- 30 Ağustos 2019
- 68
- 43
- 8
- 30
- Konu Sahibi TanricaHeraa
Yas sınırına kadar bırakmayan ve hala atanamayan o kadar çok iibfli var ki ne güzel siz başarmışsınızama 29 yaşında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas sınırına kadar bırakmayan ve hala atanamayan o kadar çok iibfli var ki ne güzel siz başarmışsınızama 29 yaşında![]()
Önceliğim kendi alanımdı ama dediginiz gibi diğer islere de yöneleceğim nasip nerden gelirse artıkKüçük değil gayet ciddi bir sorun. Kpss kazanana dek küçük de olsa bir işe girmelisin. Şu an belli ki maddi olarak epey zordasın. Madem bölümünle alakalı bir iş bulsmadın o halde daha küçük çaplı gerekirse sadece giderlerini karşılayacak bir işe girmelisin. Garsonluk kasiyerlik satış elemanı vs. Amaç çalışıp yük olmamaksa -ki hiçbir aile yük olduğunu düşünmez evladının- işin nevine bakmayacaksın. Adım adım gidip boşta kalmayacaksın.
Bu gibi şeylerde biraz şansını zorlaman gerek. Israrlı inatçı ve saldırgan ol ve 3-5 kapı açılmayınca vazgeçme lütfen.Önceliğim kendi alanımdı ama dediginiz gibi diğer islere de yöneleceğim nasip nerden gelirse artık![]()
Bu kadar mız mız biri değilim aslında su an oturduğu yerden söylenen ama icraatta bulunmayan biri görünüyorumdur belki ama icim hep umut dolu mücadele eden biriyimdir normalde bu aralar ruh halim iyi değil kocaman bir boşluktayım biliyorum toparlanacağim sadece bu ara ruhum bedenime sığmıyor. Çok fazla uyumam normalde gülerim sürekli hareketli bir yapıya sahibim ama son 15 gündür sürekli uyku modundayim kafami koysam uyurum durup dururken ağlıyorum suratsizim kanepeden kalkasım gelmiyor icimde bir sknti var ve atamıyorum üstesinden geleceğin inanıyorum ama bunun için ne yapacağım bunu bilmiyorumBu gibi şeylerde biraz şansını zorlaman gerek. Israrlı inatçı ve saldırgan ol ve 3-5 kapı açılmayınca vazgeçme lütfen.
İşe yaramadığını yük olduğunu düşündüğün için öylesin. Adım at harekete geç o zaman bu halinden eser kalmayacak. Ve liütfen ayaklarının üzerinde durana dek evlilik olayına girmeBu kadar mız mız biri değilim aslında su an oturduğu yerden söylenen ama icraatta bulunmayan biri görünüyorumdur belki ama icim hep umut dolu mücadele eden biriyimdir normalde bu aralar ruh halim iyi değil kocaman bir boşluktayım biliyorum toparlanacağim sadece bu ara ruhum bedenime sığmıyor. Çok fazla uyumam normalde gülerim sürekli hareketli bir yapıya sahibim ama son 15 gündür sürekli uyku modundayim kafami koysam uyurum durup dururken ağlıyorum suratsizim kanepeden kalkasım gelmiyor icimde bir sknti var ve atamıyorum üstesinden geleceğin inanıyorum ama bunun için ne yapacağım bunu bilmiyorum
Inanın bunu yapacak olsam ne emeklerimi ne ailemi düşünürdüm gider evlenirdim kocam bana baksın derdim ama öyle bir şey yapmam son ana kadar bunun için çabalayacağımİşe yaramadığını yük olduğunu düşündüğün için öylesin. Adım at harekete geç o zaman bu halinden eser kalmayacak. Ve liütfen ayaklarının üzerinde durana dek evlilik olayına girme![]()
Su an size sarılıp saatlerce ağlayabilirimAynı durumdayız. Ben mezun olalı 6 yıl oldu. Kpssden defalarca 80 üstü almama rağmen kontenjan da aynı oranda azaldı ve atanamadım. Başka memurluklardan sözü mülakatlara kalıp elendim. Evliyim ve 1 çocuğum var. İşin kötü yanı çok çabuk hastalanan biriyim ve aylık sağlık masrafım çok. Bu daha da koyuyor katkı sağlayacağıma full masraf olduğumu düşünüyorum. Üstelik psikolojim bozuldu. Ailemin tek beklentisi gülmem...
Ben de size sarılıp ağlarım....Su an size sarılıp saatlerce ağlayabilirim![]()
Bu kadar şikayet eden bir kizi ciddiye alır misiniz bilmem ama lütfen gülün bugün hiç tanımadığınız benim için gülün bebeğiniz aileniz için gülünBen de size sarılıp ağlarım....
Meslegınız olmasada kasıyerlık bıle yapabılırsınjz evde oturup harçlık ıstemekten iyidir. En azından cebınıze giren parayı bilirsiniz. Küçük demeyin başlayın derim. Her mezun anında iş bulamıyor ne yazıkki.Hayatım su an düğüm düğüm ne olacak sonum bilmiyorum. Mezun oldum 2 buçuk sene oldu düştüm bir kpss batağına ben elimden geleni yaptım inanıyorum ama olmayacak bunu da biliyorum para yok kapı kapı dolassanda iş yok utanıyorum artık baba harclik ver demekten ama demesem de giderlerim var onlar üstüme geliyor. Allah var ailem destekçi ama onlarında kendi dertleri kendilerine yetiyor ellerinden tutacagima ellerine bakmam ağırıma gidiyor. Çok güzel bir ilişkim var 3 yıldır ve artık bir adım atmak istiyoruz ama yine para yok aileme söyleyecek yüzümde yok yıllarca okuttunuz beni ama boşa çıktı şimdi bana nişan tepsisi alin ben evlencem diyemiyorum. Ailem küçük şehirde yaşıyor ben onlardan ayrı yaşıyordum ama çok özledik gel diyorlar gitmem gerekiyor iş olanağı da pek yok. Çok konuştum biliyorum ama içimi kimseye dökemiyorum herkesin kendi derdi dağlardan büyük buraya yazıp içimi boşaltmak akıl almak istedim. Kendimi ise yaramaz hissetmeye başladım.
Bence siz de gülün. Hayat her şeye rağmen umut dolu.Bu kadar şikayet eden bir kizi ciddiye alır misiniz bilmem ama lütfen gülün bugün hiç tanımadığınız benim için gülün bebeğiniz aileniz için gülün![]()