• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var kimseye soyleyemiyorum 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sevseydin burdan yazmazdin bence,ama şu var gerçekten sevivipde kendini sıkışmış hissediyorsan
Sen yürekden sevdigini etrafında olanlara gösterirsen kimse yorum yapmaz.
Seni seven bir adam sena deger veren kötü huyu olmayan ve senle evlenmek isteyen biriyle evlenmen daha dogru ,neler duyuyoruz hep sevgisizlikden kaynaklanıyor,pisikopatlar hariç tabii,erkek severse hayat inanki daha güzel oluyor.
Kendimi gercekten sıkışmış hissediyorum tam olarak bu aslinda cok seviyorum hic istemiyorum ayrilmak ama sabah uyaninca bi uzuntü içime çöküyor gun icinde geciyor gece fln yok sabah uyaninca ilk 15 dk cok uzgunum bu durum canimi sıkıyor iste tesekkur ederim yorum icin herkes cok kotu seyler yazmis benim icin cok kolaymis gibi zaten o kadar basit olsa direk ayrilirdim

Egitim farki o :KK70: cocuk memur degilmis e kizimiz da egitimli donanimli :KK66:
Hayir egitimlerimizde esit cnim o uni. Mezunu bende ayni bende cok kiziyorum aileme takmislar memur vermiyorlar ve bende gercekten cabaliyorum evlenebilmek icin hatta dedim girmis gibi yap sonra istifa edersin sevmedgin işi yapma dedigim cocuga yani bu kadar cabaliyorum fakat arada bir icime bi huzursuzluk dusuyor

Hayir canim ama tekrar soyluyorum benim derdim memur olmamasi degil sabah uyandigimda o uzuntu
Bakın anne babanın düşüncesi önemli. Bazen bizim göremediklerimizi onlar görüyor tecrübelerinden dolayı, bizi tanıdıkları için vs. Ama neticede onlar da birer insan olduğu için her zaman doğru karar veremiyor olabilirler. Bir insan eğitim, kültür, hayat görüşü vs vs gibi kriterlerde size denkse (ki bu kriterlerde kişiden kişiye değişir) memur olmadığı için hayır demek saçma bence. Sen kendinden ve sevgilinden eminsen aileni ikna edersin. Ama zaten senin üzülmene sebep olan konu başka bir şeymiş. O memurluk konusunu da sanki bir bahane olsun diye yazmışsın (yanlış anlama bahane derken nasıl desem ben isteyip istemediğimden emin değil deyip bütün sorumluluğu üstüne almak istemiyorsun da ailende karşıymış gibi bir neden daha gösteriyorsun)
Sabah uyanırken aklında hangi düşünceler beliriyor?

Beyninizde bu kadar fikir varken ilişkiyi yürütmek iyi olmaz çünkü insan sevince elalem şunu demiş bunu demiş yok memur muş yok degilmiş diye sorun etmiyor birde gözünüze çirkin geliyor mu gelmiyor mu onu bile belirleyememişsiniz seven insana sevdiği en güzelidir kimseyle mukase etmez ben eşimle evlendiğimde işi yoktu işi yokken evlendendim şimdi "memur "oldu hiçte düşünmedim bu tarz şeyler sevdim saygı duydum güvendim çokta mutluyum çok şükür eşim benim çeyrekliğim

Kendimi gercekten sıkışmış hissediyorum tam olarak bu aslinda cok seviyorum hic istemiyorum ayrilmak ama sabah uyaninca bi uzuntü içime çöküyor gun icinde geciyor gece fln yok sabah uyaninca ilk 15 dk cok uzgunum bu durum canimi sıkıyor iste tesekkur ederim yorum icin herkes cok kotu seyler yazmis benim icin cok kolaymis gibi zaten o kadar basit olsa direk ayrilirdim
Ben seni anlıyorum, yaşadıkları mizdan ve etrafimizdakilerden .
İnsanların olumsuz dusuncelerini sesli dile getirmesi uzer seni .
Sen evelnunce mutlu olacağına inaniyorsan kulaklarini kapat ,baban razi geldiginde bas nikahi .
Evde kapiyi actiginda sevdigin insani opup boynuna sarilmak , şöyle rahat rahat oturup sesizce şarkı dinlemek bile huzur vericekse hiç düşünme derim

Memur olmak ya da çok güzel/yakışıklı olmak olmazsa olmaz bir evlilik kuralı değil. Karşınızdaki kişi memur değildir ama iyi bir işi vardır, geçinebiliyordur, yuva kurabilecek düzeydedir bu kadarı da kâfi, güzellikte herkese göre değişir ayrıca insan güzeli sevmez sevdiğini güzel görür o yüzden insanların beğenip beğenmemesi önemli olmasın sizin için herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Mezhep ayrımcılığı hiç hoş değil ve ailenizi bu konuda ikna etmeniz de kolay olmayacak gibi ama yine de ailenizi çiğnemeyin derim.

