• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kimseye soyleyemiyorum 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elisa007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
525
269
103
Arkadaşlar önceklikle merhaba derdimi kisaca anlatmaya calisacagim sevgilimle is yerinde tanistik onun teklifiyle sevgili olduk ama bir sure sonra ve ona karsi gercekten kiskanmak vs gibi hislerim vardi o sekilde basladi. Fakat surekli ilk sevgili oldugumuzda bi iki arkadasim cok yakistigimizi vs soyledi fakat cogunluk hic yakismadigimizi ve cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler bu durum beni uzdu benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor fakat çirkinde gelmiyor begeniyorum yani fotografta kotu fakat canli halini begeniyorum neyse Sevgili olduk kendisi mükemmel iyi davraniyor bana romantik hic kavga etmiyoruz huyu vs dini yonden cok iyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi ailem buna takiyor (bu arada annemde tip olark begeniyor sorun gormuyor yengem fln sana yakismiyor diyor) neyse iste o sekilde surekli kafam kurcalandi ve gecem gun ailem yuzunden ilk kez kavga ettik neredeyse ayrilacaktik tabi benim beynimden bu yakistirmama yuzunden arada ayrilik geciyordu fkt o bana o sekilde soyleyince benim gozlerimden yaslar bosaldi yani onu cok seviyorum fakat aşk yok yani elim ayagim titremiyor hep yan yanayiz fakat cok seviyorum ayrilmakta istemiyorum. Ama surekli beynim fikirler dolaşiyor gece .ne yapacagimi sasirdim cok mutsuzum

Yazmayi unutmuşum ve cocuk benle evlenmeyi istiyor yani babam ragzi gelmiyor ragzi gelse evlenecegiz 2 sene oldu artik herkes biliyor ikimizi ve bana dedigim gibi mukemmel iyi davraniyor acaba daha once ki iliskilerimde aşik olmustim kotu davrandiklarimi icin diyorum cunku ben sacma ama bana kotu davranilca asık oluyorum. Sevgilimle de hep yan yanayiz ve hep aramiz iyi romantik iyi o sekilde

Öncelikle elalem ne derle ömür geçmiyor. Susmuyorlar çünkü. Aşk yoksa bile yeterince de sevgi de yok sanırım. Iyi düşünün. Adamın duygularını incitmeden ayrılın uygun bir şekilde bence.

Cocugun işi iyi 4 bin fln aliyor ama ailem yinede begenmiyor ailem mutlu olsundiye borcla ev aldi askere gidecek benim icin sonra babamistiyor diye polis olabilir. Ve bende ailem istemese bile çok çabaliyorum sirf evlenelim diye onun yaninda cok mutluyum fakat geceleri eski sevgilim bazen ruyama giriyor ve ben acaba uzerimde buyü mü var diye düsünmeye basladim cok uzgum :(

Arkadaşlar önceklikle merhaba derdimi kisaca anlatmaya calisacagim sevgilimle is yerinde tanistik onun teklifiyle sevgili olduk ama bir sure sonra ve ona karsi gercekten kiskanmak vs gibi hislerim vardi o sekilde basladi. Fakat surekli ilk sevgili oldugumuzda bi iki arkadasim cok yakistigimizi vs soyledi fakat cogunluk hic yakismadigimizi ve cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler bu durum beni uzdu benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor fakat çirkinde gelmiyor begeniyorum yani fotografta kotu fakat canli halini begeniyorum neyse Sevgili olduk kendisi mükemmel iyi davraniyor bana romantik hic kavga etmiyoruz huyu vs dini yonden cok iyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi ailem buna takiyor (bu arada annemde tip olark begeniyor sorun gormuyor yengem fln sana yakismiyor diyor) neyse iste o sekilde surekli kafam kurcalandi ve gecem gun ailem yuzunden ilk kez kavga ettik neredeyse ayrilacaktik tabi benim beynimden bu yakistirmama yuzunden arada ayrilik geciyordu fkt o bana o sekilde soyleyince benim gozlerimden yaslar bosaldi yani onu cok seviyorum fakat aşk yok yani elim ayagim titremiyor hep yan yanayiz fakat cok seviyorum ayrilmakta istemiyorum. Ama surekli beynim fikirler dolaşiyor gece .ne yapacagimi sasirdim cok mutsuzum
Tipi degil huyu karakteri guzel olsun bacim. Seviyosan dis gorunuse heleki baskasinin soylediklerine asla takilma. Esimle aramda 12 yas var aman amanda yakisikli degildir. Hem yasina hem tipine cok laf soyleyen oldu kimseyi dinlemedim. Cok sukur anlasabiliyoruz 11 yildir birlikteyiz 9 yillik evliyiz 3 evladimiz var. Kafani karistirmalarina izin verme sen kalbini dinle

