- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
offff bende de aynı problem varParabensiz şampuan da kullandım ama hiçbir işe yaramadı
Şampuanınızı değiştirin ve iyi durulayın. Bir de bir cildiye uzmanına görünün bence.
Oncelikle bir doktora gorun istersen abarti dokuluyor diyorsun,bir ara benim de sacimda inanilmaz kepek olmustu.ne pahalli urunler kullandim anlatamam.bir de klasik clear deneyeyim dedim.onlarin da baya cesidi varmis yumisacik bile oldugunu soyleyebilirim.ve sonuc muhtesmmmmm.ilk yikamadan belli etti kendini.kasinti vs tum deri sorumlarimi cozdu.evde hala vardir kotu gun dostu diye.siddetle tavsiye ederim denemeni
​Kan değerlerinizde hangi değerlere baktırdınız acaba tiroit(guatr) bu rahatsızlıkta aşırı derecede saç dökülmesi yapar.
dipler 3 cm uzadı ama :S napıyım boyamayım mademBen bir sure saclarini boyama derim aynisi bendede olmustu.bir cildiyeye git bence sana en iyi o yardimci olur
cildiyeye danışın ama mutlaka önereceğim şey saçlarınız toparlanması için kestirin güzelce...
ardından hindistan cevizi yağı alın ve saç diplerinize sürüp 1.5 saat bekletin ardından yıkayın.. saç dipleri sorunlarına kepeğe çok iyi gelir...
bir arkadasta boyama dediCanım dermatolojiye görün derim.Ayrıca boya kullanmamalısın.
Bakım yapabilirsin ampullerle
evet canım tiroid baktırdım çünkü şüphelenmiştim tiroidde 1mm lik bir kist varmış ama kan degerlerım normal cıktı
benim saç derisel birşey anlıyorum derimin gergin huzursuzlugundan canım
canım yaptırdım kan testi birşey çıkmadı kiBelirtilerin normal degil, mutlaka bir doktora gozuk ve kan testi yaptir olur mu?
​Ultrason sonucunda kist mi çıktı tiroit bezlerinde peki doktor ne dedi ilaç verdimi bundan da kaynaklanabilir.
kızlar yaklaşık 2 aydır saçım deli gibi dökülüyor birde uzunlar 67cm e yakın lavaboya tararken dökülen saçlarımı görmeniz lazım korkunç mevsimseldir dedim ama durulmadı üstelik saç derim pul pul oldu kızarıklıklar var kepekleniyor hayatımda ilk kez kepek sorunu yaşadım saç derim yağlanıyor soyuluyor kuruluktandır diyorum ama içim rahat değil tahlillerimi 2 ay önce yaptırdım kanda bir eksiklik yok ama neden saçlarım hala dökülüyor asıl konu bu değil ben saçımı boyayacağım ama boyamaya korkuyorum saç derimde kızarık kabarcıklar var
genelde boyaların üzerinde tahriş olmuş cilde uygulamayın yazar ne yapacağımı bilemedim sizce boyamalıyım bişi olurmu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?