• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var eşim..

Ya bu adamlara noluyo böyle nerde eşini sahiplenen gözünden sakınan adamlar ya psikopat gibi kiskanci oluyo ya böyle rahatı...cok sey yazardimda ayip olmasin..
Bir erkek eşini nasil kiskanmaz 3 adam hadi biri haktir baba yerine geciyo iki kayin şakamı ya ortada salinan iş gören bir eş...Benim icin boşanma sebebi olurdu galiba bu ne ya aileye bakicimiyim ben birde üslup cok asagilayici
Annesi gitti gideli hiç böyle bi tarzda konusmadı hani sunu bunu yap die herzmaan emir vermyr tabiki

Evi ayırman mesele değil, kocanın zihniyeti mesele.
Evin ayrı da olsa emin ol hala aynı şekilde hizmet ediyor olurdun.Gündüz o evde , akşam kendi evinde.
Senin kocanda o potansiyel var çünkü.

Odalarını temzlemyrm çamasırlarını yıkayıp katlamadan odalarına atyrm hiç bi zaman önlerne sofra kurmadım aksine azarladıgımda oldu onlar tarafından ezilmem . Ama eşimn bu tavrı beni yıktı dün yani cok sasırdım hani lavaboyu pis buldugumda gidip babasını uyardgnıda blyrm ama bunu bi kere yapan illaki yapar birdaha

Evi ayırman mesele değil, kocanın zihniyeti mesele.
Evin ayrı da olsa emin ol hala aynı şekilde hizmet ediyor olurdun.Gündüz o evde , akşam kendi evinde.
Senin kocanda o potansiyel var çünkü.
Yok kesnlkle o münkün değil o o tavrı sergileynce ne olacagını biliyor elbet ama babasıgıle yüz verms oluyor bu şekilde

Ramazan bayramından hemen sonra sünnet düğünü var oğlumun ben ve eşim bu yüzden sabredyrz dün annesne eşimin dediğini söyledm acıdığı için aklınca babasıgıle ilgi göstermeye ve gösterttrmeye çalışıyo diyor

Ya lütfen yazarken sesli harfleri yutma Allah aşkına.
Yazdıklarını okuyacağım diye kör oluyordum.

Kocanda ve kardeşlerinde hiç iş yok.
Hepsi hayvan.
Anneleri dayak yiyor kovuluyor, biri de müdahale etmiyor.
Senin de sonun kaynana gibi olur.
Çok pardon :KK48:

Çıkana kadar ogret makineyi kendi donlarini kendileri yikasinlar. Yok mok derlerse esin doldursun makineyi. Yemegi idare et bikac tabak fazla yap. Onlarin kaldigi odalara elleme. Kv iyi bi insansa esin de sozlerini tutacaksa ben o kadini evi ayırınca arar bulur yanima alirdim yazik..
Ben annesi ilede yasıyamam yani bu yasadıklarımdan sonra heraldeki onu da alırsa yanına kfayı yer çıkarım

Bilmiyorum inanın elimden geldiği kadar eşime tamam desemde yapmıyorum babasıgıl hani yemek koy bile diyemiyorlar 3 yıldırda bu böyletabi
Neden tamam diyorsun ? Demek zorunda değilsin ki. Yapmak zorunda da değilsin.
Adam seni '' annene " göndermiyor , babasına sofra hazırlayasın diye ,
Ama kp senden yemek bile isteyemez. O yemeği pişiriyor musun ? Evet. bugün o sofrayı hazırlayacakmısın evet. nokta.

Yani insan olan zaten , bugün ramazanın ilk günü, bizimkiler için birşeylerde hazırlar mısın der.

Dün dediğim gibi tartıstık mevzuyu gayet sert bi şekilde anlattım oda hic bsey diyemedi gece biz sahurda iken babası kalktı ona bile gel otur ye demedi sabah babanlara nehazırlaym die zarf atttım keyfn bilir corba vardıya dünki o güzeldi yeter işte dedi

2 yasında . Dün biraz eşimle tartıstık daha doğrusu ben ağzıma grleni saydım oda cevap bile veremedi
Belki bu bir gelişmedir. Sen huzursuzluk olmasın diye sessiz kalırsan senin huzurun bozulur. ALLAH bu mübarek günler hürmetine sana yardım etsin inşALLAH. Buradan kocana söylenecek çok söz olabilir ama bu bir çözüm değil. Olan olmuş. Bulmuş bir öküz evlenmişsin. Burada asıl olan bu öküzü nasıl adam ederiz. Maalesef bunu birtek babalar yapabilir. Baban eşinle konuşacak başka çözüm yok bana göre.

Merhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen
bana 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsin diyen kocanın başına geçirirdim o sofrayı...

Değilim evet her seferindede bu tavrı için tartışıyoruz ama anlamıyorum beni köpekler gibi seven adam gitti yerine başkası geldi. Altta kalmamak için yükselyrm ama her sefernde pea esip susuyorum bu 1.5 ay nasıl geçecek bilmyorum

1.5 ay sonra bunların biteceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz
bence ayrı eve cıkamayacaksınız
boşuna umutlanmayın

Demek sofrada ramazan havası istiyor eş görünümlü canlı.

Masaya bir sürahi su ile bir kase hurma koyup basıp gidin annenizin evine.

ya pardon da arada bi durup kafanı çalıştırmak gelmedi mi hiç aklına? Üzülmüyorum biliyor musun senin gibi kadınlara. Acı çekmek ses çıkarmamak hoşunuza gidiyor çünkü. Zevk alıyorsunuz çile çekmekten. Müstahak!
Konusacaksan adam akıllı konus bak burda hiç biri sen kadar vicdansız ve küstah olmadı ve öyle konusmadı aksine benm durumumu anladı . Ha müstahakmı değilmi onu yargılamak sana kalmadı .

Merhaba . Bunu buraya yazıyorum çünkü derdimi paylaşacak hiç bir arkadasım yok. Sizler benm ablalarım olarak bana destek olursunuz umuyorum...
Kayınvalidemlerle yasıyorz 2 tanede kaynım var fakat kötü bir olayla kayınvalidem evi terketti yani kayınbabam 2 kaynımla yasıyoruz 1.5 ay sonra evimi ayıracağım rabbim izin verirse. Fkat eşim kayınbabamla yasama imaları yapıyordu ben hiç ses etmedm açıkcası çünkü doğru değil daha genç hemde. Sorunlar üst üste gelerek eşimden ayrı 3 tane erkeğin işini gücünü yapıyorum. Ramazan da geldi çattı annem iftara çağırıyor yarın eşim hemen tepkisini koydu babasıgıl oruç tutmadıgı halde hemde dediki 4 4lük sofra hazırlamadan gidemezsn hazırlıcaksn onlara ramazann oldgnu hisseettrceksn dedi. Ben zaten yemeğimi aşımı güzel ce yapan bi insanım ama bana hizmetci muamelesi yapması zoruma gidiyo ben napıyım blmyrm iş güç yaparken tiksinerek yapıyorum cunki cok pisler bana bir akıl verin lütfen
kusura bakmada nasil evlendin böyle biriyle? 3 erkek evde varken özel hayatinizmi kaliyor ? isim yoktu...

ya pardon da arada bi durup kafanı çalıştırmak gelmedi mi hiç aklına? Üzülmüyorum biliyor musun senin gibi kadınlara. Acı çekmek ses çıkarmamak hoşunuza gidiyor çünkü. Zevk alıyorsunuz çile çekmekten. Müstahak!
aynen öyle hem kabul ediyorlar bastan sonrada ah anam vah anam...üstünede cocuk yapiyorsunuz ya.

Back
X