bir derdim var,bir tarzım yok !

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
kızlar merhaba ben 21 yaşındayım ve giyim konusunda bir tarzım yok herşeyi giyebiliyorum yani.tayt üstüne kazaklar süslü şeyler severim ama geçen arkadaşımla alışverişe çıktık çok sade ve güzel şeyler aldı zımbalı botlar filan mesela ben zımbalı bot yerine uzun çizme tercih ederdim ama onuda çok beğendim.sonra düşündüm ki onun aldığı kıyafetlerle kombin yapmak daha kolay ben mesela bir giydiğimi bir daha giysem dikkat çeker aa aynı şeyi giydi denir çünkü hep orjinal değişik şeyler alıyorum.ama o mesela 3 pantolon aldı ben hiç pantolon bile almam ama acaba diyorum rahatı güzeli bu mu bende mi artık öyle yapsam diyorum.toplu bir alışverişe çıkmak istiyorum sizce neler almalıyım ? kaç lira gerekir ? ucuza tarz ve güzel şeyleri nerden alabilirim?

bence bi tarzın var, orjinal ve değişik şeyler alıyorum diyosun o da senin zevkin,başkalarıyla kıyaslama kendini güzelim

bence bi tarzın var, orjinal ve değişik şeyler alıyorum diyosun o da senin zevkin,başkalarıyla kıyaslama kendini güzelim

evet canım ama bu gerçekten çok zor bir şey mesela bi alışveriş yapmam günlerimi alabiliyor o kadar ince eliyorum ki seçemiyorum bulamıyorum vs vs ve diğer kıyafetlere göre pahalı oluyor alması.ama sade olunca bulunması kolay oluyo uydurması kolay oluyo mesela.

peki o tarz giydiğinde kendini iyi hissedicekmisin, benimde bi arkadaşım omzu düşük bluzları çok iyi taşırdı yahu dedim ben de alayım güzelde duruyo, aldım ama yok anacım ağzı bi yerde yüzü bi yerde sündü gitti üstümden rahat edemedim çeke sündüre eve dar attım kendimi :1:

peki o tarz giydiğinde kendini iyi hissedicekmisin, benimde bi arkadaşım omzu düşük bluzları çok iyi taşırdı yahu dedim ben de alayım güzelde duruyo, aldım ama yok anacım ağzı bi yerde yüzü bi yerde sündü gitti üstümden rahat edemedim çeke sündüre eve dar attım kendimi :1:

işte onuda düşünüyorum bir heves ve özentiyle alıp ya sonra giymezsem diye korkuyorum.:D

bulunduğun ilde sosyete pazarı falan varsa al bakalım bikaç parça, giymezsende en azından çok para vermemiş olursun

bulunduğun ilde sosyete pazarı falan varsa al bakalım bikaç parça, giymezsende en azından çok para vermemiş olursun

istanbuldayım aslında var ama yerini gününü filan bilmiyorum bide artık pazarlarda coşmuş ya magazalarla yarışıyolar resmen.ama bakmak lazım.mesela dün begenip almayı düşündüğüm bişeyden şuan vazgeçtim düşününce hiç tarzim olmadığını anladım :)

istanbuldayım aslında var ama yerini gününü filan bilmiyorum bide artık pazarlarda coşmuş ya magazalarla yarışıyolar resmen.ama bakmak lazım.mesela dün begenip almayı düşündüğüm bişeyden şuan vazgeçtim düşününce hiç tarzim olmadığını anladım :)

İstanbul Ortaköy'de Ulus Sosyete Pazarı var. Marka etiketli bluzlar alıyorum 5 TL - 10 TL. Sana yakınsa bir uğra derim.
Ayrıca kombin siteleri var, adreslerini hatırlamıyorum. Parça seçip kombinliyorsun, fotoğraf çıkarıyor sana. Yakışır mı yakışmaz mı bu tarz sitelerden fikir alabilirsin.

kız Allah canını almasın sen çarşının pazarın kaynağındaymışsın :)
havalar güzel olsaydıda saatlerce gezseydin, tabi bilemiyorum istanbulda hava nasıl, sen bi uçtasın ben bi uçta :1:

kız Allah canını almasın sen çarşının pazarın kaynağındaymışsın :)
havalar güzel olsaydıda saatlerce gezseydin, tabi bilemiyorum istanbulda hava nasıl, sen bi uçtasın ben bi uçta :1:

:D:D ay çok güldüm tepkine :D evet ama işte insanın dibinde olunca hiç gidesi olmuyo başka şehirde yaşasam delirirdim belkide gidiyim diye :D hava çok soğuk değil hala gezilebilicek kıvamda acaba taksimdeki pasajları mı gezsem ?

İstanbul Ortaköy'de Ulus Sosyete Pazarı var. Marka etiketli bluzlar alıyorum 5 TL - 10 TL. Sana yakınsa bir uğra derim.
Ayrıca kombin siteleri var, adreslerini hatırlamıyorum. Parça seçip kombinliyorsun, fotoğraf çıkarıyor sana. Yakışır mı yakışmaz mı bu tarz sitelerden fikir alabilirsin.

hangi gün kuruluyor canım o pazar ?

Tarzını yarat bence.Sana yakışanı giy öncelikle ,moda diye her şeye el atma,derim.Ben de tayt çok giyerim,ama sıradanlıktan çıkararak.Herkesin giydiği şeyi giyerim,ama millete farklı gelir,ben de anlamadım gitti. :)

Tarzını yarat bence.Sana yakışanı giy öncelikle ,moda diye her şeye el atma,derim.Ben de tayt çok giyerim,ama sıradanlıktan çıkararak.Herkesin giydiği şeyi giyerim,ama millete farklı gelir,ben de anlamadım gitti. :)

yok canım moda diye hiçbişey almam hatta çok moda olan şeyler iter beni.valla taytların hepsi aynı bana göre :d

asil baskariyla kendini kiyaslarsan iste o zaman tarzin olmaz, herkesin kendine has bir tarzi vardir (olmalida) , yakismali kisiye, illa trend diye yada baskasinda vardiye cogu takillanlar gulunc duruyor, bir cizgide kalma bence , her cizgiden kendine yakisani tercih et .....

asil baskariyla kendini kiyaslarsan iste o zaman tarzin olmaz, herkesin kendine has bir tarzi vardir (olmalida) , yakismali kisiye, illa trend diye yada baskasinda vardiye cogu takillanlar gulunc duruyor, bir cizgide kalma bence , her cizgiden kendine yakisani tercih et .....

ya aslında başkasıyla kıyaslamak değil beni çeken taraf kolay kombinlenebilmesi yani her gün okula gidiyoruz ne giysem ne giysem diye düşünmek çok yorucu ben bi gün çok şıksam ertesi gün paçozum çünkü ortada bi kıyafetim yok her gün şıkşıkıdım da giyienemiyorum ruh halime uymuyo üşeniyorum vs vs :D

Back
X