Bir derdim var esim

Akraba es dost unuttuk zaten kendi tarafinada gitmez ben giderim kiz kardesim anneme geldi 2 kere 1 ay ara ile goturmedi herseferjnde olmaz diye o geldi bana oturmaya 2. Gelmesinde oda ugramadan giti gucenemiyorum bile gelmedi diye ben gideiyorumki o gelsin 1 kiz birde erkek kardesim var zaten

Rest cekeceksin boyle olmaz aileye gitme konusunda kocada olsa rest cekeceksin onun evladi kiymetliyse sende ananın babanın evladısın sende kiymetlisin.gideceğim diceksin seninle gitmeyi arzu ederdim ama sen gelmiyorsan ben gideceğim evimi ailemi ozledim de triplere bin depresyonlara gie.ne hakkı var yeni anne olmuş anneyi böyle uzmeye.. ailesine göndermemek keşke suç olsa bu ülkede.
o halde sende ailesine gitmiyceksin aileme göndermesine göre bende seninkilere gitmiyorum net ve kararlı ol. Lütfen saf olma gitme sende onun ailesine bak nasıl geri adım atacak.

Aksam neler soyledim agladim yapma bunu bak uzuyorsun beni sutum kesilecek ne dedim adam cani oldu bi anda bosa aglarsin dddi cikti annesi geldi ne oldu niye oyle duruyorsun dedi bende kiz kardesim kayserideymis oyuzden gidemiyormusum dedim bole seyler icin uzulup aglamana degmez dedi cikti arabayla yarim saat otobusle 45 dk mesafede otobuse bindir eniste alir sen gelmezsen gelme dedim yok diyo ya fittirdim vallaha

Ben kendi bacilarini nasil sever sayarim annesinide ama babasinin korkusuna yapiyor boyle o bisey der diye sig goruslu biri babasi dogumdan once kiz kardesim bana geldi aannemlerde kahvalti yemek yiyoruz yatmadan yatmaya erkrk kardesjm babam kiz kardesjmjn esi annemin evine gidip yattilar yer dar diye o halde 2 gun sonra babasi kapinim onunde kulagim duya duya laf saydi esniteye hic skilip utanmiyormusunuz 2 gundur ne isiniz var burda diye tepemden kaynar su dokuldu esime dedjm pisirik cjkip bisey diyemedi babasina

Evet bu cocugu bulmak icin neler yaptik 1 asi 2 tup bebek hicbiride olumlu sonuc vermedi rabbim tam umidimi kestimiz anda nasip etti cok sukur ama buseferde baska sorunlar cikiyor iste esim suan issiz ailesi bir muddet yardim etti sebzedir temizlik malzemesidir ama suan onuda yapmiyorlar kendi babam tir soforu 1 ay gidiyor gittimi allah razi olsun hergeldiginde evimi donatip gidiyor issiz diye ama kiymetleri yok esimjn yaninda babama sozu yok gerci ama nankor olmamali insan annem dogumdan sonra geldi yemegim cayjm herseyimi o yapti annesi el gibi geldi el gibi gitti agizlari acildimi biz burda neciyiz neleer neleer kizlar anlatsam roman olur heralde

Ailenizin evine o kadar güvenmiyorsa neden sizinle evlenmiş? Sonuçta, siz de o evde büyüdünüz. Çocuğunuz da pekâlâ orada geniş ailesiyle birlikte olabilir. Bu arada "izin", reşit olmayan kişiler için geçerlidir. Yetişkin bir kadın olarak eşinizden izin almak zorunda değilsiniz.

