bir derdim var dinleyin

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
akşam ne yemeği yapacağım ben? hergün bunu düşünmekten gına geldi. üstelik daha yeni evliyim zamanımda yok eşimde bu konuda yardımcı olmuyor akşama kadar ne pişirsem diyorum siz de öle misiniz? kafamçokkarıştı

keşke her dert bu olsa diceksiniz ama gerçekten kadınların bu konuda sıkıntı çektiğini görüyorum akannehir

derdin büyüğü küçüğü olmaz ki demek ki sizde bunu dert etmişsiniz yerimseniben ben de ilk evlendiğimde ne yapacağım diye düşünüyordum ama artık kolayına kaçıyorum. siz de bir süre sonra otomatiğe bağlarsınız endişelenmeyin a.s.

yemegı bıraz cok yap bı kaç gun yersınız 2-3 gun yersınız
bazen kahvaltı bazen menemen
bazen spagettı yaparsınız
ton balıklı spagettı
soslu spagettı
olur bunlar hem besleyıcı...
hazır pişirilmiş yemekler olabılır marketlerden tabı bıraz pahalı olur.

her gun pılav yanına bır yemek

yoo bu da dert mi demeyeceğim, ilk evlendiğimde bende öyleydim.
hatta yemeği öğlen yapardım olmamışsa dökerdim yeniden yapardım delikafadulden
şimdi baya alıştım sayılır, eşimin ne yiyip ne yemeyeceğini yavaş yavaş öğrenip
annemden netten tarifler deneyip yapıyorum.
zamanla geçer yani.

google u açıyorsun
evde patlıcan mı var mesela
"patlıcan yemekleri" yazıyorsun
istemediğin kadar çok tarif
seç, beğen yap...

benim acil yemeğim her daim menemen olmuştur hem suni değil hem çabuk daha lezzetli olması için içine bir defne yaprağı koy daha lezzetli olur bol domatesli oda yoksa

yoğurt çorbası yap ama içine kesinlikle su koyma yağ yerine tereyağ bir avuç pirinç acil yemek bunlar ve doğal oda olmuyorsa mercimek çorbası buda doğal suni yiyeceklerden kaçın kanser yapıyor !!!!!!!!!!!!
dövme çorbası yap düdüklüye ısla dövmeyi süt ile acaip lezzetli ve doğal :hulya:

kıssss burda herşeyin çözümü varkaydirigubbakcemile3
site onu bile düşünmüş

aslında bu eşle alakalı bir durum benim çevremde çok çiftler var yeri geliyor kahvaltı yapalım diyorlar hiç sorun etmiyor kadının eşi.

aslında bu eşle alakalı bir durum benim çevremde çok çiftler var yeri geliyor kahvaltı yapalım diyorlar hiç sorun etmiyor kadının eşi.

bencede özellikle de eş yemek seçiyosa çok sorun oluyoakannehir
ben 7 yıllık evliyim hala ne pişirsemi düşünüyorum canım ama nedeni eşimin yemek seçmesi bana fazla seçenek bırakmıyoki:1no2:
eğer her yaptığımı yese hiç sorun yaşamazdım

benim eşimde ne aynı kendisi der yemek yapamadıysan kahvaltı tarzı yiyelim der
Allah a şükür yemek ayrımı yapmaz çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…