herşeyle kullanıyorum .mesela krem kısa kollu triko boğazlıyla altına skinny jean bide kalın kemerle tamamlarsın .altına topuklu botla güzel olur .jeanlarle genelde topluklu kullanırım ben .üstüne ceket trençkot olabilir yada deri mont severim ben mesela .o şekilde giyinebilirsin .etek giyiyor musun bilmiyorum mini kot etekle aynı kombin güzel olur .mesela kahveli bere takabilirsin kemerin kahveyse .bence etek falanda giy yaşın genç daha çok spor ve şık bir tarz yap kendine .atlas pasajından ben alışveriş yapardım istiklalde .orayada bak güzel şeyler var ben çanta falan alırdım ordan spor .dediğim gibi mangonun kotonun zaranın indirim günlerini takip et .yarıya düşüyor fiyatlar .neden indirimi beklemedim diyorsun sezon içinde aldığında .ben ugg botumdan vazgeçmem mesela .çok rahat hem .bazen topuksuzda giy değişiklik olsun .rahat şık giyinmek daha güzel bence .yoksa rüküş oluyor çok şıkır şıkır bluzlar giyince .bende bilmediğim mağazadan satın almayı sevmem mesela birşeyler .sonra kalıyor giyilmeden .eskiden illa çok iyi marka olucak çantam ayakkabım botum derdim ama artık mangodan falan bile alıyorum ayakkabı .çok da güzel şeyler buluyorum yani .
evet evet aynen giyilmeden kalıyor bir heves alsamda kalıyor yani.kot eteği kışın kullanmayı pek sevmiyorum ama mesela geçen h and m de güzel bi kumaş etek buldum ondan alabilirim siyah opak çorapla güzel olur diye düşündüm ugg ım olsa altına giyerdim ama ugg ım yok topukluda çok şık yapar kadın gibi olurum diye düşünüyorum ama yinede alıyım o eteği.taksime bi gidiyim pasajları geziyim bide mango outlete gidiyim bakıyım o zaman.kemer kullanmazdım mesela şimdi yüksek belli pantolonlar alıp kemer takmayı düşünüyorum aslında.bende rahat ve şık giyinenlere özeniyorum canım.