Arkadaşlar merhaba, konuyu nerece açmam gerektiğini bilmiyorum. Bu şekilde açtım öncelikle kusura bakmayın.
Annem vefat edeli 2 sene oldu. Kız kardeşim 600 km uzakta evli, ben babama yarım saat uzakta evliyim bir kızım var ve şuan hamileyim. Annemden sonra her hafta sonu babamın yanında kalırım, yemek temizlik, çamaşır vs. Tüm işlerini yapar ona ses olmaya çalışırım. Hafta içinde evimdeyim. Özel hayatımı bir kenara bıraktım fakat bir zaman sonra benim gidip gelmemle olmadığını ve babamın yanlız bunalıma girdiğini farkettim. Haklı olarak... Annemin açısı ne kadar büyük olursa olsun, geride babam kaldı ve onunda mutluluğunu düşünmem gerektiğine karar verdim ve babama evlilik hakkında fikrini sordum, o da evde bir ses olsun istiyorum diye cevapladı. Temiz birini bulmaya çalışırken kendisi çevremiz aracılığı ile kriterlerine uygu bir bayan ile bir kaç gündür telefonda görüşmüş ve bir kerede yüz yüze görüşme yapıp aklıma yattigini söyledi. Bizimle de tanistiracak. Ben ve kız kardeşim sorunsuz ve babamdan maddi bir destek alan kişiler değiliz. Yani gelen kişi babamla mutlu olsun yeter. Sorum şu ki, bu ikinci evliliklerde tanışma nasıl olur?Nerede tanisilir? Nasıl sorular sormalıyım. Giderken birşeyler götürülür mu?yada olumlu görüşmelerimiz sonrası olduki nikah yapılacak, bizim üzerimize düşen görevler nedir. Malum ortalık Tekin değil. Sorup danisacagimiz aile büyüklerimiz yok. Bana detaylı şeyler anlatırsanız sevinirim...