Yazmayi unutmuşum ve cocuk benle evlenmeyi istiyor yani babam ragzi gelmiyor ragzi gelse evlenecegiz 2 sene oldu artik herkes biliyor ikimizi ve bana dedigim gibi mukemmel iyi davraniyor acaba daha once ki iliskilerimde aşik olmustim kotu davrandiklarimi icin diyorum cunku ben sacma ama bana kotu davranilca asık oluyorum. Sevgilimle de hep yan yanayiz ve hep aramiz iyi romantik iyi o sekilde
Ragzı ne demek ?

Kotu davrananlara asik oluyorsun :KK53:
Kocam beni dovdu ama ozunde iyi biri seviyorum konusu acmak istiyorum diyorsun. Oldu o zaman :)

Bence ayrılın da kurtulsun sizden. Annem onu dedi yengem şunu dedi ablam bunu dedi bitmez sizin sağdan soldan etkilenmeniz. Tipini beğenmiyorum nedir ayrıca madem aklınıza yatmadı 2 senedir niye durdunuz? Acı çekmeyince aşık olmuyorum yazmışsınız bir de cidden az büyüyün ya. Milletin başına bela olmayın. Çocuk gibi içim şişti.

Valla kusura bakmayin da sizinki bir dali tutmadan digerini birakmamak oluyor. Begenmiyorsaniz ayrilin. Yok tipi, yok memurlugu adam iyi cekiyor sizi valla.
Ya memurlugunu ben istemiyorum ailem istiyor benim tek istedigim aslinda âsk gecmiste asik oldugum icin o sekilde bi iliski . Ama bu kisidende ayrilamiyorum ayrilmayi dusununce kalbim aciyor agliyorum cok ve onla cok mutluyum hic uzmek istemiyorum fakat geceden sabah varinca sabah cok mutsuz bi sekilde uyaniyorum gun icin cok iyiyiz hic bi derdimiz yok ben sabah kalkinca her seferinde uzgun uyaniyorum ben uzerimde büyü mü var acaba diye dusunmeye basladim 😞

Sevmiyorsunuz.Sevseniz millet yakışmıyor demiş falan umrunuzda olmaz zaten.Büyü falanda çok yazmayın ban yiyebilirsiniz.

Yani her şey dört dörtlük olmaz. Hem çok yakışıklı , hem romantik, hem memur ,hem sünni olsa belki o da rağzı yazan birini istemez 😂 önceliklerini iyi belirle önem sıralaması yap kriterlerin arasında

Cok sevseydin burdan yazmazdin bence,ama şu var gerçekten sevivipde kendini sıkışmış hissediyorsan
Sen yürekden sevdigini etrafında olanlara gösterirsen kimse yorum yapmaz.
Seni seven bir adam sena deger veren kötü huyu olmayan ve senle evlenmek isteyen biriyle evlenmen daha dogru ,neler duyuyoruz hep sevgisizlikden kaynaklanıyor,pisikopatlar hariç tabii,erkek severse hayat inanki daha güzel oluyor.

Bu ne saçma konu ya. Şimdi üzerinde durulması gereken sorun hangisi anlamadım.
1-Çocuğun çirkin olması
2-Çocuğun Alevi olması
3-Onu seviyorsunuz fakat aşk yok. Eliniz ayağınız titremiyor (O da ne alakaysa)
4-Sizin daha önce hep piç erkeklerden hoşlanmanız
5-Çocuğun mesleğini ailenizin beğenmemesi
6-Eski sevgilinizi hala rüyanızda görmeniz
7-Büyü
8-Türkçe öğretmeniniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X