne yahu? Biat ede ede düşünmeyi bıraka bıraka beyni işlevini yitirmiş belli ki o kadının. Oruç tutmak aç-susuz kalmak değildir yalnızca,yoksunun halinden anlamak için yapılır ki, yoksuna yardım eli uzat. Aç kalıp sonra sağa sola içindeki pisliği kusmak azize yapmıyor kimseyi

Son düzenleme:
Size msj atıp bunları söyleyen yada oruç tutmuyor İzmir' liler diyenler. Size soruyorum; sizin oğlunuz, kardeşiniz, eşiniz o askerlerden biri olsaydı ne yapardınız?

Olmuş hemde birsürü kişi. hatta bana özelden mesaj yazan bir asalak var rezil salak dinsiz vs yazmış bana kan vermişim tabi oruçsuzmuşum???

o dini bütünlüğü ile bu sözleri sarfederken, ben dinsizliğimle gurur duyardım bu durumda...hatta yosmalığımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…