Uh bayağı da azmış 530Evet oldum. Oncesi sonrasi fotograflariniz konusunda 530. Sayfadan bakabilirsiniz
Sondan bir önceki sayfaUh bayağı da azmış 530
İçime su serpin vallahi ;-)Sondan bir önceki sayfa
Bulamadım ama sen link gönderen olmazmı? Helpe meİçime su serpin vallahi ;-)
Help me!Bulamadım ama sen link gönderen olmazmı? Helpe me
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/picsart_09-12-04-10-43-jpg.1630207/
Elimdeki cihazda olmadigi icin tekrar atamadim. 11. Gun bu sekilde hala sislik var ilerleyen zamanda yine paylasirim
Prof Dr nazım Çerkeş i bilen öneren varmı?Anladım sorun değil Aradaki fark gayet güzel gözüküyor mutlaka atın sizin operasyon û kim yaptı? Ve ücreti nedir
Önerebileceğiniz soru Biraz eksik oldu ama acemilik işte.. :-DKesinlikle doktor en önemlisi.Öncelikle güvenebiliceğiniz biri olmalı sonra zaten kafa rahat oluyor ameliyat filan çok kolay geçiyor o sürec.
Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuzÖnerebileceğiniz soru Biraz eksik oldu ama acemilik işte.. :-D
Hım anladım tesekkur ederim yalnız fotoğraf paylaşılmasınız? Söylediklerini z hangisi idealdirSiz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence imkanınız varsa Barış Çakır efsane bir doktor.Sonra bekir sivri de aynı şekilde çok iyi burun yapıyor instagram hesapları var takip edebilirsiniz işlerini.Ben mersinde oldum benim doktorumda çok iyi, mustafa kemal aksoy.ücret 3000 tl bir gece yatışlı.Ama barış beyin fiyatını biraz yüksek biliyorum bekir bey daha ucuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/jjj-jpg.1616043/ ;Hım anladım tesekkur ederim yalnız fotoğraf paylaşılmasınız? Söylediklerini z hangisi idealdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?