- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- 103
Arkadaşlar önceklikle merhaba derdimi kisaca anlatmaya calisacagim sevgilimle is yerinde tanistik onun teklifiyle sevgili olduk ama bir sure sonra ve ona karsi gercekten kiskanmak vs gibi hislerim vardi o sekilde basladi. Fakat surekli ilk sevgili oldugumuzda bi iki arkadasim cok yakistigimizi vs soyledi fakat cogunluk hic yakismadigimizi ve cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler bu durum beni uzdu benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor fakat çirkinde gelmiyor begeniyorum yani fotografta kotu fakat canli halini begeniyorum neyse Sevgili olduk kendisi mükemmel iyi davraniyor bana romantik hic kavga etmiyoruz huyu vs dini yonden cok iyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi ailem buna takiyor (bu arada annemde tip olark begeniyor sorun gormuyor yengem fln sana yakismiyor diyor) neyse iste o sekilde surekli kafam kurcalandi ve gecem gun ailem yuzunden ilk kez kavga ettik neredeyse ayrilacaktik tabi benim beynimden bu yakistirmama yuzunden arada ayrilik geciyordu fkt o bana o sekilde soyleyince benim gozlerimden yaslar bosaldi yani onu cok seviyorum fakat aşk yok yani elim ayagim titremiyor hep yan yanayiz fakat cok seviyorum ayrilmakta istemiyorum. Ama surekli beynim fikirler dolaşiyor gece .ne yapacagimi sasirdim cok mutsuzum