bir derdim var kızlarr :/

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar yaklaşık 2 aydır saçım deli gibi dökülüyor birde uzunlar 67cm e yakın lavaboya tararken dökülen saçlarımı görmeniz lazım korkunç mevsimseldir dedim ama durulmadı üstelik saç derim pul pul oldu kızarıklıklar var kepekleniyor hayatımda ilk kez kepek sorunu yaşadım saç derim yağlanıyor soyuluyor kuruluktandır diyorum ama içim rahat değil tahlillerimi 2 ay önce yaptırdım kanda bir eksiklik yok ama neden saçlarım hala dökülüyor asıl konu bu değil ben saçımı boyayacağım ama boyamaya korkuyorum saç derimde kızarık kabarcıklar var
genelde boyaların üzerinde tahriş olmuş cilde uygulamayın yazar ne yapacağımı bilemedim sizce boyamalıyım bişi olurmu ki ?

Şampuanınızı değiştirin ve iyi durulayın. Bir de bir cildiye uzmanına görünün bence.

Oncelikle bir doktora gorun istersen abarti dokuluyor diyorsun,bir ara benim de sacimda inanilmaz kepek olmustu.ne pahalli urunler kullandim anlatamam.bir de klasik clear deneyeyim dedim.onlarin da baya cesidi varmis yumisacik bile oldugunu soyleyebilirim.ve sonuc muhtesmmmmm.ilk yikamadan belli etti kendini.kasinti vs tum deri sorumlarimi cozdu.evde hala vardir kotu gun dostu diye.siddetle tavsiye ederim denemeni

saç telimde sorun yok aslında ama kökten kopuyor ve saç dibim kaşınıyor işte kuruyor hissediyorum bir gerginlik var
saç egzamasından korkuyorum :/

cildiyeye danışın ama mutlaka önereceğim şey saçlarınız toparlanması için kestirin güzelce...

ardından hindistan cevizi yağı alın ve saç diplerinize sürüp 1.5 saat bekletin ardından yıkayın.. saç dipleri sorunlarına kepeğe çok iyi gelir...

​Kan değerlerinizde hangi değerlere baktırdınız acaba tiroit(guatr) bu rahatsızlıkta aşırı derecede saç dökülmesi yapar.

​Kan değerlerinizde hangi değerlere baktırdınız acaba tiroit(guatr) bu rahatsızlıkta aşırı derecede saç dökülmesi yapar.

evet canım tiroid baktırdım çünkü şüphelenmiştim tiroidde 1mm lik bir kist varmış ama kan degerlerım normal cıktı
benim saç derisel birşey anlıyorum derimin gergin huzursuzlugundan canım

saçlarımda kırık yok canım uçları sağlıklı kökten kopuyor benim ama hindstan cevizi yağının nemlendirici etkısını duymustum deneyım ben ...saol canımmmm

evet canım tiroid baktırdım çünkü şüphelenmiştim tiroidde 1mm lik bir kist varmış ama kan degerlerım normal cıktı
benim saç derisel birşey anlıyorum derimin gergin huzursuzlugundan canım

​Ultrason sonucunda kist mi çıktı tiroit bezlerinde peki doktor ne dedi ilaç verdimi bundan da kaynaklanabilir.

aynı dert bende de var.herşeyi denedim bir de priorin diye bir ilaç varmış saç köklerine ve tırnaklara çok iyi geliyormuş onu deniycem en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…