Merhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz