Eşiniz bile olsa ailenizle görüşmenize karışamaz aklım almıyo ya düşüncesiz bir eşiniz var .O zaman onun ailesiyle neden altlı üslü oturuyonuz o hergün görüyo ama eşinize haddini bildirin agladınız sızladınız yine izin vermiyosa ben olsan üç günlük bi çanta yapardım gitmişken üç günde kalırdım ki yaptım da tepem attı bi gittim üç ay kaldım gezdim tozdum eşim yalvardı yakardı ama he he dedim canım ne zaman isterse o zmn dönerim dedim o gün bugün dür giderim istediğim gibi eşimde geliyo benle bir ay kalıyo ben fazla kalmıyım diye :)) onun ailesine gidiyosak benim ailemede giderim hetkez haddini bilecek benim fikrim bu
2.5 aylık olduğu icin mi? bebege birsey olur endisesi mi var?
Annesi olarak gerekeni yapacaginizi bebeğinizi ihmal etmeyeceginizi merak edilecek birsey olmadigini anlatin.ikna edin.alissin gezmeye de hassas olmasın vs deyin ne bileyim
11 yıllık evlilik çoktan oturmaliydi. 11 yıllık bebek hasretinden sonra daha ılımlı olmalıydı anne babalara karşı.
Vicdanen, dinen, hukuken bu yaptığı yanlış.
Ne denilebilir ki , rest çek desek sonucu sizde . Buradan konuşmak çok zor.
Konu bebekle ilgili degil bence; 3 yıldır böyle diyorsunuz.
Neden izin istiyorsunuz.?
Bu hakkı eşinize neden tanıyorsunuz.?
Bazen aklım basmıyor, empati yapacağım diyorum olmuyor.!
canım artık bişeyin farkına varmalısın. sen artık o 17 yaşındaki küçük kız çocuğu değilsin.. 28 yaşında anne olmuş bi kadınsın. izin isteme. hatta rest çek. ilerde senin çocuğunu da evlendiği kişi senle görüştürmezse bu yaptıklarını hatırla de.
beni aileme hasret bırakmaya hakkın yok, eğer böyle yapmaya devam edersen bebeğimi de alır giderim, bidaha da dönmem de. kararlı ol korksun biraz. ne bu seni yönetme arzusu? sen çocuksun o da baban mı? ipleri eline al biraz. bişey için de izin isteme, haber ver.
böyle konuları okuyunca aklım mantığım almıyor benim eşim böyle birşey yapsa babam girer devreye nasıl göndermezsin kızımı bize diye bide annem geldiğinde 2 gün kaldı diye laf işitecek aman allahım ne biçim vicdansız insanlarmış kendi kızları varmı evlendiğinde onlarda gidemesin inşallah kızının evine çok sinirlendim sanki eş hayat arkadaşı değil köle alıyorlar tövbe yarabbim
Amaann kocan mı var derdin var .
İzin de ne demekmiş ya hu.Bara mı gidiyon da izin vermiyor,aile ziyaretlerinde aranızda kıyamet kopmadıysa haber verilir,izin alınmaz.
bunlar evliliğinizin ilk yıllarında olsa anlarımda 11 yıl sonra sı tuhaf yani....mutlaka çocuk bahane ama güzel arkadaşım ,ya onunla gitmeye ikna edeceksin, ya annesiyle yada gitmeyeceksin tabiki huzurun için....ha doğrumu yaptığı asla ama sen daha iyi tanıyorsun eşini eğer inada bindirirsen sonuçlarını sen daha iyi bilebilirsin.......Annem babam da cok sinirlerniyor bu duruma ama 1 dedjler 2 dediler bakti umursamiyorlar napsinlar kendi kizlari var 2 tane buyuk gorumcem anyalyada oda kaynanasi ile ayni evde oturuyor hic anlasamazlar bunlarda onu pek sevmez zaten yilda 1 gelirler kaynanam uvey evlat muamelesi yapar cocuklarina ve kendine ama kucuk kizi burda benden 2 yas buyuk rukiye dedimi akar sular durur esimde babasida anasida ayni bi dedini 2 etmezler hafta sonlari gelirler cocuklari burda yatar diledigi gibi pat pat konusur ayni babasi gibi en basiti ya gun yapiyorlardi ben 1 hafta dedim ikna edemedim bacisi 1 msjla isi halletti
bunlar evliliğinizin ilk yıllarında olsa anlarımda 11 yıl sonra sı tuhaf yani....mutlaka çocuk bahane ama güzel arkadaşım ,ya onunla gitmeye ikna edeceksin, ya annesiyle yada gitmeyeceksin tabiki huzurun için....ha doğrumu yaptığı asla ama sen daha iyi tanıyorsun eşini eğer inada bindirirsen sonuçlarını sen daha iyi bilebilirsin.......