Ben evlendigimde 17 yasindaydim esim 27 ve 2. Esiyim ilk evliligi 2 sene surmus gorucu usulu evlendik cocuguz tabi ilk seneler hersey guzel geciyor bir oyun gibi ama zaman gecip buyudukce goze batiyor suan 28 yasindayim esim 38 ve soz gecmiyor artik 3 sne oncesjne kadar yine sorunumuz yoktu ama suan en ufak seyden kavga cikiyor kiz kardesimin evleneli 2 sene oldu esjni sevmiyormuski bahane yan yana geldimi hic o sevmeyen adam degil ve evde kopek besliyorlarmis o evde yegenimde var ve sarilip yuvarlaniyorlar vs vs allah akil fikir versin ne diyim

Allah kolaylık versin üzüldüm gerçekten.. Dediğin gibi küçük yaşta evlenince laf dinletemedıysen olmuyo sonradan... Bence tavrını koy sende gitme çoçuğa bısey olur de onun annesine gelırse de kv tavır yap biz görüşmeme kararı aldık çocuğa bısey okur dıe de kendi uğraşsın bakalım kendıne gelınce Nasıl oluyormus sadece onun çocuğu deil ya tahammülüm yok gerçekten

Kaynananin bundan dolayı aglanmaz dediği sebebin ailene evine hasret kalman ona cokmu basit gelmis vicdan olsa gitsin oglum der hem kbabana ne oluyor size iki günlüğüne gelmiş misafire terbiyesizlik yapiyor sende onlara gitme azda kvaliden ağlasinn bundan dolayı aglanmaz degermi de..

Eşiniz bile olsa ailenizle görüşmenize karışamaz aklım almıyo ya düşüncesiz bir eşiniz var .O zaman onun ailesiyle neden altlı üslü oturuyonuz o hergün görüyo ama eşinize haddini bildirin agladınız sızladınız yine izin vermiyosa ben olsan üç günlük bi çanta yapardım gitmişken üç günde kalırdım ki yaptım da tepem attı bi gittim üç ay kaldım gezdim tozdum eşim yalvardı yakardı ama he he dedim canım ne zaman isterse o zmn dönerim dedim o gün bugün dür giderim istediğim gibi eşimde geliyo benle bir ay kalıyo ben fazla kalmıyım diye :)) onun ailesine gidiyosak benim ailemede giderim hetkez haddini bilecek benim fikrim bu

2.5 aylık olduğu icin mi? bebege birsey olur endisesi mi var?
Annesi olarak gerekeni yapacaginizi bebeğinizi ihmal etmeyeceginizi merak edilecek birsey olmadigini anlatin.ikna edin.alissin gezmeye de hassas olmasın vs deyin ne bileyim

11 yıllık evlilik çoktan oturmaliydi. 11 yıllık bebek hasretinden sonra daha ılımlı olmalıydı anne babalara karşı.
Vicdanen, dinen, hukuken bu yaptığı yanlış.
Ne denilebilir ki , rest çek desek sonucu sizde . Buradan konuşmak çok zor.

canım artık bişeyin farkına varmalısın. sen artık o 17 yaşındaki küçük kız çocuğu değilsin.. 28 yaşında anne olmuş bi kadınsın. izin isteme. hatta rest çek. ilerde senin çocuğunu da evlendiği kişi senle görüştürmezse bu yaptıklarını hatırla de.

beni aileme hasret bırakmaya hakkın yok, eğer böyle yapmaya devam edersen bebeğimi de alır giderim, bidaha da dönmem de. kararlı ol korksun biraz. ne bu seni yönetme arzusu? sen çocuksun o da baban mı? ipleri eline al biraz. bişey için de izin isteme, haber ver.

böyle konuları okuyunca aklım mantığım almıyor benim eşim böyle birşey yapsa babam girer devreye nasıl göndermezsin kızımı bize diye bide annem geldiğinde 2 gün kaldı diye laf işitecek aman allahım ne biçim vicdansız insanlarmış kendi kızları varmı evlendiğinde onlarda gidemesin inşallah kızının evine çok sinirlendim sanki eş hayat arkadaşı değil köle alıyorlar tövbe yarabbim

Valla hic sorma esimin pisrikligindan kaynaklaniyor hepside agirligini sadece bana ve aileme koyuyor annem cik annesine sole dedi ne soyleyecem bana bole dedi dedim ama diyor kayinbabam hep oyle 2 gun ust uste gezmeye gitsem ne geziyon doye laf carpar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…