Bir derdim var esim

Kalpsiz38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
301
178
123
Selam arkadaslar 11 yillik evliyim cocugum olmuyordu sukur rabbime suan 2.5 aylik oglum var sorunum su esim cocuk var diye beni kendi aileme gondermek istemiyor ama bu alemde kendi annesiyle gidecem zaman sen bilirsin diyor altli ustlu oturuyorz esimn ailesi ile kiz kardesimin kizinin 1. Yas gjnu var pazar gunu ve gitmeyeceksin diyor cildirdim aglamktan helak oldum sizce ne yapmaliyim

esiniz ailenize gitmenizi neden istemiyor?

neden izin vermiyor
senin ailenle arasında kötü bişey mi geçti

Bnm eşimde aynıydı tehdit ettim canım sanıyorlar ki bizim ailelerimiz bişey yapacak mikrop bulaştırcak ama öle bi dünya yok. çıkma annesigile de gitme napacak zorla sürükleyecek hali yok ya görsün bakalım oda ama yine de eşinin yönünü yönedini sen bilirsin canım benim ki böle ikna oldu

offfffffff bana daral gelerek yazıyorum haaaa
bana biri böyle (koca).haa çoçuğu aldığım gibi baba evine giderdim habersiz
sıkıysa bir laf söylesin ,göreyimm ,elmi yaman bey mi yaman görelim
benim yapacağım buydu canım bilmiyorum dermen olur mu yazdıklarımm

Aynen dediginiz gibi sonradan oldu diye benim aileme gidecem zamab kiymete geciyor bebek kiz kardesim dogum yaptinda hastaneye bile gitmedi aramizda 45 dk var ama ben dogum yaptimda 4 gun kaldik basimdan ayrilmadilar evlerinden yemek cekip getirdiler hastaneye bari o gunlerin hatri icin gidelim pazr gunu dedim yok diyoe hediyeni al annen gotursun diyor babama lafi yok bazen annemede laf diyor ama kendi ailesi bacisi soz konusu oldumu sen bilirsjn diyor 3 senedir boyle oldu onceleri boyle degildi

Oturun sakince konus esinle. Yollarinizi birlestirmissiniz, cocugunuz var kolay mi oyle cekip gitmek. Ikna etmek icin once esine, benm icin cok degerlisin, ozelsin de.sana bir omrumu vermeye niyet etmisim sen bana bi aile ziyaretini cok goruyorsun de..nasil ki sen ailene gitme istegin varsa bende ozluyorm onlari gitmeyi istiyorm de.benim mutlu olacagim biseyi benden esirgiyorsun de. Sakince konus. yanina yaklas ve goz temasi kurarak konus..

Canım eşinle güzel bir dille konuşsan inada bindirmeden hem eşin de sizinle gelse biraz birlikte oturup evinize geçebilirsiniz eşiniz neden bu kadar takıntılı ki ailen yamyam mı bebeğe ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…