nedir bu kadınların çektiği hep bir kısıtlama,hep başımızda bir patron....ama işte dik duruşlu olunca başta asla taviz vermeyince işler yolunu buluyor tabi bununda götürüsü çok oluyor eğer karşıdaki öküzse....kusura bakmayın ama gerçekten bazı erkekler öküz yani....diyebileceğim şu ki huzur için çok şeyi sineye çekiyoruz bunu yapmak kimine göre acizlik kimine göre erdem ama gel sen erdem olduğunu düşün ve asla huzurunu bozma...şimdi bunu teslimiyetçilik olarak da görme ve zamanı gelince burnundan getir...unuttukları tek şey kadınların UNUTMADIĞI zavallılar birde kendilerini neler beklediğini bilselerAnnesiylemi oldursen gitmez annemin evine 1 sene oldu gitmeyeli kaldiki kardesimin evine gidecek inada bindi gidemicem ikna olmaz artik ama bu konu burda kalmaz en azindan onu yapabiliyorum yeri ve zamani geldiginde
nedir bu kadınların çektiği hep bir kısıtlama,hep başımızda bir patron....ama işte dik duruşlu olunca başta asla taviz vermeyince işler yolunu buluyor tabi bununda götürüsü çok oluyor eğer karşıdaki öküzse....kusura bakmayın ama gerçekten bazı erkekler öküz yani....diyebileceğim şu ki huzur için çok şeyi sineye çekiyoruz bunu yapmak kimine göre acizlik kimine göre erdem ama gel sen erdem olduğunu düşün ve asla huzurunu bozma...şimdi bunu teslimiyetçilik olarak da görme ve zamanı gelince burnundan getir...unuttukları tek şey kadınların UNUTMADIĞI zavallılar birde kendilerini neler beklediğini bilseler
11 senede bir insan nasil agirligini koyamaz? Inanamiyorum resmen.
Madem esiniz ailenize gondermiyor siz de onun ailesine mesafe koyun da ne yaptigini anlasin. Boyle kendi ailesine ondan once siz kosuyorken ne yaptiginin farkinda degil bence.
Ayrica sizin yasinizda biri yapacagi birsey icin baskasindan izin almaz. Hele bu aileye gitmekse...
Gidiyorum diyeceksiniz ve gideceksiniz.
"Gidebilir miyim"le olmaz bu iş.
Keske zamani geri alabilsem onceden boyle olsaydim simdi durumlar busekilde olmazdi
27 yaşındaki adamın 17 yaşndaki çocuğa o gözle bakması zaten normal biri olmadığını gösterir. Yazık cidden memlekette kadın yok çünkü. E tabi o yaştaki çocupa baskı kurmak kolay olur.
Derdin neydi ya o yaşta evlendin hayat kocamı sadece , bunumu öğrendin. Yazık etmişsin kendine. Şimdi kendi egolarını tatmin etme derdinde sığ insanların elinde hayatın çürüyo.
Hiç kiimse karışamaz, kocadan izin alınmaz aileyle görüşmek için, yazık ailen neler yapmış nankör adam. Böyle biri için kendi ailemi asla ezmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?