simdi aile issiz gucsuz adamla evlendirmek istemez hak veririm, ama memur degil su degil bu degil dedigi an ben sinir oluyorum. Kizin begenmis kendine layik gormus, e bu kiz 18 yasinda cahil de degil, daha neyin hesabi kitabini yapiyorsun. Bence ailenize bu noktada soz hakki dusmez. Bu sectiginiz kisi kim olursa olsun boyle.
Onun disinda tipi konusu onemsiz bir konu degil, ama onda da fikir sizin degil de cevrenizinmis gibi anladim ben. Yahu surada konusunu acsak Azra Akin'in guzel olmadigini iddia edecek insanlar var, elbette ki sizin sevgilinizi de yakisikli bulmayan cok olacaktir, bundan daha dogal ne var, bundan etkilenip sogunur mu hic. Hem cok bebek yuzlu olmayan insanlarin karakteristik bir guzellikleri de oluyor, ben cok severim.
bunun disinda yengem diyecek ki senin sevgilin cirkin sana yakismiyor, hadi oradan dumbelek derim, ne haddine.
kisaca siz evlilik karari verebilecek olgunlukta degilsiniz, zira kendi kararinizi degil savunmak daha karar verebilecek durumda bile degilsiniz. Acele etmeyin. Ama karsinizdaki insana da bosa umit vermeyin, bakin cocuk sizinle evlenmek icin askere gidecekmis, burada artik net olmalisiniz. Ben seninle evlenmeye henuz karar vermedim demelisiniz, en azindan bunu borclusunuz.