Bu ne saçma konu ya. Şimdi üzerinde durulması gereken sorun hangisi anlamadım.
1-Çocuğun çirkin olması
2-Çocuğun Alevi olması
3-Onu seviyorsunuz fakat aşk yok. Eliniz ayağınız titremiyor (O da ne alakaysa)
4-Sizin daha önce hep piç erkeklerden hoşlanmanız
5-Çocuğun mesleğini ailenizin beğenmemesi
6-Eski sevgilinizi hala rüyanızda görmeniz
7-Büyü
8-Türkçe öğretmeniniz
Ya canim valla genel hatlariyla anlatmaya calistim mesele cok uzun psikolojik oldugunu dusunuyorum iste yani hep boyle kavgali gurultulu iliski olunca bunye iyiyi kaldirmiyor cirkindegil normal biri sevimli tatli ama cevremdekiler yakismiyor sana sen mutlu degilsin sanki zorla evlendiriyolar gibisin deyip duruyorlar onlara oyle degilim diyorum ama insanda bi dusunuyor niye boyle diyolar diye

Arkadaşlar önceklikle merhaba derdimi kisaca anlatmaya calisacagim sevgilimle is yerinde tanistik onun teklifiyle sevgili olduk ama bir sure sonra ve ona karsi gercekten kiskanmak vs gibi hislerim vardi o sekilde basladi. Fakat surekli ilk sevgili oldugumuzda bi iki arkadasim cok yakistigimizi vs soyledi fakat cogunluk hic yakismadigimizi ve cocugun cirkin oldugunu bana yakistiramadiklarini soylediler bu durum beni uzdu benim gozumede tip olarak mukemmel gelmiyor fakat çirkinde gelmiyor begeniyorum yani fotografta kotu fakat canli halini begeniyorum neyse Sevgili olduk kendisi mükemmel iyi davraniyor bana romantik hic kavga etmiyoruz huyu vs dini yonden cok iyi biri fakat memur degil ve ailesi alevi ailem buna takiyor (bu arada annemde tip olark begeniyor sorun gormuyor yengem fln sana yakismiyor diyor) neyse iste o sekilde surekli kafam kurcalandi ve gecem gun ailem yuzunden ilk kez kavga ettik neredeyse ayrilacaktik tabi benim beynimden bu yakistirmama yuzunden arada ayrilik geciyordu fkt o bana o sekilde soyleyince benim gozlerimden yaslar bosaldi yani onu cok seviyorum fakat aşk yok yani elim ayagim titremiyor hep yan yanayiz fakat cok seviyorum ayrilmakta istemiyorum. Ama surekli beynim fikirler dolaşiyor gece .ne yapacagimi sasirdim cok mutsuzum
Sevgilinle mutluysan ailesi iyi bir aileyse evlenince mutlu edeceğine inanıyorsan devam et neyi düşünüyorsun bu devirde aşk zor ya eskiyi eskide bırak benim kizkardesimin kocası da alevi gayet iyi ler aileniz onaylamış anladığım diğer sesleri duymayın bence herkeste memurla evlrnmiyor öyle düşünüyorsan başından memur bul kendine çocuğu bekletme duygulariyla oynsma

Cocugun işi iyi 4 bin fln aliyor ama ailem yinede begenmiyor ailem mutlu olsundiye borcla ev aldi askere gidecek benim icin sonra babamistiyor diye polis olabilir. Ve bende ailem istemese bile çok çabaliyorum sirf evlenelim diye onun yaninda cok mutluyum fakat geceleri eski sevgilim bazen ruyama giriyor ve ben acaba uzerimde buyü mü var diye düsünmeye basladim cok uzgum :KK43:
Büyü müyü yok psikolojin bozuk.
çocuğu harcama sen yapamazsın bu çocukla

