- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunalmissin anlıyorum.Bende bebeğimle gündüzleri yürüyüşe çıkarım. Bebeğim uyuyunca kitap okurum yada İngilizce pratik yapmaya çalışırım. Ama akşam olunca Bi afakanlar basıyo bana. Küfür konusunda çok pişmanım dilime sahip olamadım
Daha makul saatleri olan bir iş aradı mı? Arayıp bulamadıysa haksızsınız.Merhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz
Şöyle söyliyim 4 dönem kurs gördü kaptanlık için son dönemini evliyken bitirdi. Evraklarını tamamlayıp devletin her ay düzenlediği Bi sınav var gemi kullanım ehliyeti gibi bu ehliyeti alırsa boğazlarda yada marmarada çalışabilir neyse sürekli bu evrak işini erteliyor Bi gün ayır hallet bu işleri diyorum tamam şu gün bu gün derken 3 aydır kaldı. Şuan motorkuryecilik yapıyoDaha makul saatleri olan bir iş aradı mı? Arayıp bulamadıysa haksızsınız.
Şirket kurun 10-16 arası filmlerdeki gibi holdingine gidip gelsinMerhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz
HaklısınızBunalmissin anlıyorum.
Ama inan herkes çok iyi şartlar altında yaşamıyor.
Benim eşim de farklı şehirde haftada iki gün gelebiliyor ve lgs sürecine hazırlanan bir kuzu var başımda :)
Çalışan anneyim, her iş bana bakıyor.
Gönül isterdi ki eşim her gün eve gelsin ama olmayınca olmuyor.
1 sene daha bu sekilde idare etmek zorundayiz. Proje bittiğinde gelebilir ancak
Kızımla aktivite hazırlıyorum hafta sonları için.
Bunaldigim elbette oluyor ama bunu eşimi darlayarak cozemem bunun
Guzel kardeşim bunun böyle olacağı belli değil mi sence de evlendikten sonra. Özeniyorduysan millete sen de ona göre biriyle evlenseydin. Sabah1 akşam 1 bile olsa en azından pazarı vardır yok dediğine bakma o mesai yaptığı için yoktur soyle pazarını boş bıraksın birlikte aktivite yapınMerhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz
insanlar aç ve işsiz. siz de çalışmıyorsanız biri daha fazla çalışacak ve para getirecek. hepsi bir arada olmuyor maalesef. mesai saatleri uzun, çok yoruluyordur. biraz daha anlayışlı olmaya çalışın, çift terapisine gidin. mesai saatlerine alışamıyorsanız, boşanın, 9-5 mesaisi olan biriyle evlenin.Merhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz
Hiç izin günü yok mu küfür olayı çok kötü olmuş saygı olmadan sevgi olmazMerhaba bayanlar, mutsuzum.. 2.5 yıldır evliyim severek evlendim. Eşim denizci uzak yol gidiyordu. Bana evlenince bırakacağını, maramara denizinde iş bulup çalışacağını söylüyordu. Neyse evlendik eşya düğün borcundan balayı yapamadık seneye tatile gideriz dedik. Kardeşinin gıda üzerine dükkanı vardı. sabah 4 te eve geliyor öğlen 12 gibi gidip çalışıyorduk (evlenir evlenmez) bu 5 6 ay sonra sorun olmaya başladı muhabbet edemiyoduk evde oturup film izlemiyoduk izin günümüz bile yoktu. Sorun çıkardım artık gitmicem dedim evde kaldım bu sefer oda gitmedi. Bi kaç ay sonra borç gırtlağa dayanınca gemiye çıkıcam dedi çıktı. 7 ay sonra geldi bu arada o gemideyken be doğum yaptım, annelerde kalıyordum neyse eşim gemiden geldi. 8 ay oldu geleli ve öğlen 1 gece 1 çalışıyor. Gelip yatıyo kalkıp gidiyor çok yalnızım oturduğum semtte 1 tanıdığım çevrem yok sabahtan akşama duvarlayım bugün pazar ve yine gitti. Herkes ailesiyle çok imreniyorum. 2 gün önce bari evde olduğun sürece bizle ilgilen dedim bağırdı çağırdı kendi kendine söylendi durdu ben hiç cevap vermedim en sonunda bende patladım küfür ettim. (Hayatımda ilk kez küfür ettim ve bu eşimdi.) sonra oda bana etti 2 gündür konuşmuyoruz