Memur olmak ya da çok güzel/yakışıklı olmak çiğnenemez bir evlilik kuralı değil. Karşınızdaki kişi memur değildir ama iyi bir işi vardır, geçinebiliyordur, yuva kurabilecek düzeydedir bu kadarı da kâfi, güzellik göre değişir ayrıca insan güzeli sevmez sevdiğini güzel görür o yüzden insanların beğenip beğenmemesi önemli olmasın sizin için herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Mezhep ayrımcılığı hiç hoş değil ve ailenizi bu konuda ikna etmeniz de kolay olmayacak gibi ama yine de ailenizi çiğnemeyin derim.
Ama cocuk alevi degil hatta bende daha fazla dinimizin gereklerini tamamiyla yerine getiriyor. Evet bana guzel geliyor tam diyorum ki cok seviyorum bana diyolar ki neyini seviyosun iste sana eski cocuk gibi sana yakisan lazim fakat kimse demiyor bu cocuk cok iyi diyorum ki cok iyi gercekten mutlu olacagiz hemen insanlar degisir fln diyorlar iste oyle canim

Aman hanımlar mezhep kısmını pas geçin lütfen çünkü otomatikman dini yorumlara sebep olur, dini konu ve yorumlar da yasak olduğundan ister istemez dini içerik işlemi yapmak zorunda kalırızHoppa
İlaveten lütfen büyü vb içerikli yorumlarda yazmayınız yasak.

Sevgilinle mutluysan ailesi iyi bir aileyse evlenince mutlu edeceğine inanıyorsan devam et neyi düşünüyorsun bu devirde aşk zor ya eskiyi eskide bırak benim kizkardesimin kocası da alevi gayet iyi ler aileniz onaylamış anladığım diğer sesleri duymayın bence herkeste memurla evlrnmiyor öyle düşünüyorsan başından memur bul kendine çocuğu bekletme duygulariyla oynsma
Hayir canim memurluk benim sartim degil ailemin istegi babam takmis annemde degil babamin şarti biz cektik sen cekme diyorlar. Ailesi cok iyi onlar beni ben onlari seviyorum

Ayrilin,adama yazik madem bu kadar soru isaretiniz var yazik olur ,en ufak çıkan sorun cok buyur size

simdi aile issiz gucsuz adamla evlendirmek istemez hak veririm, ama memur degil su degil bu degil dedigi an ben sinir oluyorum. Kizin begenmis kendine layik gormus, e bu kiz 18 yasinda cahil de degil, daha neyin hesabi kitabini yapiyorsun. Bence ailenize bu noktada soz hakki dusmez. Bu sectiginiz kisi kim olursa olsun boyle.

Onun disinda tipi konusu onemsiz bir konu degil, ama onda da fikir sizin degil de cevrenizinmis gibi anladim ben. Yahu surada konusunu acsak Azra Akin'in guzel olmadigini iddia edecek insanlar var, elbette ki sizin sevgilinizi de yakisikli bulmayan cok olacaktir, bundan daha dogal ne var, bundan etkilenip sogunur mu hic. Hem cok bebek yuzlu olmayan insanlarin karakteristik bir guzellikleri de oluyor, ben cok severim.

bunun disinda yengem diyecek ki senin sevgilin cirkin sana yakismiyor, hadi oradan dumbelek derim, ne haddine.

kisaca siz evlilik karari verebilecek olgunlukta degilsiniz, zira kendi kararinizi degil savunmak daha karar verebilecek durumda bile degilsiniz. Acele etmeyin. Ama karsinizdaki insana da bosa umit vermeyin, bakin cocuk sizinle evlenmek icin askere gidecekmis, burada artik net olmalisiniz. Ben seninle evlenmeye henuz karar vermedim demelisiniz, en azindan bunu borclusunuz.

Aman hanımlar mezhep kısmını pas geçin lütfen çünkü otomatikman dini yorumlara sebep olur, dini konu ve yorumlar da yasak olduğundan ister istemez dini içerik işlemi yapmak zorunda kalırızHoppa
İlaveten lütfen büyü vb içerikli yorumlarda yazmayınız yasak.
Tamam bilmiyordum 👏🏻👏🏻

Ya canim valla genel hatlariyla anlatmaya calistim mesele cok uzun psikolojik oldugunu dusunuyorum iste yani hep boyle kavgali gurultulu iliski olunca bunye iyiyi kaldirmiyor cirkindegil normal biri sevimli tatli ama cevremdekiler yakismiyor sana sen mutlu degilsin sanki zorla evlendiriyolar gibisin deyip duruyorlar onlara oyle degilim diyorum ama insanda bi dusunuyor niye boyle diyolar diye
Ha bu arada benim ailemde istemedi enişte alevi diye kardesim uğraştı evlendi şuan ailemde kendiside memnun Allah huzur versin herkese

Siz çevrenizden çok etkileniyorsunuz.
Öncelikle siz ne istiyorsunuz ona karar verin.
Eğer bu dediğiniz şeyler sizinde gözünüze batıyorsa ayrılın,yok sizin için sorun değilse etrafı çok takmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X